همکاری...

Hamed

Active Member
درود بر شما من گیراییم ضعیفه الان متوجه شدم که می خواین کارو تنها بزنین من کار اول تقریبا دارم متریال میدم دیگه که رندر بگیرم sorry دیگه اگه تداخل ایجاد شد

درود...
سعید گلم...ما از هر پیشنهاد وکمکی استقبال میکنیم...ولی خوب یه جورایی آره چون من هرچی به هرکس گفتم کسی گوش نداد به پیشنهادم...النانم که داری میبینی به غیر چند نفر کسی استقبال نمیکنه من قولی که به دوستای گلم دادم عمل میکنم که منم اطلاعاتم رو راجبعه رندر بزارم وسط و اوناهم راجبعه مدلینگ و بهترین سود کسایی میکنن که دنبال میکنن پستای این تاپیک و از هر حمایتی ما استقبال میکنیم(بیناد بیماریهای...:wink:)

من دوست دارم و بهت احترام میزارم....

علی علی

.:BehzAd:.

Active Member
متریال روی مبل...پارکت کف...دیوار...کتاب... تمومه با فتوشاپ حل شد...متریال چوب کمی کار داره همشون رو امشب آپ میکنم...
من منتظر مدلینگه شما هستم که داخل صحنه آپ کنیدش من متریال نور رندر خودم مچ میکنم...

سلام حامد جان

اقا کارت درسته من هم به زودی مبل رو اپ میکنم خدایی خیلی سرم شلوغه نمیرسم نمیدونم برم دانشگاه برم شرکت چند تاا کاره پروژه ای نما دارم یه پوستر برای درس معماری معاصر هم باید تا سه شنبه اماده کنم یکی از دوستان هم برای پروژه اش درخواست کمک کرد نمیدونم این هفته با این همه فشار کاری زنده میمونم.

ولی مدل کردن این مبل خیلی برام مهمه.

Hamed

Active Member
درود
بهزاد تو مبل و تحویل بده و بس...یکی مثل تو اینجوری سرش شلوغ بود بنده خدا زود مورد:wink:(ایشالا زنده باشی)(من با این حرف هم خونه خریدم هم ماشین خریدم : دو سه سال بخور نونو تره یه عمر بخور نونو کره...تو این دوره زمونه خیلی سختر شده ولی بازم میشه)...اینم تکسچر چوب خوب خوب نشده ولی تقریبا تمومه...با همون فتوشاپ خودمون ساخته شده ولی کمی ادیت داشت...

30462427165568483236.jpg

99221790690673133480.jpg

78766084061038896865.jpg

علی علی

درود
متریال روی مبل...پارکت کف...دیوار...کتاب... تمومه با فتوشاپ حل شد...متریال چوب کمی کار داره همشون رو امشب آپ میکنم...
من منتظر مدلینگه شما هستم که داخل صحنه آپ کنیدش من متریال نور رندر خودم مچ میکنم...

علی علی
سلام
بابا همه کارو خودت کردی رفت.... حداقل بذار تو این طراحی ما هم یه تی بکشیم چایی برات بیارم:green:
اقا سعید استاد بنده هم که اعلام همکاری کردن و افتخاری شد برا ما:rose:
بهزاد شما هم به فکر خودت باش لازمت داریم خسته نباشی اق بهزاد:rose:
مدل مبل اماده شد :)
والا بخدا من اهل مدلینگ نیستم ولی مدلینگ کارها رو دوس میدارم همینم دروغ چرا:lol: تنهایی نزدم:green:
okok.jpg

Active Member
بهزاد تو مبل و تحویل بده و بس...
سلام حامد

فاز منفی نده بابا حالا اون بنده خدا که مورد تری خوب میزد؟نون و تره نون و کره ......

حتما شاید باورتون نشه شبا 10:30 میرسم خونه یه سر اینجا میزنم بعدش اصلا نمیدون کی خوابم برده ولی خوب حال میکنم این جور کار کردن رو دوست دارم.

بهزاد شما هم به فکر خودت باش لازمت داریم خسته نباشی اق بهزاد:rose:

ما چاکریم داوود جان :rose: با حامد پیش برین همه چی رو بزنین تا من هم این مبل رو بزنم.

سلام حامد

فاز منفی نده بابا حالا اون بنده خدا که مورد تری خوب میزد؟نون و تره نون و کره ......

حتما شاید باورتون نشه شبا 10:30 میرسم خونه یه سر اینجا میزنم بعدش اصلا نمیدون کی خوابم برده ولی خوب حال میکنم این جور کار کردن رو دوست دارم.

ما چاکریم داوود جان :rose: با حامد پیش برین همه چی رو بزنین تا من هم این مبل رو بزنم.
بهزاد جان اصلا عجله ای در کار نیست خود آقا حامد گوشزد کردن که عجله کار شیطونه:green: پس بزار روال عادی خودشو سپری کنه :rose:
من خودم الان مریض شدم تبم رفته بالا ((سرما خوردم))ولی خدا وکیلی خیلی بی عارم:lol:

Hamed

Active Member
درود
من هنوز منتظرم که داود فایلاشو بفرسته چون من مکسم 2010 اونی که فرستاد فایده نداشت...بشم خبر دادم اما...:-?
بهزاد جان شما هم که تو تاپیکای دیگه فعالیت عالی خیلی خوبه حرفی نیست ایشا موفق باشی ما لذت ببریبم...ولی من مبلی ندیدم...:-?
ما قرارمون بر این شد که هرکسی هر قسمتی رو تموم میکنه توضیحاتشو بده...که هیچ به هیچ...:-?
گفتم...من رندر...تکسچر...پست...نور...ماله من شما مدلینگو تموم کنید...اما....:-?
اگر پیش رفتی کردین خبرم کنید...:sad:خدایش من سرم خیلی شلوغه مثل خودتون...اما به قولام سر وقت عمل میکنم....

دوستون دارم زیاد...:oops::oops::oops:

علی علی

Active Member
حامد جان من نمیدونم کدوم تپیک رو میگی اگه اون کاره داخلی رو میگی که اون کار شرکت بود.امروز هم ساس مکس یه تمری نبه بچه ها داده بود منم زدمش همین و اما کار اصلی این مبل رو نمیشه که الکی زد باید روش وقت گذاشت و یه مدل خوب زد بعد هم چین و چروکش میمونه خدایش نمیتونم الکی بزنمش حداقل میخوام یه 1 روزی رو فول تایم روش وقت بذارم فول تایم.

تو هم از نور و تنظیمات چند تا شات بگیر تا بار آموزشی تاپیک بالا بره.

درود
من هنوز منتظرم که داود فایلاشو بفرسته چون من مکسم 2010 اونی که فرستاد فایده نداشت...بشم خبر دادم اما...:-?
بهزاد جان شما هم که تو تاپیکای دیگه فعالیت عالی خیلی خوبه حرفی نیست ایشا موفق باشی ما لذت ببریبم...ولی من مبلی ندیدم...:-?
ما قرارمون بر این شد که هرکسی هر قسمتی رو تموم میکنه توضیحاتشو بده...که هیچ به هیچ...:-?
گفتم...من رندر...تکسچر...پست...نور...ماله من شما مدلینگو تموم کنید...اما....:-?
اگر پیش رفتی کردین خبرم کنید...:sad:خدایش من سرم خیلی شلوغه مثل خودتون...اما به قولام سر وقت عمل میکنم....

دوستون دارم زیاد...:oops::oops::oops:

علی علی
سلام
استاد حامد این پستی که زدین خیلی حرفا توشه از ته دل ناراحتین که چرا با من و بهزاد دارین کار میکنید :lol::cry:
استاد ما سر قول خودمون هستیم و بودیم فایل را هم فرستادم اما مکس من 2011 هست به خدا قسم همین الان پست شما رو میخونم که فرمودید مکس من 2010 هست چشم حامد جان فایلو با فرمتی که مکس 2010 بخونه اوکیش میکنم توضیحاتشم چشم اینم اوکی شنبه صبح اول وقت وقتی اومدی تو نت همه چیز ما اوکی میباشد:rose:
دوست دارم سبد سبد پ:):rose:
یا حق:rose:

Active Member
ایول داش حامد گل دمت گرم خوب پیش رفتی فقط من با اون منظره پست مخالفم خیلی خز شده بهتر دنبال یه عکس دیگه باشیم.

حامد حامد حامد حامد

Hamed

Active Member
ایول داش حامد گل دمت گرم خوب پیش رفتی فقط من با اون منظره پست مخالفم خیلی خز شده بهتر دنبال یه عکس دیگه باشیم.

حامد حامد حامد حامد

درود...
چرا منم موافقم یه عکس خوب بزارین من دیگه بهتر از این ندارم...:rose::rose::rose:

علی علی

بسیار عالی
میزها رو بچسب:lol: اموزش مدل این میز که مهم فقط پایه هاشو میزارم البته چیز خیلی ساده ای بود
گلدون پشت مبل هم خودم اوکی میکنم گلهای داخل گلدون رو هم اگه شد با پلاگینOnyx درست میکنم مبل هم که اقا بهزاد باید زحمتشو بکشه این چراغ خوابه هم با من :wink:

این بکگراند پشت رو هم فکر کنم یه چیزایی تو سیستمم داشته باشم که از این بهتر باشه اونم حتما اوکی میکنم
فضا و نورپردازی هم که استادمون خبره هست ولی تکسچرینگ واقعا عالی بود :paint:
یا حق:neutral:

آخرین ویرایش:
سلام
تست رندر
درخواستی داشتم اقا حامد بارگذاری صفحه سنگین شده اگه ممکنه اون 2 تا عکسی که قرار نیست روش کار کنیم فقط لینک عکسو بزارید تا صفحه سبک شود
با اجازه اقا حامد در کار رندر ایشون دخالتی کردم
تست رندر خام
بکگراند بیرون از عکسهای EVERMOTION Landscape هست چطوره به درد میخوره برای بیرون؟؟؟
استاد حامد این کف چرا اینطوری شده :-?عیب در کجاست؟؟؟
09611907932405727922.jpg

Hamed

Active Member
درود

اول از همه که فضولی نبود و تلاش بود که خیلی هم خوب...

تناسب رو روی عسلی رعایت نکردی...داوووووووووووووود ما داریم از روی یه کار اورجینال کار میزنیم....یه طراح خوب باید دید قوی داشته باشه...تکسچرین ضعیف داوود...رنگ بندی مثل اورجینال نیست...تکسچراون قاب عکس باید اصلاح بشه با فتوشاپ...درست نمیگم...؟؟؟در مورد بکراند بیرون شدت نورش اوکی اما عکسش نه دلم میخواه نزدیک باشه به اورجینالش...بهتر نیست؟؟؟

داوود بی حوصله کار نکن همه سرشون شلوغه به نظر شخصی و دوستانه من تو از ساله 84 تا الان باید امثاله منو قورت بدی...میدونی پنج دقیقه کار کن اما با دقت و دیده آرتیستی...من که هنوز خودمم ول معطلم...اما اطلاعات بالا به درد نمیخوره مهم به کار گیری درستشه...هر سه ماه یه بار کار بزار گالری اما قبلش حداقل کارت خودتو راضی کنه بعد بینند هارو اونم همه تری دی کار...حالا اگر از منه کوچلو گرفتی که هیچ ...اگر نگرفتی همینجور آهسته آهسته به راه خودت ادامه میدی و هر روز خسته تر از دیروز...راستی یه پیشنهاد بعد از این همه مدت بهتر نیست یه حالی به آواتارت بدی...؟؟؟

در مورد کف نکته اسای رو پرسیدی...یه ترفنده ساده تو قسمت آنرپ...

86781088489201671791.jpg

68673647045511486678.jpg

داوود جان چاکریم...ولاح اگر دوست نداشتم اینارو بهت نمیگفتم...:rose::rose::rose:

علی علی

درود دوباره
آقا حامد استاد گول سال عضویت 84 منو نخور برادر
من رشته تحصیلیم حقوق :lol:و اینکه الان کار گرافیکی میکنم یکی از اشخاص نادر در این عرصه هستم :shock::lol: از سال 84 تا الان 4 سالشو به پای اتفاقاتی چون گرفتاری سربازی و بیمارستان.کم کنید بگذزیم درد دل زیاده.....:sad:
خب بریم سر اصل مطلب
((تناسب رو روی عسلی رعایت نکردی...داوووووووووووووود ما داریم از روی یه کار اورجینال کار میزنیم....یه طراح خوب باید دید قوی داشته باشه...تکسچرین ضعیف داوود...رنگ بندی مثل اورجینال نیست...تکسچراون قاب عکس باید اصلاح بشه با فتوشاپ...درست نمیگم...؟؟؟در مورد بکراند بیرون شدت نورش اوکی اما عکسش نه دلم میخواه نزدیک باشه به اورجینالش...بهتر نیست؟؟؟))
تست بود و پر ایراد فقط هدف نور و بکگراند بود که بکگرانده به دلتون گویا ننشسته که باز میگردم چیزی پیدا میکنم یا نه
تکسچر کف رو هم که در پست قبلی اقرار کردم و منتظر رفع ایراد از طرف شما بودم که دمت گرم راهشو نشون دادی قاب که کلا دست گرمی بود و شما جدی گرفتین:lol:
ولی نظر شخصی من اینه خودمونو گرفتار بک گراند بیرون نکنیم درسته از روی یه طرح اورجینال داریم کار میزنیم اگه بکگراند بیرون اتفاقا عوض بشه چیز خاصی رو از دست نمیدیم ولی کلیت رو داریم مراعات میکنیم فضای اتاق .تکسچرینگ و ابجکتها و مهمتر از همه نور صحنه که باید مثل اورجینالش در بیاد رد خور نداره و این نظر بنده حقیر بود ولی نظر شماست که مهمه :rose:
اتفاقا به فکر عوض کردن اواتارم هستم ایشالا در سال جدید هم اواتارم جدید میشه :)
یا حق:neutral:

Hamed

Active Member
با نظرت راجبع بکگراند موافقم قانه شدم...دلیلت خوب بود...
شرکت بزرگ مبنا رو میشناسی؟؟؟اونجارو یه شرکتی وابسته به سپاه پاسداران کنترل میکنه...ریسه واحد حقوقیش رفیقه منه...که دکترای حقوق داره...اینو برای این گفتم که بهت ثابت کنم میدونم چی میگی...ولی بازم دقت کنی ضرر نکردی... رشته تحصلی اصلی منم کامپیوتر...البته آب حوضم میکشیم....
حالا با من ازدواج میکنی...:oops::oops::oops::wink:

من دوست دارم اصلا دربست تا شیراز مخلصیم...

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا