تنکس رو برای آواتار جدید مبارک زدم :دی
شماها یک هفته پسرای خوبی باشین می قول میدم اخطار هر سه نفر رو بردارم.deal؟
به شرکت کردن یا نکردنه یو ربطی نداره محمد ئه گل، به اینه که آخه بنده خدا تاپیک زده در مورد یک چیز پرسیده یو ها اومدین گفتین آقا ما هم تست میدیم.خوب یکم کار درستی نیست
بهش پیغام خصوصی بزنین بگین ما اکانت تست میدیم_ نه اینکه خرید و فروش کنین، چون اگر ازتون برای خرید و فروش توی پیغام خصوصی شاکی بشن هم باز فرقی نکرده قضیه_ اما این بنده خدا اومده گفته این خوبه یا بد. نه اینکه شماها خوبین یا بد
بهر حال به نظر من کار درستی نیست.خودتون رو این حساب بذارین که یکی منه نوعی پس فردا بخوام یک گالری واسه خودم بزنم و هاست لازم داشته باشم
بیام تاپیک بزنم گلوبات خوبه یا نه
بعد همین آقای sme اصلن هیچی نگه.فقط همین پست رو اونجا تکرار کنه.کلمه به کلمه.بگه:
شما ناراحت نمیشین؟ یا بر عکس در مورد هات هاست تاپیک بزنم دوست جان محمد بیان بگن منهم تست میدم اگه خواستین
یکم فکر کنین.اگر واقعن از این قضیه ناراحت نمیشین و براتون اوکی ئه، من همین العان اخطار هر سه نفر رو لغو می کنم
اما به شرطی که خدا وکیلی جواب بدین
بهر حال من سر حرفم هستم.اگر تا یک هفته من دعوایی نبینم که یک پای اون هیچ کدوم از شما سه نفر نباشین، با مسئولیت خودم اخطار هاتون _ نه همه شون رو.فقط همینی که اینجا گرفتین_ رو بر می دارم
نمی خواد پست من رو دیگه جواب بدین، این تاپیک همین جوری هم به فنا رفت پس فردا آقای وطن موزیک میاد می رو دهبا می کنه.ولی بهر حال یک هفته ی دیگه منتظر پیغام خصوصی های شما هستم
موفق باشین همگی
این درست
یک هفته پیش یه نفر تاپیک زده بود در مورد ما پرسیده بود !
همین اش و همین کاسه بود
بروی ببین 3 صفحه تبلیغ کردن
چرا کسی اخطار نگرفت!
اخرشم دعوا شد گفتم پاک کنن پستو !
خوب وقتی اینجوریه هرکسه دیگه ای هم جای من بود همین کارو میکرد و مثل بقیه رفتار میکرد
امیدوارم به کسی هم برنخورده باشه. شخصا با گرفتن این اخطار هیچ احساس ضعف و ناراحتی نمیکنم.چون به غط گرفتم. و بعد از 3--4 سال تو مجید آنلاین بودن بالاخره اگر من اشتباه نکنم یکی باید یه اشتباهی بکنه که من اخطار بگیرم.
حرفی نیست..
از نظر پشتیبانی خیلی ضعیف هستن ولی سرورش خوبه چرا از persianservices استفاده نمیکنی حداقل میدونی یک فروم گلفت رو جوابگوهبا سلام
من تو دو سه ماه گذشته دو بار هاستینگ عوض کردم بازم راضی نیستم
یکم تحقیق کردم دیدم enovin هم قیمتهاش خوبه و هم جزو هاستینگ های معروفه
کسی اطلاعاتی داره بده .تا ببینم بلاخره یک هاستینگ خوب که اکثرا up باشه گیرم میاد البته با قیمت خوب
ممنون
از اونا انتظار میره ....این درست
یک هفته پیش یه نفر تاپیک زده بود در مورد ما پرسیده بود !
همین اش و همین کاسه بود
بروی ببین 3 صفحه تبلیغ کردن
چرا کسی اخطار نگرفت!
اخرشم دعوا شد گفتم پاک کنن پستو !
خوب وقتی اینجوریه هرکسه دیگه ای هم جای من بود همین کارو میکرد و مثل بقیه رفتار میکرد
از نظر پشتیبانی خیلی ضعیف هستن
حالا رفتم تو نخ آيروايران هنوز نخريدم ولي پشتيابنيش بدك نيست تا حالا تو دو رز دو-سه- تا جواباما داده
ممنون از همگیتون که جواب دادید
پس معلومه Enovin زیاد جالب نیست
میشه بگید از کجا میشه فهمید طرف ریسلری هست یا خودش هاستینگ اصلی هست
ممنون