سلام خدمت همگی دوستان عزیز و محترم و گلم و نازم و دوستتون دارم
اینا همش برای چاپلوسی خدمتتون تقدیم شد.
گذشته از شوخی امیدوارم حال همگی خوب باشه
اصل مطلب اینه که بنده نیاز شدید و مبرمی به کمک طراحان حرفه ای و بزرگ این فوروم دارم.
اگه کمک کنید من رو از جنجال های بزرگی رهانیده اید.
من قراره برای یک بانک و یک تلویزیون لوگو طراحی کنم
اسم بانک: غضنفر بانک است
و اسم تلویزیون: لحظه
من باید با نام این دو لوگو طراحی کنم البته چند تا لوگو خودمم هم طراحی کردم اما بنظر خودم چندان حرفه ای نیستند.
ذهنمم دیگه بیشتر از این قد نمیده
من نمونه کارامو اینجا میذارم.
دوستان لوگو هایی که من میخوام یکی برای تلویزیون لحظه است که با کلمه لحظه باید بازی کنید و یک طرح در بیارید
و یکی هم برای بانک است که فقط با دو حرف انگلیسی جی و بی بازی کنید و یک لوگوی شیک به من بدبخت بیچاره مرحمت کنید
لوگوهای شماره 4 و 5 مربوط به تلویزیون لحظه هستند و مابقی مربوط به بانک
اگر در حق من بزرگی کنید خیلی ممنون میشم. خداااااااااااااااااااااااااا چقدر چاپلوسی آخه هاهاهاهاها
منتظرم ها
هر کس این مطلب رو بخونه و به من کم نکنه الهی.... هاهاهاهاها
با احترام علی
اینا همش برای چاپلوسی خدمتتون تقدیم شد.
گذشته از شوخی امیدوارم حال همگی خوب باشه
اصل مطلب اینه که بنده نیاز شدید و مبرمی به کمک طراحان حرفه ای و بزرگ این فوروم دارم.
اگه کمک کنید من رو از جنجال های بزرگی رهانیده اید.
من قراره برای یک بانک و یک تلویزیون لوگو طراحی کنم
اسم بانک: غضنفر بانک است
و اسم تلویزیون: لحظه
من باید با نام این دو لوگو طراحی کنم البته چند تا لوگو خودمم هم طراحی کردم اما بنظر خودم چندان حرفه ای نیستند.
ذهنمم دیگه بیشتر از این قد نمیده
من نمونه کارامو اینجا میذارم.
دوستان لوگو هایی که من میخوام یکی برای تلویزیون لحظه است که با کلمه لحظه باید بازی کنید و یک طرح در بیارید
و یکی هم برای بانک است که فقط با دو حرف انگلیسی جی و بی بازی کنید و یک لوگوی شیک به من بدبخت بیچاره مرحمت کنید
لوگوهای شماره 4 و 5 مربوط به تلویزیون لحظه هستند و مابقی مربوط به بانک
اگر در حق من بزرگی کنید خیلی ممنون میشم. خداااااااااااااااااااااااااا چقدر چاپلوسی آخه هاهاهاهاها
منتظرم ها
هر کس این مطلب رو بخونه و به من کم نکنه الهی.... هاهاهاهاها
با احترام علی