همه باهم برای بهبود وضعیت اینترنت کشور.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

takhoster

Member
سلام به همه دوستان عزیز :
اول از دولت حمایت کنم :
اینکه ما یه کشور عادی نیستیم ! ( همه دنیا با ما لجن ! )
دوم اینکه کشور تحریم هست
سوم اینکه آنقدر غرب پرست داریم و ضد انقلاب داریم که نمی شه وقتی 22 بهمن میرسه اینترنت رو آزاد گذاشت به امان خدا !

و بعدشم باید بگم که مردم ما تخسیری ندارند که مسئولان ما دارند مزد تنبلی خودشون می می کشن !
اعلان 5 روز بود که اینترنت ما قطع بود و برای یه مدیر هاستینگ یعنی فاجعه !
بعدشم اگر اینترنت پر سرعتی داشتیم آره پیشرفت می کردیم اون هم در حد المپیک !
در مورد ایمیل ملی هم که معلومه ! به زودی خودم یه ایمیل قدرتمند می زنم و دوستان ازش استفاده کنند !

oldooz

Well-Known Member
دوستان عزیز لطفا هرچه سریعتر تکلیف سایت اصلی رو مشخص کنید. چون الان خیلی از بچه ها دارن این تاپیک رو لینک میکنن. بعدا که سایت اصلی درست شد از کجا میخوایم این آدما رو پیدا کنیم و بگیم که لینک رو ویرایش کنن؟ خواهشا زودتر نظراتتون رو تکمیل کنید تا انشاا... هرچه زودتر اقدام کنیم.
با تشکر

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
فعلا که جیمیل سالمه و مو لاگین کردم
دوستان به بررسی کنید

oldooz

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
یک بار گفتم دوباره میگم مشکل فقط جی میل نیست!
لطفا یکی از دوستان از یکی از مدیران خواهش کنه که عنوان این تاپیک رو عوض کنن و یه چیز مناسب بزارن. من هم متنی که توی صفحه اول راجع به جیمیل هست رو برمیدارم.:rose:

solartec

Member
سلام به همه دوستان عزیز :
اول از دولت حمایت کنم :
اینکه ما یه کشور عادی نیستیم ! ( همه دنیا با ما لجن ! )
دوم اینکه کشور تحریم هست
سوم اینکه آنقدر غرب پرست داریم و ضد انقلاب داریم که نمی شه وقتی 22 بهمن میرسه اینترنت رو آزاد گذاشت به امان خدا !

اول ما دولت حمایت میکنم ولی دولت ما رو نه !
دوم : با این طرز فکر شما در مورد آزادی بیان با یاد چی گفت ...

www_3d_boy3

Well-Known Member
پس اگر با نظر دوستمون takhoster موافقت کنیم
اول - باید اینترنت را بطور کلی بست چرا که ممکن است دیوانه ای در آن طرز استفاده از چاقو را در آن ببیند و با آن به قتل دست بزند
دوم - باید همه روزنامه های منتقد را بست چرا که شاید کسانی به حرفشان گوش دهند خدای ناکرده به دولت تهمت بزنند
سوم - همه چیزهای تصویری ( من جمله فایلهای FLV و پروتکل RTML )را بست که خدایی ناکرده کسی چیزه بدی در آنها نبیند
چهارم - نفس کشیدن بایستی ممنوع شود چرا که ممکن است کسانی بیشتر از حد معمول نفس بکشند و به کسان دیگر تنفس نرسد
پنجم - باید جلوی همه افرادی که می خواهند از خانه بیرون بیایند گرفته شود چون ممکن است به قصد اختشاش بیرون روند
شش- اصلا بایتس همه را به زندان انداخت چرا که نه ؟ ممکن است راهشان در آینده منحرف شود .خدا چه می داند ؟
در صورتی که اطلاعات دیگری در این زمینه دارید به [email protected] ایمیل بفرستید .

آخرین ویرایش:

wild-man

Member
سلام به دوستان عزیز مخصوصا تک هاستر.
واقعا فوق الاده نوشته.
واقعا زبان قاصره. من حرفی برای گفتن ندارم مخم هنگ کرده. فقط اومدم تا شریک درد و غم دوستان باشم و همینطور هم درد روسای مجید آنلاین که یه همچین صبری دارن و یه همچین انسانهای دارای اعتماد به نفسی رو تحمل می کنم.

wild-man

Member
سلام مجدد بابا اصلا بحث یکی مثل من جیمیل نیست من تا 5 ماه پیش تمام فایلهای ویدوییم رو از یوتیوب میگرقتم چون ضمینه فعالیتم گیم هم هست به سایتهایی مثل gamewallpaper وwarcraftmovies هم سر میزدم که همشون باهم فیلتر شد بعد از کلی وقت همه باز شدن تا چند وقت پیش که یوتیوب رو بستن من که کلی اعصابم تعطیله هرچند که میدانم آنچه بیداری ندارد خواب مرگ بی گناهانست و وجدان باز نومیدانه خواهش میکنم بس کنید بس کنید:cry:

oldooz

Well-Known Member
سلام مجدد بابا اصلا بحث یکی مثل من جیمیل نیست من تا 5 ماه پیش تمام فایلهای ویدوییم رو از یوتیوب میگرقتم چون ضمینه فعالیتم گیم هم هست به سایتهایی مثل gamewallpaper وwarcraftmovies هم سر میزدم که همشون باهم فیلتر شد بعد از کلی وقت همه باز شدن تا چند وقت پیش که یوتیوب رو بستن من که کلی اعصابم تعطیله هرچند که میدانم آنچه بیداری ندارد خواب مرگ بی گناهانست و وجدان باز نومیدانه خواهش میکنم بس کنید بس کنید:cry:
برای اعتراض به این وضعیت و حمایت از فعالیت این تاپیک می تونید کدی که همه ما گذاشتیم رو توی امضاتون قرار بدید.:rose:
ما ناامید نخواهیم شد و تا رهایی از این وضعیت تلاش خواهیم کرد.

:tavajoh::tavajoh::tavajoh:
توجه کنید دوستان.

دنبال هرچیزی که اسمه ملی داره نرید چون بدبخت میشید:-< و براتون دردسر ساز میشه.مثل:کفش ملی-ماشین ملی-فلان چیز ملی و حالا هم ایمیل ملی:mad:.

اگر گوگل یا جیمیل را ندارید از طریق SSL به سایت برید.این ساده ترین و امن ترین کار است. از سیستم Buzz جیمیل استفاده نکنید(برای امنیت روابط). میتونید برید روی سرویسهای live شرکت microsoft . هم امنه و هم اینکه مال microsoft است و مطمئنه.

:nokte:
اگر ایمیل ملی داشته باشید 1روز درمیان باید برید دادگاه

www_3d_boy3

Well-Known Member
میشه بگی چرا از Buzz استفده نکینیم آخه من استفاده میکنم چطوری غیر فعالش کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا