كاري ندارم كه پرشين تولز آشغالترين انجمنهاست
اما اين دعواها در بين ايرانيان مرسوم است
اين دو نمونه خنده داربود كليشه كردم اينجا
اين از سايت
http://takdownload.com/
دسته دوم خیلی جالبن افرادی هستند که ۲۴ ساعته تو سایت آنلاینن تا ما یه برنامه بذاریم و بدزدن!!! بعد اون رو بذارن تو وبلاگ مسخره شون!!! واقعا نمیدونم بازدید کننده داشتن اینقدر مهمه؟ من که به شخصه حاضرم نصف این مقدار بازدید کننده داشته باشیم ولی بشینیم بحث کنیم که آقا این نرم افزار فلان چیزش خوبه بهمان چیزش بده و اینطوری کلی به اطلاعاتمون اضافه بشه. بد میگم؟؟؟ خب دسته بعدی خیلی جالبن. بذارین اینو تعریف کنم براتون دیشب داشتم همین پست دایدو رو میدادم وقتی که پابلیش شد زدم سایت رو ببینم وقتی باز شد دیدم چه جالب یه کامنت دارم!!! فکر میکنید چی بود؟ آقا صمد!!! که ما شناساییش کردیم شخصیه به اسمه (ا.ع.) با شماره تلفن ...۳۳۵۲۶ ساکن پایین شهر (والا ما که شنیده بودیم بچه های پایین شهر مرام خاصی دارن!!!این یکی استثناست!) که از اسمهایی که پدر و مادرش برای صدا کردنش تو خونه استفاده میکنن تو سایت استفاده میکنه! فکر میکنید من ناراحت شدم باور کنید نه! هر هر خندیدم که این آدم چقدر علافه که ۲۴ ساعته اینجاس ببینه من کی پست میدم
....................
و اينم از سايت
http://danlod.com/
باید بگم واقعا برای بعضی از این سایتهای ایرانی متاسفم که اینطور شخصیت خوانوادگیشونو به همه نشون میدن . خوب الان مجبورم در مورد سایت تک دانلود بگم که یکی از دوستانم بهم اطلاع داد یه چیزایی در مورد ما نوشته . خوب من فقط یکم یه چیزایی باید به اونا بگم اونم اینه که اول از هر چیز واقعا براشون متاسفم که مثل بچه ها بیظرفیت ، حسود و ... هستند. ایشون نوشته من میرم تو سایتش نظر میدم در صورتی که من اصلا به اون سایت سر نمیزنم و هیچ وقت اضافی هم برای نظر دادن ندارم . این سایت هم برای من فقط یک تفریحه و هیچگونه حسادتی به بازدیدکنندگان بالا و یا پایین ندارم و البته در عرض ۴ تا ۵ ماه توانسته ایم روزانه ۱۰۰۰۰ بازدید کننده را به خودمان اختصاص دهیم.همچنین باید یکسری مطالب دیگر را نیز خاطر نشان شوم و اینکه همونطور که بعضی هاتون میدونید من در روزنامه جام جم و در ضمیمه کلیک به معرفی نرم افزار و مقالات آموزشی میپردازم و همچنین در سایت های معرفی نرم افزار خارجی به معرفی برنامه میپردازم و ... که اینجا جاش نیست چون این سایت جای این حرفا نیست و هزار بار هم گفتم که تمام سایتها سرور ما هستند حتی اون تک دانلود که یکی دیگه رفته بود و یه نظراتی براش داده بوده بعد میگه من دادم . ضمنا احتمالا خودتون دیدید که چندین بار افرادی با نام فریبرز ، تک دانلود و ... در نظرات ما حرفهای چرت و پرتی میزنند ولی ما فقط نظرات آنها را پاک میکنیم و هیچوقت به کسی تهمتی نمیزنیم چرا که اکثر این اعمال کار بازدیدکنندگانی از اون سایت هاست که کاسه داغتر از آش هستند .
اینو داشت یادم میرفت که ایشون نوشته بود من مال پایین شهرم و شماره تلفنم --۳۳۵۲۶ هست . باید بهشون بگم از کی تا حالا پیروزی شده پایین شهر؟؟؟ ضمنا شماره تلفن چیز خاصی نیست چون اگر یه whoise ساده از سایت ما بگیرید شماره تلفن توش هست و همچنین برای اینکه فکر نکنید من هم از ایشون اطلاعات کمی دارم باید بگم شماره ایشونم اینه : ۲-۶۵۰۵۵ .
و اين داستان ادامه دارد ..............