سلام دوست من
خیلی خوشحالم که تونستم جرقه ی شما رو برای کار فوتوگرافی روشن کنم.چند نقد داشتم برای بهتر شدن کار :
1- عکاسیت خیلی عالیه از سبکش خوشم میاد. فقط شما یکم زیادی از رنگ ها استفاده کردید . برای رنگبندی بهتر
تصاویر ما باید حداکثر از 4 رنگ استفاده کنیم که کاملا با هم مچ باشن که 2 رنگش تخصصی هست و 2 رنگ دیگش رنگهای
عمومی هست که دیده میشه این رو براساس تجربه ی شخصی گفتم. الان شما از کلی رنگ استفاده کردید که با هم مچ نیستن
و تعدادشون هم خیلی زیاده یعنی شما رنگ زرد رو می بینی بعدش بدون هماهنگی بنفش و ... .
سعی کنید به 2 رنگ طرح رو محدودش کنید . مگر در شرایط خیلی خاص که به زیبایی تصویر لطمه ای وارد نکنه.
2- مقدار رنگ هم خیلی مهمه . منظورم مقدار و شدت رنگ هست الان شما از شدت بسیاری استفاده کردید . زیبایی یک رنگبندی
اینه که بیننده رنگ و شدت زیادش رو نبینه درواقع مقدار و شدت رنگ کل کار مهمه درواقع طوری چیدمان بشه که وقتی کل کار رو ببینید یک هارمونی زیبایی رو حس کنید نه اینکه جدا جدا رنگبندی بشه جدا جدا یک پارچگی تصویر رو از بین می بره .
3- سعی کنید بیشتر از قسمت کانال ها و بالا بردن شدت یا پایین اوردنش با قسمت روشنایی استفاده کنید . الان شما با لایر کار کردید و مد کالر فکر می کنم سعی کنید لایر رو بزارید برای تزیین اخر کار و با کانال ها بافت رنگی کل کار رو بدید و مثلا اخرش برای تزیین اون و رنگ های بیشتر از لایر استفاده کنید.
این ها براساس تجربه های خودم بود.
موفق و شاد باشی ^.^