منظور اين دوستمون استفاده از ابزار خاصي هست كه با برنامه كامپايل نميشه. ساده ترين حالت زماني پيش مياد كه از BDE استفاده ميكنه. مطمئنا Borland Database Engine روي بسياري از كامپيوتر هاي شخصي كه دلفي ندارند به صورت پيش فرض نصب نشده.اين چه سواليه ؟
همه ي كامپايلر ها هر زمان كه برنامه يا كدتو كامپايل مي كنند يك فايل exe هم درست مي كنند
بعد اون فايل رو اجرا مي كنند و نتايج رو به تو نشون مي دن .
تو مسيري كه فايل هاي پروژت قرار داره يه فايل exe هم هست.
همونو هر جا بخواي كپي كن .
با استفاده از نرم فزار InstallShieldسلام می خواستم بپرسم چطوری می شه که پروژه دلفی را در کامپیوتر دیگری اجراکر بدون نیاز به دلفی با تشکر.
با استفاده از نرم فزار InstallShield
بلهمنظورتون اينه كه با اين نرم افزار (اينستالر) مي شه موتور پايگاه داده (همون BDE) رو تو كامپيوتر مقصد نصب كرد
به صورت كاملا خلاصه: ايجاد يك package كامل جهت اجرا در سيستم مقصد بدون نياز به كامپايلر. ايجاد كليد در registry ، shortcut در منوي start -> program ، shortcut بر روي desktop و...ديگه چه كارايي مي شه باهاش انجام داد
سلام من با دلفي يك برنامه نوشتم ولي اگر بخوام فايل exe رو كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نيست اجرا كنم ايراد ميگيرد و اجرا نمي شود براي اجراي بي نياز به دلفي بايد چكار كنم با تشكر
مگه قرار بود با نصب يك برنامه مشكل شما حل بشه؟ولی تنها با نصب کردن مشکل من حل نشد
سلام. شما در یک پست دیگه همین سوال رو نپرسیدید؟يک پروژه دارم شامل فرم 1 و فرم 2 ابتدا که اجرا مي گردد فرم ا ظاهر مي شود
مي خواهم با تيک زدن checkbox ابتدا فرم 2 ظاهر گردد یعنی فرم 2 فرم اصلی باشد
خوش آمدید. نیاز شما برای کاری که میخواید انجام بدید چیه؟مي خواهم در دلفي به يك كامپيوتر ديگر در شبكه workgroup وصل شوم
استاد اگر امکان دارد زودتر جواب بدهید
با من که نبودیداستاد ميتوني منو راهنمايي كني؟
سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر
مگه قرار بود با نصب يك برنامه مشكل شما حل بشه؟
install shield رو جستجو كنيد قبلا آموزش داده شده.
سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر
با عرض سلاه دوباره
يك پروژه نوشتم كه دراراي يك تيبل است شامل ركورد كد و نام
كه دو عدد dbedit1 و dbedit2 دارم
اولي را به ركورد كد و دومي را به روكرد نام ارتباط داده ام حال مي خواهم با تغيير ركورد كد ركورد نام نيز متناسب با كد آن در تيبل تغيير نمايد براي حل اين مشكل چه تغييراتي بايد روي dbedit1.2 بدهم با تشكر