همکاری...

Hamed

Active Member
درود
این تاپیک صرفا جهت همکاری من و داوود و بهزاد برای درست کردنه یک صحنه با استفاده از توانایی هست که هر کدوم ما سه نفر داریم و هرکدوم هر قسمت که راحتر و رون تریم رو به دست میگریم...این سه موضوع هست که فقط قالب کار مهمه و اون روحی که توی عکس به وجود اومده رو بتونیم با نرم افزار به تصویر بکشیم...خدا خیرشون بده که قبول کردن تا ما هم در کنار این دوستان درسی یاد بگیرم...چون من مدلینگم کمی ضعیفه...
داوود و بهزاد عزیز...
شماره عکسی رو که مایلد رو بگید که از فردا شروع کنیم...نظر من به شخصه با شماره 3 اوکی ترم...چون همه آبجکتی وجود داره توی این صحنه هم کامله هم حس خوبی رو به آدم منتقل میکنه...فقط بگید که هر کس روی چه قسمتی حرفه ای تر که بدونیم...(اصلا مهم نیست کاملا شبیح عکس مورد نظر باشه...مهم زنده بودن رندر)

:rose: هرمرحله ای که انجام میشه حتما کمی توضیحات و یک عکس پیوست کنیم:rose:
:rose:هرچی بلدیم به معرض نمایش بزارین بدون اقراغ:rose:

93885548356578089424.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:
سلام
استاد حامد واقعا افتخاری برای ما میباشد که شما ما رو قابل دونستید که همکاری کنم کم الکی نیست استاد حامد حتی اسم ما رو بیاره :):rose:
در مورد طرحها منتظر نظر داش بهزاد میمونیم
استاد حامد در مورد همین طرح شماره 3 کل کل باید مدلینگ بشه؟و اینکه عینهو خودش بشه :-?

Hamed

Active Member
درود
غلام ادب شمایم داوود جان قول دادم پای حرفم هستم...
میشه برای سرعت بخشیدن به این قضیه از این دو مورد چشم پوشی کرد...مسابقه که نیست...چطوره موافقین...؟؟؟

60674590642035861900.jpg

علی علی

Hamed

Active Member
منم ابعاد اتاق رو حدودی مدل میکنم و پنجره رو بعد فایلشو آپ میکنم...همه کارای سخت ماله منه...:green::wink:

داوود اون پارچه رو چطور مدل میکنی؟؟؟ مراحل کار و بزار همه استفاده کنن...ممنون،بهزادم که نیومد بهش خبر دادم...!!!حتما سرش شلوغه

علی علی

Hamed

Active Member
درود...
اینم چار چوب کلی دلیل داره اون دوطرف باز که بعدا میگم...نکات اصلی توی عکسا مشخصه و فایل کلی پیوسته بیشترم با بولین کار کردم برای جایی پنجره و قفسه...مسابقه نیست و گرنه از راه درستش میرفتم...:green:و نکته مهم تر ساخت کفه که با اسکریپت تخصصی FLOORGENERATOR درست میشه تو عکس دقت کنی مخصوصا یک صفحه قرمز گذاشتم که متوجه بشین باید یک صفحه به زیر پارکت ها اضافه بشه تا موقعه نور پردازی نور از فاصله گپ مابین پارکت بیرون نزنه...داوود از تو چه خبره؟؟؟

41410721295161996557.jpg

65179376233970680289.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

asa.graphic

Well-Known Member
ســلام بـه دوســـتـان :rose:

ایـده جــالبــی دادیــد حامـــد جــان ... :)

خصــوصا برای افــرادی مـثل مـــن خـــوبه که بتــونن از تجــربــیاتتــون استفــاده کــنن ....

هــمتون موفــق باشیـــد ...

.:BehzAd:.

Active Member
خوب حامد جان و داوود دوستای خوبم.

حامد جان اول بگم که بایت پیشنهاد ممنون و ایشا الله که بتونبم یه کار خوب رو تو گالری بزاریم.

بعد هم عذر خواهی کنم که دیر اومدم خودت که میدونی خواب ماب که اصلا ندارم کارای زیادی هم ریخته سرم.

پیش میریم به امید خدا تا ببینیم چه میکنیم.

پس شد کار شماره 3.

اون اسکریپت هم که استفاده شده FloorGenerator_ver1_00 یه چیزز فوق العاده هست که سرعت ساخت کف و دیوار تایل شد رو خیلی بالا میبره کر ببا هاش هم راحت هست.

پیوست ها

• FloorGenerator_ver1_00.rar
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23
درود
بهزاد جان خوبی؟
داش بهزاد شما چکارهایی انجام میدین خوب رو عکس زوم کنید و هر طور راحت بودید عنوان کنید :rose:
میزها و شبیه سازی پارچه فعلا دست ماست :green:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
درود
من فکر کنم بهزاد مبل رو برداره خیلی بهتر تا اونجایی که یادمه با مود باکس خوب کار میکرد...راستی راجبه اون پارچه یه پلاگینه دیگی هم هست به نامه MarvelousDesigner CLO3D 2011 Pro v2.9.5 32Bit & 64Bit که کارای برترند اگر اشتباه نکنم اسمشو... توی اورموشنو ببینی با این نرم افزار درست کرده...اینمه یکی از عکس های نهایی که با این برنامه درست کردن...من خودم دارمشه اما حجمش بالاست...سایتی هم پیدا نکردم آپ لودش کنم...

22268274150792105918.jpg

علی علی

درود
تستی زدم برای شبیه سازی پارچه در modifier با انتخاب cloth تونستم همچین چیزی برای تست بزنم با Reactor Clothاشتباه نگیرید چون اون مبحث خاص خودشو داره که اونم ایشالا تستش میزنیم
TEST.jpg

TESTTTA.jpg

حامد جان این پلاگینی که میگی کرک داره؟
بزار امشب دانلودش کنم یه تستی باهاش بزنیم

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
آره این برنامه که میگم عالیه پارچه میسازه در حد المپیک...من خودم نصب میکنم هی ارور میده...نمیدونم چیکارش کنم...

همین الان رجیستریمو کامل تمیز کردم نصب شد...:shock::shock::shock:راستی این برنامه مخصوص فشن و طراحی لباس که میتونه خروجی OBJ بده و بگیره....

علی علی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها خوبین من می میرم واسه این تاپیکای خوب
راستش واسه پارچه برین رو sim cloth من واسه مکس 9 داشتم ولی واسه 2009 ندارم یعنی سرعتش بالا خیلی عالی واقعا قشنگ می سازه
منم یک مجله خوب خریدم وسایل های خوشگلشو مدل می کنم واسه کارای داخلیم
راستی بچه ها منم بازی؟ :green:
من چیکار کنم؟

.:BehzAd:.

Active Member
درود
بهزاد جان خوبی؟
داش بهزاد شما چکارهایی انجام میدین خوب رو عکس زوم کنید و هر طور راحت بودید عنوان کنید :rose:
میزها و شبیه سازی پارچه فعلا دست ماست

سلام داوود جان مرسی من خوبم تو چطوری؟:rose:

داش داوود مبل با من

درود
من فکر کنم بهزاد مبل رو برداره خیلی بهتر تا اونجایی که یادمه با مود باکس خوب کار میکرد...راستی راجبه اون پارچه یه پلاگینه دیگی هم هست به نامه MarvelousDesigner CLO3D 2011 Pro v2.9.5 32Bit & 64Bit که کارای برترند اگر اشتباه نکنم اسمشو... توی اورموشنو ببینی با این نرم افزار درست کرده...اینمه یکی از عکس های نهایی که با این برنامه درست کردن...من خودم دارمشه اما حجمش بالاست...سایتی هم پیدا نکردم آپ لودش کنم...

سلام حامد عزیز:rose:

آقا اوکی مبل رو من مدل میکنم ببینم از چیا برای مدل کردنش استفاده کنم خوب میشه.

Hamed

Active Member
سلام بچه ها خوبین من می میرم واسه این تاپیکای خوب
راستش واسه پارچه برین رو sim cloth من واسه مکس 9 داشتم ولی واسه 2009 ندارم یعنی سرعتش بالا خیلی عالی واقعا قشنگ می سازه
منم یک مجله خوب خریدم وسایل های خوشگلشو مدل می کنم واسه کارای داخلیم
راستی بچه ها منم بازی؟ :green:
من چیکار کنم؟

درود
جیگرت بخورم من الاهی...با این جزبه تو آوتارت...نیمخوام شوخی کنم و جسارت...ولی فقط به درد ما میخوره که چیزی بلد نیستیم و دارم اطلاعاتمون رو شیر میکنیم تا از هم چیز یاد بگیریم...استادای مثل تو باید تو تاپیکای مثله تاپیک مسابقه اکستریور بازی کنن که جایی اسطوره هاست...:rose::rose::rose:ولی من این

توصیه رو میکنم حتما این تاپیک رو دنبال کن هر کس که این پست رو میخونه...

بهزاد جان از شما هم تشکر منتظرم...با توضیحات که من و داوود هم کمی حالیمون بشه...ممنون:rose::rose::rose:

علی علی

Hamed

Active Member
درود

بچه ها من دنبال تکسچر چوب که از همه مهمتره میگردم...و اگر نباشه میسازمش...چوبش اصلا گره نداره ولی سر خمه های میز به اصطلاح خودمون چمفر که میسره سیاه میشه...بقیشم من اوکی میکنم...

علی علی

Hamed

Active Member
درود
متریال روی مبل...پارکت کف...دیوار...کتاب... تمومه با فتوشاپ حل شد...متریال چوب کمی کار داره همشون رو امشب آپ میکنم...
من منتظر مدلینگه شما هستم که داخل صحنه آپ کنیدش من متریال نور رندر خودم مچ میکنم...

علی علی

Hamed

Active Member
سلام بروبچ مبل خواستین بسازین چروکاش یادتون نره که خیلی مهمه
ابزار cloth مکس هم کارایی خوبی نداره و با سگمنت های زیاد کرش میده
آقا پس منم عکس اولو مدل میکنم

درود
موفقیت تو موفقیت ماست...استاد...:rose::rose::rose:

علی علی

درود بر شما من گیراییم ضعیفه الان متوجه شدم که می خواین کارو تنها بزنین من کار اول تقریبا دارم متریال میدم دیگه که رندر بگیرم sorry دیگه اگه تداخل ایجاد شد

جدیدترین ارسال ها

بالا