هك شدن آي دي ياهو از طريق مسنجر

jalad

New Member
راستي من يه راه بلدم اونم از راه كوكي هاست
اگه شما به ايميل تون تو ياهو رفته باشيد يه فايل كوكي براي شما مي فرسته كه مي تونيد به برنامه هاي كوكي اون نگاه كني و تاريخ تولد و ... رو نوشن مي ده نمي دونم تا چه حد بدرد تون مي خوره فقط

ا

jalad

New Member
يكي هم هست تو اهواز اسمش سيفون نمي دونم اسمش رو شنيدي اگه بهش پيم بديد پسوردتون رو سند مي كنه يكي از دوستان مي گفت كه ايديش رو سر يه ويسي كشي تو روم اهوز زد (رفته بوديم شاخ بازي تو اهواز) بعد ازش پس گرفتيم البته با دادن يه دونه ايدي مسخره كلي دستمال انداختيم گفتيم اينقدر بهت هاست مي ديم اينو مي ديم نو مي دي نگفت كه نگفت هر كي اين سيفون رو ديد ازش راهشو به پورسه شايد به نتيحه اي رسيدم

Maxton

Active Member
حالا منم یه چیزی بگم.
اقا رضا من اگر ای دی ایشون رو پیدا کنم چی بهم میرسه؟چون توی هک ای دی تا یه حدودایی تجربه دارم البته بدون فرستادن تروجان و از این....
شما به این دوستتون حرف منو بگید اگر چیزی به من می ماسید من حاضرم روش وقت بزارم و 80%احتمال میدم برش گردونم....

Maxton

Active Member
حالا منم یه چیزی بگم.
اقا رضا من اگر ای دی ایشون رو پیدا کنم چی بهم میرسه؟چون توی هک ای دی تا یه حدودایی تجربه دارم البته بدون فرستادن تروجان و از این....
شما به این دوستتون حرف منو بگید اگر چیزی به من می ماسید من حاضرم روش وقت بزارم و 80%احتمال میدم برش گردونم....

Peyman-Pop

Active Member
یک نکته رو که در مورد حذف آیدی از یاهو باید دقت کنین اینه که وقتی‌ آیدی رو حذف می‌کنین بین 1 تا 6 ماه آیدی شما کاملا حذف نمی‌شه بلکه دسترسی‌ به اون آیدی بسته می‌شه و بعد از 6 ماه بطور کامل آیدی و تمام مشخصات اون از روی سرور های یاهو حذف می‌شه .

پیمان

سلام

آقا لازم ديدم چند نكته رو ياد آوري كنم !

دقيقا هميني كه پيمان گفت صدق مي كنه!
ولي نكته اينجاست كه روش گامپ اجازه ميده همون لحظه آي دي رو اد كنيد !
فقط نكته ي مبهم در اينجاست كه بايد بوسيله ي اون آي دي به نحوي به سرويس ضربه بزنيد !

هيچ راه حلي هم نداره به غير اين !

از روش كرك هم 500 در 1 امكان پذير هست !

باقي حرفا هم با احترامي كه به نظرات دوستان دارم ولي مجبورم بگم مفت هست !

نمي دونم چرا اين بحث اينقدر كش پبدا كرده با اينكه بار ها در اين مورد در اين تالار بحث كرديم !

و الاسلام
----------------
محمد

ابته ميان اين همه حرف مفت به قول شما هكر جان منم يه حرف مفت بزنم:
شما اگه هكر رو مي شناسي سر كوچه باش قرار مي ذاري يه 100 تمان مايه هم مي دي به چندتا قلچماق و با خودت ور مي داري را ميوفتي ير قرار بعد يارورو اونقد ميذنيد تا پسورد رو بگه نگفت تريپ چاق ماق رديفه حتمآ جواب مي ده

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
نورس هكر جان اگه ميشه اوون روش و بزار بچه‌ها و من فيض ببريم

amirhomayoun

Active Member
با نظر محمد آقا موافقم . (که بقیه حرفها حرف مفته! ) آقا از راه غیر علمیش وازد شین! یعنی با خواهش و تمنا از هکره پسوردتون رو بگیرین (البته اگه داد!) بعد هم به سرعت عوضش کنین و مواظب باشین دیگه هک نشین ! وگرنه راه دیگه ای برای پس گرفتنش ندارین.

جدیدترین ارسال ها

بالا