هاستینگ enovin.net خوبه یا بد

abyzn

Member
با سلام
من تو دو سه ماه گذشته دو بار هاستینگ عوض کردم بازم راضی نیستم
یکم تحقیق کردم دیدم enovin هم قیمتهاش خوبه و هم جزو هاستینگ های معروفه
کسی اطلاعاتی داره بده .تا ببینم بلاخره یک هاستینگ خوب که اکثرا up باشه گیرم میاد البته با قیمت خوب
ممنون

SME

Banned
اگرخواستید میتونم اکانت تست بدم.
اگر راضی بودید درخدمتم...
از طریق پیغام خصوصی اطلاعات رو ارسال کنید.
www.HotHost.ir

J4vad

Member
قضیه این شد که هر کسی زین پس میاد میگه آره فلانه ! اینم سایت من ....

ببخشید ها بهتون بر نخوره ! اما دوستمون فقط پرسید Enovin خوبه ! ما میگیم آره یا نه ! با این دلایل ....

بنده هم چون استفاده نکردم و اطلاعاتی در باره این سایت ندارم سخنی نمی گم ، مطمئنا کسی هم نمیگه زبون نداره !

موفق باشید.

Mrx

Active Member
سلام

به دليل اسپم كردن تاپيك و منحرف كردن موضوع به SME و p30tip و mamoolhacker تذكر داده شد ( بدون امتياز منفي و بستن دسترسي ) ! در صورت تكرار چنين كارهاي دسترسي شون براي مدتي بسته ميشود

موفق باشيد !

SME

Banned
عجب!
جالبه...
شما به جای اینکه اخطار نامربوط بدی بهتره به فروش سورس هاستیران اخطار بدی.
اوونایی هم که فکر میکنن اینجا استخره یا کنار دریاس و ... اشتباه میکنن.جا برای شیرین کاری زیاده اما...

SME

Banned
راستی.
مدیر عزیز!.
شما که به هر مناسبت نا خوش آیندی اخطار و کارت زرد و قرمز میدی، تاحالا شده به خاطر همکاری یک یوزر بهش تشویق بدی؟
من بارها و بارها برای شما گزارش ارسال نامناسب فرستادم.
تو چندین و چند تاپیک پستهای بد همراه با کل کل ارسال میشد وتا 5--6 صفحه میرفت و شما هم خبری نداشتید... ولی!
بیخیال

اوونایی هم که فکر میکنن اینجا استخره یا کنار دریاس و ... اشتباه میکنن.جا برای شیرین کاری زیاده اما...
خیبی اعصابم خورده از این که ناراحتت کردم .
امیدوارم به دل نگرفته باشی
یه شوخی بود

راستی آقا ما بخوایم به این مدیرا اعتراض کنیم باید کی رو ببینیم؟
منظورم شما نیستی بلکه اون مدیری که تاپیک هایی که توش 200 تا اسکریپت نال شده برا دانلود گذاشتن رو یکساله نبسته ولی تاپیک من که فقط یه اسکریپت نال شده گذاشتم رو در 2 روز قفل می کنه
می دونی چرا؟چون خودش داره از اون اسکریپت استفاده رو سایتش استفاده می کنه
بچه ها امضا من رو ببینن می فهمن منظورم به کیه؟

SME

Banned
نه عزیز.
از شما ناراحت نشدم...
یه تاپیک بزن و کامل توضیح بده.
عنوانش رو هم مثلا بزار " دادگاه رسیدگی به شکایات از مدیران سایت"
هرچی شده بنویس.
من هم حتما میام ;)
یا حق/

justbe

New Member
نه عزیز.
از شما ناراحت نشدم...
یه تاپیک بزن و کامل توضیح بده.
عنوانش رو هم مثلا بزار " دادگاه رسیدگی به شکایات از مدیران سایت"
هرچی شده بنویس.
من هم حتما میام ;)
یا حق/
فکر می کنه چه اتفاقی میفته؟
بلایی که سر هاستینه اومد سر شما هم میاد و آخرش همه یه چیزی بارت می کنن و روز از نو روزی از نو

Mandana

Active Member
فکر می کنه چه اتفاقی میفته؟
بلایی که سر هاستینه اومد سر شما هم میاد و آخرش همه یه چیزی بارت می کنن و روز از نو روزی از نو
خیلی بی انصافی می کنید
wink.gif
اگر به آقای هاستینه اخطار دادم بخاطر حرفهای در حد خودشون بود که به بنده در پیغام خصوصی دادن، بخاطر این بود که .... بخاطر این بود که رفتارشون در شان یک یوزر متمدنه یک سایت تخصصی نبود.اگر یک ذره هنوز انسانیت در وجودشون باشه ازشون بپرسین، تائید می کنند.بعلاوه که بهتون می گن سعی کردن چکار کنن.تمام پیغام خصوصی هاشون رو دارم هر چند لازم نمی بینم پیغام خصوصی رو عمومی کنم.اما شمایی که پسر هستید با شنیدن اون حرفها مطمئنم قرمز میشید چه برسه به بنده.لطف کنین در مورد چیزی که اطلاع ندارین اظهار نظر نکنین.

موفق باشید

پ.ن:لطف کنید اجازه بدید این تاپیک سیر اصولی خودش رو طی کنه از جناب وطن موزیک هم می خوام در صورتی که لازم دونستن پست های اضافه رو پاک کنند

mamoolhacker

Active Member
به ماندانا :دی آواتار جدید مبارک !
من اگه توی این تاپیک شرکت نمیکردم کسی اخطار نمیگرفت ...

Mandana

Active Member
تنکس رو برای آواتار جدید مبارک زدم :دی
شماها یک هفته پسرای خوبی باشین می قول میدم اخطار هر سه نفر رو بردارم.deal؟
به شرکت کردن یا نکردنه یو ربطی نداره محمد ئه گل، به اینه که آخه بنده خدا تاپیک زده در مورد یک چیز پرسیده یو ها اومدین گفتین آقا ما هم تست میدیم.خوب یکم کار درستی نیست
بهش پیغام خصوصی بزنین بگین ما اکانت تست میدیم_ نه اینکه خرید و فروش کنین، چون اگر ازتون برای خرید و فروش توی پیغام خصوصی شاکی بشن هم باز فرقی نکرده قضیه_ اما این بنده خدا اومده گفته این خوبه یا بد. نه اینکه شماها خوبین یا بد

بهر حال به نظر من کار درستی نیست.خودتون رو این حساب بذارین که یکی منه نوعی پس فردا بخوام یک گالری واسه خودم بزنم و هاست لازم داشته باشم
بیام تاپیک بزنم گلوبات خوبه یا نه
بعد همین آقای sme اصلن هیچی نگه.فقط همین پست رو اونجا تکرار کنه.کلمه به کلمه.بگه:

اگرخواستید میتونم اکانت تست بدم.
اگر راضی بودید درخدمتم...
از طریق پیغام خصوصی اطلاعات رو ارسال کنید.
www.HotHost.ir

شما ناراحت نمیشین؟ یا بر عکس در مورد هات هاست تاپیک بزنم دوست جان محمد بیان بگن منهم تست میدم اگه خواستین
یکم فکر کنین.اگر واقعن از این قضیه ناراحت نمیشین و براتون اوکی ئه، من همین العان اخطار هر سه نفر رو لغو می کنم

اما به شرطی که خدا وکیلی جواب بدین

بهر حال من سر حرفم هستم.اگر تا یک هفته من دعوایی نبینم که یک پای اون هیچ کدوم از شما سه نفر نباشین، با مسئولیت خودم اخطار هاتون _ نه همه شون رو.فقط همینی که اینجا گرفتین_ رو بر می دارم

نمی خواد پست من رو دیگه جواب بدین، این تاپیک همین جوری هم به فنا رفت پس فردا آقای وطن موزیک میاد می رو دهبا می کنه.ولی بهر حال یک هفته ی دیگه منتظر پیغام خصوصی های شما هستم
موفق باشین همگی
743532d7zvrepqh0.gif

nevisande

Active Member
اول از همه به ماندانا بگم که:
اون آواتور قبلی خیلی قشنگتر و شیکتر بود. بیشتر به یوزرش میومد.

دوم اینکه منم موافق اون تاپیکم. شکایت از مدیر یا ناظر. البته اگه جنبه داشته باشن و داشته باشیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا