هركس يه Snapshot از دسكتاپش بذاره اينجا !

sirvan

Member
و اما جاوای Sun چی میگه؟

اینم یه دسکتاپ جاوایی!
که بکگراندش متحرکه!

Mandana

Active Member
خيلي جالبه.بعد اينكه متحركه سرعت كامپيوتر رو نمياره پايين؟اينم دسكتاپ من :lol:

babak_dj

Member
اقا من یه ارسال داشتم که پاک شد حالا دوباره میگم که اگه کسی از برنامه خاصی برا تغیير چهریه DESKTOP اش استفاده میکنه لطفا اسمشو بنویسه. :arrow:

FashisT

Active Member
دوستان سعي كنيد عكس دسكتاپ خودتون رو بزاريد نه اينكه هي تم عوض كنيد و عكساشو بزاريد اينجا:
اينم ماله من:

pirooz

Member
amir600 گفت:
اينم برنامه ي آستون براي دوستدارانش:
دانلود : http://www.astonshell.com/rus/files/aston.zip

عزيز جان من اين برنامه رو نصب كردم ولي تمام حروف اون به صورت درهم و برهم و بعضا به صورت حروف روسي هست. توي آپشن برنامه هم گشتم جايي رو براي تغيير زبان به انگليسي پيدا نكردم. اگه كسي از دوستان مي‌دونه كه توي آپشن برنامه دقيقا كجاي اون (چندمين آيتم) براي تغيير زبان هست بگه! اينكه اگه مي‌تونيد به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي‌شم!

نارنج

Member
اي واي ببخشيد اونوقت كه اينو فرستادم فقط تا صفحه دو رو ديده بودم.

amir600

Active Member
pirooz گفت:
amir600 گفت:
اينم برنامه ي آستون براي دوستدارانش:
دانلود : http://www.astonshell.com/rus/files/aston.zip

عزيز جان من اين برنامه رو نصب كردم ولي تمام حروف اون به صورت درهم و برهم و بعضا به صورت حروف روسي هست. توي آپشن برنامه هم گشتم جايي رو براي تغيير زبان به انگليسي پيدا نكردم. اگه كسي از دوستان مي‌دونه كه توي آپشن برنامه دقيقا كجاي اون (چندمين آيتم) براي تغيير زبان هست بگه! اينكه اگه مي‌تونيد به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي‌شم!
والا چي بگم!
من قبلا از اين برنامه استفاده كرده بودم ولي مشكلي نداشت!
شايد مشكل از ويندوزتونه...
موفق باشيد

FashisT

Active Member
از برنامه هاي تم ساز استفاده نكنيد چون نصف سرعت سيستمتون رو ميگيره از ما گفتن بود
فعلا

siavash-tanha

Well-Known Member
Unity گفت:
اينم دسكتاپ من .

unity.jpg

هركي theme لانگهورن و داره بده

من لازم دارم (فوريه)

برا رو كم كني :wink:

مخلصم

ابوذر

Mandana

Active Member
سبزينه جان عكسو يكم كوچكتر مي كردي بعد ميذاشتي داداش من.:roll: اونايي كه عكسو درسته گذاشتن حداقل يچي رو دسكتاپشون پيدا مي شد.راستي فاشيست اون بكگراند اولت خيلي قشنگه ميشه بذاري اينجا ماهم فيض ببريم؟

Sabzine

Member
عكس بكگراند زياد دارم اما بيشتر از چند دقيقه روي كار قرار نميدم.

راستي كدوم عكس بك گراند رو ميگي شما ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا