سلام من خیلی دنبال سایت سازی و آموزشی های اون گشتم اما تا حالا موفق نشدم چیز بدرد بخوری پیدا کنم در ضمن در این ضمینه مبتدی هستم! و فکر می کنم باید از html شروع کنم و دنبال آموزشی های اون میگردم اکه بتونید برام جور کنید خیلی ممنون می شم
خوب یک روز و جند ساعت گذشت ولی کسب به فکر من نبود
اما برای اینکه بدونید من به فکر شماهام سعی می کنم تا یک ساعت دیگه یک ترفند فتوشاپ با فرمت PDF براتون بزارم که عنوانش هست نوشته خونی
ولی من هنوز دنبال اون E-book هستم ها!
m2d جان... اولا کار اشتباهی کردی این همه پست دادی.. یه پست می دی بقیه که کور نیستن... دوما همچین e-book نیست که آموزش های top secret رو داشته باشه.. اگه آموزش های حرفه ای می خوای به تاپیک زیر برو: http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=55485
سلام
واقعا از همه اعضا معذرت می خوام قصدم ناراحت کردن شما نبود چون کسی جوابمو نداد این پستارو گذاشتم به هر حال معذرت .
اینم از آموزشی که گفته بودم قفط مال خودم نیست .
بازم ببخشید
سلام
جناب مدیر انجمن و مبارزه با کرک
یادت میاد یک E-bookخواستم گفتی اصلاً همچین چیزی نیست
باید بهت بگم که من پیداش کردم که تا الان 14 عدد هستش ولی قراره هرماه یکی اضافه بشه
تمام آموزش های تاپ سکرت هم توش هست
سلام
جناب مدیر انجمن و مبارزه با کرک
یادت میاد یک e-bookخواستم گفتی اصلاً همچین چیزی نیست
باید بهت بگم که من پیداش کردم که تا الان 14 عدد هستش ولی قراره هرماه یکی اضافه بشه
تمام آموزش های تاپ سکرت هم توش هست
سلام Navidba عزیز این E-book که گفتم کتاب نیست در حقیقت یک مجله هست که در ابتدا با نام CG Tutorials تولید شد ولی بعد به مجله « گرافیگ نو » تغییر نام داد . این مجله تا حالا چاپ نشده و فقط نسخه اینترنتی ازش هست . 14 شمارش رفته رو نت که تمامش از سایت رسمیش قابل دانلوده . نکته مهم اینکه کسانی که فتوشاپ رو در حد متوسط به بالا بلد نیستند اصلا سراغ دانلودش نرن چون وقت تلف کردن ؛ به علت اینکه آموزشها حرفه ای و طولانیه برای کوتاه کردنش به صورت کلی توضیح داده شده ( من خودم با اینکه فتوشاپ رو خوب بلدم ولی گاهی اوقات به علت کلی بودن آموزش ها گیج می شم ) نکته جالب اینکه تمامی براشها و عکسهای موجود در آموزش نیز از سایت به طور رایگان قابل دریافته . حجم 14 شمارش چیزی حدود 178 مگابایته پس Dial up ها اصلا سراغش نرن ولی می تونن درخواست خرید بدن. بعضی از آموزش های تاپ سکرت مثل Dark Art یا میکس کردن میوه ها یا ساخت تصاویر رویایی در این آموزش ها هست . غیر از فتوشاپ ، آموزش های دیگه مثل طراحی با مداد هم داخلش داره . این نتیجه ساعتها گشتنم تو نت هستش ، امیدوارم خوشتون بیاد . اینم از سایت رسمیش : www.CGPERSIAN.COM راستی جواب این درخواست ایبوک در مورد تعمیر مادربرد چی شد ؟