mohammad_mozoun
New Member
خيلي عالي من منتظرم
مرسي
ممنونكه راهنمايي كردين. اين موزه باد هست. من Graphite Modeling رو پيدا كردم ام freeformرو نه . چطوري بيارمش ؟ ممنون.
این یک ترفند خفن از خودمه که فقط راست کار تری دی کارهاست فقط خواهش میکنم ، خواهش می کنم جایی ننویسید و اگر هم نوشتید ذکر منبع کنید .
این یک خواهش دوستانست.
--------------
خیلی وقت ها شده pause رندر غیر فعال بشه و شما هم یک رندر 30 ساعته داشته باشید توی یک تک فرم.
با این ترفند هر وقت خواستین میتونین pause کنید. (این ترفند برای دانلود و نصب نرم افزار هم هست.)
این نرم افزار خیلی کار برد داره مثلا می تونه رجیستری ها و فایل هایی که توسط نرم افزار استفده میشه و هزاران اطلاعات دیگه رو بده.
و فقط هم رو ویندوز 7 این امکانو داره.
---------------
تری دی مکس رو بگذارید رو رندر
اینجا فرض میکنیم ساعت 1 شبه و رندر هنوز 60 % رفته و pause هم نداره.
اول task manager رو بیارید.
به تب برید و performance و گزینه ی resource monitor را انتخاب کنید.
در پنجره ی باز شده به تب cpu برید و 3ds max رو پیدا و تیک بزنید.
بعد روش کلیک راست و گزینه ی suspend process رو بزنید.
حالا مکس فریز شده.
سیستم رو هایبرنیت یا اسلپ بگذارید و برید لا لا !!!![]()
![]()
فردا که از خواب ناز بلند شدید سیستم رو روشن و در resource monitor روی 3ds max راست کلیک و resume process رو بزنید.
enjoy it !!!
By hamid enter 23 (linkin forever)
تقدیم به دوستان !!!!![]()
دمت گرم داداش کارت بیسته !
فقط یه سوال ... وقتی آبجکت های آماده رو پروکسی می کنم فزق چندانی نمی کنه .... باید چی کار کنم ؟؟؟
من شخصاً باور نمی کنم کسایی توی ایران باشن که بتونن اینطوری کاراکتر بسازن!!این کاره جدیدمه !!
با منتال ری رندر و با مکس ساختمش ! نظرتون چیه ؟
![]()
سلام دوست عزیز این کاراکترو خودم با دست کشیدم ، بعد مدلینگ کردم ، و با منتال ری که شامل یک متریال SSS و یک نور mr Omini هست زندر کردم بعد با فتوشاپ کاپوز کردم .من شخصاً باور نمی کنم کسایی توی ایران باشن که بتونن اینطوری کاراکتر بسازن!!![]()
سلام دوستان.
من چند سوال در مورد رندر با Vray و کار با متریال دارم ممنون میشن کمکم کنید.
1. می خواستم بدونم چطور میشه از یک حجم یه رندر ماکتی یا (رندر سفید) بگیرم. این کار رو با Sketch up می تونم انجام بدم اما با
3D Max نمیتونم.
![]()
2. چطور می تونم یه Texture رو جوری به یه Box نسبت بدم که روی Box رو نپوشونه فقط دور تا دورش رو بگیره؟
![]()
سلام دوست عزیز این کاراکترو خودم با دست کشیدم ، بعد مدلینگ کردم ، و با منتال ری که شامل یک متریال sss و یک نور mr omini هست زندر کردم بعد با فتوشاپ کاپوز کردم .
حالا این جا نمی تونم بهت ثابت کنم.
اگه می خوای فایل های مکسشم که گام به گام ساختم رو بذارم تا ببینی .
من 15 سالمه و تو ایرانم و مشهد !!!!
حالا چون سنم کمه و یا تو خارج نیستم نمی تونم اینو بسازم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شما بگو چجوری بهت ثابت کنم ؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان.
من چند سوال در مورد رندر با Vray و کار با متریال دارم ممنون میشن کمکم کنید.
1. می خواستم بدونم چطور میشه از یک حجم یه رندر ماکتی یا (رندر سفید) بگیرم. این کار رو با Sketch up می تونم انجام بدم اما با
3D Max نمیتونم.
2. چطور می تونم یه Texture رو جوری به یه Box نسبت بدم که روی Box رو نپوشونه فقط دور تا دورش رو بگیره؟