هرچی e-book می خواید اینجا درخواست کنید...

navidba

Well-Known Member
الیاس جون ... من اونو لینکشو داشتم که نوشتته بود تورات... خودم نرفته بودم توش...بازم ببخشید....

L-B

Well-Known Member
دستت درد نکنه ولی اگه بازم پیدا کردی ممنون میشم یکی بدی ... .
بقیه ی دوستان هم اگه داشتن ممنون میشم .. .

raha242

New Member
سلام... از دوستان خواهش می کنم که اگه کتابی می خوان اینجا درخواست کنن تا بهشون بدیم(من یا دیگران)....
با سلام
من نياز ضروري به كتاب فارسي آموزش expert chroiceدارم در صورت امكان به ادرس raha2422yahoo.com برايم ارسال فرماييد
با تشكر

سلام ببخشید
من از یک نویسنده امریکائی به نام
William March کتابی میخوام که یک مجموعه داستان کوتاهه به نام Some Like Them Short و همچنیمن از نویسنده انگلیسی دیگری به نام Claire Wigfall یک مجموعه داستان که خیلی خیلی جدیده فکر کنم یک یا دو ماهه منتشر شده به نام Numbers میخوام راستش منم بصورت حیاتی به هر دوی اینها احتیاج دارم استدعا دارم اگر می توانید خودتان و اگر هم نه اگر کسی را در این رابطه معرفی کنید بسیلر ممنون می شوم تناکید می کنم به این دو کتاب شدیدا نیاز دارم لطفا جواب مرا بدهید

mgl_para

New Member
سلام دوستان
من كتاب آموزش اسكريپت مي خوام نه جاوا اسكريپت . هر كي داره خواهشا براي دانلود بذاره . ممنون ميشم.

GLORY DAYS

Member
اگه امکان داشته باشه ایبوک فارسی آموزش cool edit pro رو میخواستم.لطفا حجمش بالا نباشه امکان دانلود با حجم بالاتر از 10 مگ رو ندارم.
مرسی

آخرین ویرایش:

anayurdu

Member
سلام من یه کتاب میخوام راجع به کامپیوتر....شبکه ...یا امنیت شبکه
هم انگلیسی باشه
اکه داشتین ترجمه شو هم بزارین

loveme20

New Member
سلام
اگه ميشه لينك دانلود كتاب هاي آموزشي نصب redhad و fedora و دستورات لينوكس رو قرار بديد
با تشكر

sigma099

New Member
کتاب انگلیسی با ترجمه در مورد کامپیوتر

من چندتا کتاب انگلیسی با ترجمه در مورد کامپیوتر (سخت افزار - نرم افزار - اینترنت...) میخوام اگه زودتر لینک دانلود این کتابها رو برام بفرستین واقعا ممنونتون میشم خیلی لازمشون دارم

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام من فارسی این کتاب
The Animator's Survival Kit

و فارسی یا انگلیسی این کتاب
Illusion Of Life

ممنون میشم ( در ضمن اولی را انگلیسیش را دارم )

سلام به همه دوستان
اگه لطف کنین یه کتاب یا مقاله در مورد outlook 2003 به صورت فارسی بگذارین ممنون می شم
کلا خود نرم افزار و کار با قسمت های مختلف رو توضیح داده باشه
مرسی از دوستان

mehdy59

Member
سلام من کتاب آموزش فرانت پیج 2003 رو واسه دانلود می خوام بسیار بسیار حیاتیه!از زحمتتون پیشاپیش ممنونم.حتی اگه کتابی هم نبود.

Masih

Well-Known Member
سلام
لطفا کتابهایی در مورد رشته شهرسازی با موضوعات زیر:

Urban Planning
Urban Designing

جدیدترین ارسال ها

بالا