هک شدن انجمن vb فارسی نسخه 3.7.1

hamids68

Member
انجمن یکی از دوستان توسط هکر مخالف ایران هک شده. می خواستم بپرسم چطور چنین چیزی ممکنه و راه جلوگیری از تکرار این مسئله چی هست آیا به خاطر این بوده که آخرین نسخه 3.7.3 نصب نشده... یا مشکل از جای دیگه بوده؟

vatanmusic

Well-Known Member
نه مشکل خیلی چیزها میتونه باشه
امن نبودن سرور به اندازه کافی
اجازه دسترسی به بعضی از پوشه ها در حد زیاد
شایدم باگ های موجود در ورژن های قبلی وی بی

hamids68

Member
با هاست صحبت کردیم میگه نسخه vb مجددا نصب بشه مشکل رفع میشه...اگه تو دیتا بیس مشکلی بود ما برطرف میکنیم...

فعلا که تا عصر به مسئول فنی دسترسی نداریم...وقتی اومد قرار شده 3.7.3 نصب بشه...پیشنهاد دیگری دارید...

من فکر می کردم که vb امن هست...

EMIRATES

Active Member
با سلام

بله - vatanmusic درست میگن به احتمال بسیار قوی از سرور زده شده.

باگ هایی که در حال حاضر داریم - 2 سومشون فقط با دسترسی مدیر انجمن عملی میشه.

سعی کنید خیلی زود آپدیت کنید - مخصوصا که 3.8.0 اومده.

با تشکر.

Farsivb

Member
این هکر ها از طیرق باگ های ویبی این کار رو انجام می دهند و ممکنه دلیل دیگر استفاده از نسخه نال شد باشه.

ما برای رفع ان به شما کمک خواهیم کرد.

www.farsivb.com/forum

hamids68

Member
اشکال از هاست بوده...خودشون اعتراف کردن...هنوزم نتونستن مشکلو پیدا کردن

داستان از گروه آشیانه شروع شده...رفته n تا سایت عرب رو هک کرده... از بخت بد اونها اومدن سراغ سایت رفیق من که هیچ ربطی نه به سیاست داره نه به مذهب...

نسخه لیسانس دار بوده...

آخرین ویرایش:

Farsivb

Member
از این موضوع مطلع هستم. هکر های عرب به دیتا بیس حمله می کنند و شما به راحتی نمی تونید این مشکل رو حل کنید مگر با reastor کردن بک اپ. ولی ما بدون بک اپ سایت رو درست می کنیم.

nini_bade

New Member
با سلام خدمت اساتید . تا اونجا که من اطلاع دارم نسخه ی 3.7.1 ویبولتین بین بقیه نسخه ها امنیت کمتری و همچنین باگ بیشتری داره . به شما توصیه می کنم 3.8.0 هم استفاده نکنید . چون چند روز بیشتر نیست که اومده و هنوز امتحان خودشو پس نداده . در حال حاظر ورژن 3.7.0 بالا ترین امنیت را داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا