ممنوندوستان خواهشا دیگه این تاپیک رو از بحث اعتراضی و انتقادی به بحث فنی و تخصصی راجع به اینکه اون وبسایت رو چطوری بسازیم؟! امضا؟ لوگو؟ پیج رنک؟ و... هدایت کنید که هم قانونی تر بشه و هم زودتر به جواب برسیم. ممنون.
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
ممنوندوستان خواهشا دیگه این تاپیک رو از بحث اعتراضی و انتقادی به بحث فنی و تخصصی راجع به اینکه اون وبسایت رو چطوری بسازیم؟! امضا؟ لوگو؟ پیج رنک؟ و... هدایت کنید که هم قانونی تر بشه و هم زودتر به جواب برسیم. ممنون.
منم با شما موافقم ، ولی اینجوری واسشون خیلی سخت میشه چون همش باید صفحات رو بررسی کنن تا فی** بشه.كاملا موافقم!
حالت بهترش اينه كه در مورد سايت هاي بزرگ (مثل فيس بوك و ماي اسپيس و... ) سايت ها ****تر نشن و فقط صفحات ضد دولت يا غير اخلاقي ****تر بشن.![]()
جی میل آزززااااد شد
اون وبسایت رو چطوری بسازیم؟! امضا؟ لوگو؟ پیج رنک؟ و...
درسته ، ولی بعضی سایت ها رو من دیدیم که فقط بعضی از پیج هاشون باز نمیشه ( فیله ) دستی انجام میدن.
ممنون از توجهتوندرمورد سايت معتقدم بايد با يه ايده خوب شروع كنيم.
يه ايده خوب كه كاربر رو توجيه كنه كه بايد از اين جريان حمايت كرد ( همونطور كه همه با افتخار لينك حمايت از فايرفاكس يا حمايت از يونيسف و... رو تو سايت ها و وبلاگ ها قرار ميدن )
نه نشده بودحتما تو url صفحه از كلمات ممنوعه استفاده شده بود...
مشکل یکی نیست کلا اینترنت تو ایران مشکل داره که به امید خدا همه با هم حل میکنیمبه نظر من فقط برای اینکه ایمیل ها قابل کنترل باشه این کار رو کردن.
فکر نکنم اگه .ir باشه این دامین تایید بشه.eterazbeinternet.ir
یا مخفف هایی از این دست
ممنون که نظر دادی!سلام همه .ir ها تایید می شه شما پیشنهاد بدید من تایید می کنم
پیشنهاد من dontfilter.com هست
D: