واقعاصدرحمت به بچه هاي مجيدآنلاين!!!

H-assan

Well-Known Member
با سلام
اول اینکه من کلا مخالف توهین به افراد هستم و دیگه اینکه همونطور که دوستان گفتن این رابطه کاملا دوستانه باعث این پیشرفت شده و من هم خیلی خوشحالم انقدر خواهر و برادر دارم

دوم اینکه باقر خان داری خان می شی یا ( شوخی ) سایت مجید آنلاین رو ول می کنی و می ری باشه اشکال نداره

حالا که اومدی و درد دل کردی برای خواهر و برادرات و دوباره برگشتی مجید انلاین یک حالی بهت می دم

دنبال برنامه ای بودی که بتونی فایل swf رو از روی سایت save کنی خوب این هم بر نامه اش save flash 2.4.20

كاري ندارم كه پرشين تولز آشغالترين انجمنهاست

اما اين دعواها در بين ايرانيان مرسوم است

اين دو نمونه خنده داربود كليشه كردم اينجا

اين از سايت http://takdownload.com/

دسته دوم خیلی جالبن افرادی هستند که ۲۴ ساعته تو سایت آنلاینن تا ما یه برنامه بذاریم و بدزدن!!! بعد اون رو بذارن تو وبلاگ مسخره شون!!! واقعا نمیدونم بازدید کننده داشتن اینقدر مهمه؟ من که به شخصه حاضرم نصف این مقدار بازدید کننده داشته باشیم ولی بشینیم بحث کنیم که آقا این نرم افزار فلان چیزش خوبه بهمان چیزش بده و اینطوری کلی به اطلاعاتمون اضافه بشه. بد میگم؟؟؟ خب دسته بعدی خیلی جالبن. بذارین اینو تعریف کنم براتون دیشب داشتم همین پست دایدو رو میدادم وقتی که پابلیش شد زدم سایت رو ببینم وقتی باز شد دیدم چه جالب یه کامنت دارم!!! فکر میکنید چی بود؟ آقا صمد!!! که ما شناساییش کردیم شخصیه به اسمه (ا.ع.) با شماره تلفن ...۳۳۵۲۶ ساکن پایین شهر (والا ما که شنیده بودیم بچه های پایین شهر مرام خاصی دارن!!!این یکی استثناست!) که از اسمهایی که پدر و مادرش برای صدا کردنش تو خونه استفاده میکنن تو سایت استفاده میکنه! فکر میکنید من ناراحت شدم باور کنید نه! هر هر خندیدم که این آدم چقدر علافه که ۲۴ ساعته اینجاس ببینه من کی پست میدم

....................

و اينم از سايت
http://danlod.com/

باید بگم واقعا برای بعضی از این سایتهای ایرانی متاسفم که اینطور شخصیت خوانوادگیشونو به همه نشون میدن . خوب الان مجبورم در مورد سایت تک دانلود بگم که یکی از دوستانم بهم اطلاع داد یه چیزایی در مورد ما نوشته . خوب من فقط یکم یه چیزایی باید به اونا بگم اونم اینه که اول از هر چیز واقعا براشون متاسفم که مثل بچه ها بیظرفیت ، حسود و ... هستند. ایشون نوشته من میرم تو سایتش نظر میدم در صورتی که من اصلا به اون سایت سر نمیزنم و هیچ وقت اضافی هم برای نظر دادن ندارم . این سایت هم برای من فقط یک تفریحه و هیچگونه حسادتی به بازدیدکنندگان بالا و یا پایین ندارم و البته در عرض ۴ تا ۵ ماه توانسته ایم روزانه ۱۰۰۰۰ بازدید کننده را به خودمان اختصاص دهیم.همچنین باید یکسری مطالب دیگر را نیز خاطر نشان شوم و اینکه همونطور که بعضی هاتون میدونید من در روزنامه جام جم و در ضمیمه کلیک به معرفی نرم افزار و مقالات آموزشی میپردازم و همچنین در سایت های معرفی نرم افزار خارجی به معرفی برنامه میپردازم و ... که اینجا جاش نیست چون این سایت جای این حرفا نیست و هزار بار هم گفتم که تمام سایتها سرور ما هستند حتی اون تک دانلود که یکی دیگه رفته بود و یه نظراتی براش داده بوده بعد میگه من دادم . ضمنا احتمالا خودتون دیدید که چندین بار افرادی با نام فریبرز ، تک دانلود و ... در نظرات ما حرفهای چرت و پرتی میزنند ولی ما فقط نظرات آنها را پاک میکنیم و هیچوقت به کسی تهمتی نمیزنیم چرا که اکثر این اعمال کار بازدیدکنندگانی از اون سایت هاست که کاسه داغتر از آش هستند .
اینو داشت یادم میرفت که ایشون نوشته بود من مال پایین شهرم و شماره تلفنم --۳۳۵۲۶ هست . باید بهشون بگم از کی تا حالا پیروزی شده پایین شهر؟؟؟ ضمنا شماره تلفن چیز خاصی نیست چون اگر یه whoise ساده از سایت ما بگیرید شماره تلفن توش هست و همچنین برای اینکه فکر نکنید من هم از ایشون اطلاعات کمی دارم باید بگم شماره ایشونم اینه : ۲-۶۵۰۵۵ .

و اين داستان ادامه دارد ..............

siavash-tanha

Well-Known Member
بابا بالا بريم پايين بيايم

فقط مجيد آنلاين

فقط فقط مجيد آنلاين

ابوذر

Mandana

Active Member
rahincom گفت:
abtin_khosravi گفت:
من تاحالا همچين آدمي اينجا نديدم.اينجا همه باهم دوستن.و اصلا درست نيست به اعضاي اينجا كه مثل خواهر برادراي منن توهين كني.
چون شما كاربر جديدي هستيد. در ضمن مدير هاي اين سايت ماشاءالله اجازه نمي دن كسي ببينه!

:wink:
چندان مطمئن نباش 8) فكر كنم دوستان جوابتونو دادند 8)

iRWEBDES

Active Member
saman_sweden2 گفت:

دسته دوم خیلی جالبن افرادی هستند که ۲۴ ساعته تو سایت آنلاینن تا ما یه برنامه بذاریم و بدزدن!!! بعد اون رو بذارن تو وبلاگ مسخره شون!!! واقعا نمیدونم بازدید کننده داشتن اینقدر مهمه؟ من که به شخصه حاضرم نصف این مقدار بازدید کننده داشته باشیم ولی بشینیم بحث کنیم که آقا این نرم افزار فلان چیزش خوبه بهمان چیزش بده و اینطوری کلی به اطلاعاتمون اضافه بشه. بد میگم؟؟؟ خب دسته بعدی خیلی جالبن. بذارین اینو تعریف کنم براتون دیشب داشتم همین پست دایدو رو میدادم وقتی که پابلیش شد زدم سایت رو ببینم وقتی باز شد دیدم چه جالب یه کامنت دارم!!! فکر میکنید چی بود؟ آقا صمد!!! که ما شناساییش کردیم شخصیه به اسمه (ا.ع.) با شماره تلفن ...۳۳۵۲۶ ساکن پایین شهر (والا ما که شنیده بودیم بچه های پایین شهر مرام خاصی دارن!!!این یکی استثناست!) که از اسمهایی که پدر و مادرش برای صدا کردنش تو خونه استفاده میکنن تو سایت استفاده میکنه! فکر میکنید من ناراحت شدم باور کنید نه! هر هر خندیدم که این آدم چقدر علافه که ۲۴ ساعته اینجاس ببینه من کی پست میدم

....................

و اينم از سايت

باید بگم واقعا برای بعضی از این سایتهای ایرانی متاسفم که اینطور شخصیت خوانوادگیشونو به همه نشون میدن . خوب الان مجبورم در مورد سایت تک دانلود بگم که یکی از دوستانم بهم اطلاع داد یه چیزایی در مورد ما نوشته . خوب من فقط یکم یه چیزایی باید به اونا بگم اونم اینه که اول از هر چیز واقعا براشون متاسفم که مثل بچه ها بیظرفیت ، حسود و ... هستند. ایشون نوشته من میرم تو سایتش نظر میدم در صورتی که من اصلا به اون سایت سر نمیزنم و هیچ وقت اضافی هم برای نظر دادن ندارم . این سایت هم برای من فقط یک تفریحه و هیچگونه حسادتی به بازدیدکنندگان بالا و یا پایین ندارم و البته در عرض ۴ تا ۵ ماه توانسته ایم روزانه ۱۰۰۰۰ بازدید کننده را به خودمان اختصاص دهیم.همچنین باید یکسری مطالب دیگر را نیز خاطر نشان شوم و اینکه همونطور که بعضی هاتون میدونید من در روزنامه جام جم و در ضمیمه کلیک به معرفی نرم افزار و مقالات آموزشی میپردازم و همچنین در سایت های معرفی نرم افزار خارجی به معرفی برنامه میپردازم و ... که اینجا جاش نیست چون این سایت جای این حرفا نیست و هزار بار هم گفتم که تمام سایتها سرور ما هستند حتی اون تک دانلود که یکی دیگه رفته بود و یه نظراتی براش داده بوده بعد میگه من دادم . ضمنا احتمالا خودتون دیدید که چندین بار افرادی با نام فریبرز ، تک دانلود و ... در نظرات ما حرفهای چرت و پرتی میزنند ولی ما فقط نظرات آنها را پاک میکنیم و هیچوقت به کسی تهمتی نمیزنیم چرا که اکثر این اعمال کار بازدیدکنندگانی از اون سایت هاست که کاسه داغتر از آش هستند .
اینو داشت یادم میرفت که ایشون نوشته بود من مال پایین شهرم و شماره تلفنم --۳۳۵۲۶ هست . باید بهشون بگم از کی تا حالا پیروزی شده پایین شهر؟؟؟ ضمنا شماره تلفن چیز خاصی نیست چون اگر یه whoise ساده از سایت ما بگیرید شماره تلفن توش هست و همچنین برای اینکه فکر نکنید من هم از ایشون اطلاعات کمی دارم باید بگم شماره ایشونم اینه : ۲-۶۵۰۵۵ .

:lol: :lol:
نوشته ساكن پايين شهر با شماره تلفن :
يكي نيست بگه آخه مرديكه 235 كه پيش شماره سعادت آبده و بالاشهر محسوب ميسه
بعد يارو خودش گفته آره من بچه پيروزيم و شمارم اينه ...
آخه خالي بند پيروزي پيش شماره 235 داره ؟ :lol:
به قرآن براي معروف شدن چه خالي هايي كه نميبندن :lol:

rahincom

Member
abtin_khosravi گفت:
rahincom گفت:
abtin_khosravi گفت:
من تاحالا همچين آدمي اينجا نديدم.اينجا همه باهم دوستن.و اصلا درست نيست به اعضاي اينجا كه مثل خواهر برادراي منن توهين كني.
چون شما كاربر جديدي هستيد. در ضمن مدير هاي اين سايت ماشاءالله اجازه نمي دن كسي ببينه!

:wink:
چندان مطمئن نباش 8) فكر كنم دوستان جوابتونو دادند 8)

كسي جوابي به من نداد. در ضمن مي توني از مديران سايت بپرسي :wink: :arrow:

saman_sweden2 گفت:

....................

و اينم از سايت

آقا سامان این مورد تک دانلودی ها رو خوب اومدی ... سایت باحالی دارنا ولی بعضی وقتا با این بچه بازیاشون که نشون میده جلوی کاربرها کم آوردن خیلی خودشونو ضایع میکنن ... من نمیفهمم این که گفته طرف بالا شهریه یا پایین شهری چه معنی میده؟ ... من این جور برخورد رو چند بار از این تک دانلودی ها دیدم و خیلی بدم اومده ... من نمیفهمم با این کارش مثلا میخواد چی رو ثابت کنه ! ... مثلا میخواد بگه که خودش بالا شهریه؟ ... حالا بالا شهری یا پایین شهری بودن اینقدر براش فرق میکنه؟ ... من هم این اخلاقشون رو بهشون گوشزد کرده بودم ولی جوابم رو ندادن ... حالا ما که بچه بالاشهریم بیان جواب منو بدن ... قیطریه ساکن بودیم الان هم پاسداران ساکنیم ... دوست دارم مدیران تک دانلود این مطلب من رو بخونن و یه کم در برخوردشون با کاربرها تجدید نظر کنن چون حیفه سایت خوبی دارن ولی با این جنگولک بازیا خودشونو خراب میکنن ... واقعا نمیفهمم چرا بعضی از هموطنامون این مدلی شدن که تا فکر میکنن به یه جا رسیدن دیگه بقیه رو به *** چپشون هم حساب نمیکنن

یه چیز دیگه اینه که
پیش شماره پیروزی 747 و 741 میباشد...
tongue2.gif

ضمنا فکر نکنم پیروزی پایین شهر باشه ... اصولا بهش میگن مرکز شهر ... البته مایل به شرق ... ضمنا بچه های خاکی و باصفایی داره ... بابا ناسلامتی ما خودمون بچه کف بازار تهرانیم ها! ناسلامتی پدر بزرگمون حجره دارند!

بعضی وقتا بعضی ها چه سوتی ملکوتی هایی ول میدن... هی هم بهشون میگی نکن بچه جون سوتی نده ضایع میشی ول کن نیست ... تا خودشون رو مسخره دست ملت نکنن دست بردار نیستند ... آدمایی که زیاده از کوپنشون ادعاشون میشه و خدا رو هم بنده نیستند

جدیدترین ارسال ها

بالا