من چندین بار با اون ایمیل تماس گرفتم. autoreply زدن گذاشتن رفتناون ايميل هم فقط متن هاي از پيش نوشته شده رو به عنوان جواب ارسال ميكنه و شايد اصلا خونده نميشه!
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
من چندین بار با اون ایمیل تماس گرفتم. autoreply زدن گذاشتن رفتناون ايميل هم فقط متن هاي از پيش نوشته شده رو به عنوان جواب ارسال ميكنه و شايد اصلا خونده نميشه!
سلام دوست عزیزسلام ...
فعلا که جیمیل سالمه و مو لاگین کردم
دوستان به بررسی کنید
لطفا یکی از دوستان از یکی از مدیران خواهش کنه که عنوان این تاپیک رو عوض کنن و یه چیز مناسب بزارن. من هم متنی که توی صفحه اول راجع به جیمیل هست رو برمیدارم.سلام دوست عزیز
یک بار گفتم دوباره میگم مشکل فقط جی میل نیست!
سلام به همه دوستان عزیز :
اول از دولت حمایت کنم :
اینکه ما یه کشور عادی نیستیم ! ( همه دنیا با ما لجن ! )
دوم اینکه کشور تحریم هست
سوم اینکه آنقدر غرب پرست داریم و ضد انقلاب داریم که نمی شه وقتی 22 بهمن میرسه اینترنت رو آزاد گذاشت به امان خدا !
لطفا یکی از دوستان از یکی از مدیران خواهش کنه که عنوان این تاپیک رو عوض کنن و یه چیز مناسب بزارن. من هم متنی که توی صفحه اول راجع به جیمیل هست رو برمیدارم.![]()
ممنون مانیچی بذارم دوست هاین؟![]()
برای اعتراض به این وضعیت و حمایت از فعالیت این تاپیک می تونید کدی که همه ما گذاشتیم رو توی امضاتون قرار بدید.سلام مجدد بابا اصلا بحث یکی مثل من جیمیل نیست من تا 5 ماه پیش تمام فایلهای ویدوییم رو از یوتیوب میگرقتم چون ضمینه فعالیتم گیم هم هست به سایتهایی مثل gamewallpaper وwarcraftmovies هم سر میزدم که همشون باهم فیلتر شد بعد از کلی وقت همه باز شدن تا چند وقت پیش که یوتیوب رو بستن من که کلی اعصابم تعطیله هرچند که میدانم آنچه بیداری ندارد خواب مرگ بی گناهانست و وجدان باز نومیدانه خواهش میکنم بس کنید بس کنید![]()