هاستینگ enovin.net خوبه یا بد

mamoolhacker

Active Member
تنکس رو برای آواتار جدید مبارک زدم :دی
شماها یک هفته پسرای خوبی باشین می قول میدم اخطار هر سه نفر رو بردارم.deal؟
به شرکت کردن یا نکردنه یو ربطی نداره محمد ئه گل، به اینه که آخه بنده خدا تاپیک زده در مورد یک چیز پرسیده یو ها اومدین گفتین آقا ما هم تست میدیم.خوب یکم کار درستی نیست
بهش پیغام خصوصی بزنین بگین ما اکانت تست میدیم_ نه اینکه خرید و فروش کنین، چون اگر ازتون برای خرید و فروش توی پیغام خصوصی شاکی بشن هم باز فرقی نکرده قضیه_ اما این بنده خدا اومده گفته این خوبه یا بد. نه اینکه شماها خوبین یا بد

بهر حال به نظر من کار درستی نیست.خودتون رو این حساب بذارین که یکی منه نوعی پس فردا بخوام یک گالری واسه خودم بزنم و هاست لازم داشته باشم
بیام تاپیک بزنم گلوبات خوبه یا نه
بعد همین آقای sme اصلن هیچی نگه.فقط همین پست رو اونجا تکرار کنه.کلمه به کلمه.بگه:

شما ناراحت نمیشین؟ یا بر عکس در مورد هات هاست تاپیک بزنم دوست جان محمد بیان بگن منهم تست میدم اگه خواستین
یکم فکر کنین.اگر واقعن از این قضیه ناراحت نمیشین و براتون اوکی ئه، من همین العان اخطار هر سه نفر رو لغو می کنم

اما به شرطی که خدا وکیلی جواب بدین

بهر حال من سر حرفم هستم.اگر تا یک هفته من دعوایی نبینم که یک پای اون هیچ کدوم از شما سه نفر نباشین، با مسئولیت خودم اخطار هاتون _ نه همه شون رو.فقط همینی که اینجا گرفتین_ رو بر می دارم

نمی خواد پست من رو دیگه جواب بدین، این تاپیک همین جوری هم به فنا رفت پس فردا آقای وطن موزیک میاد می رو دهبا می کنه.ولی بهر حال یک هفته ی دیگه منتظر پیغام خصوصی های شما هستم
موفق باشین همگی
743532d7zvrepqh0.gif

این درست
یک هفته پیش یه نفر تاپیک زده بود در مورد ما پرسیده بود !
همین اش و همین کاسه بود
بروی ببین 3 صفحه تبلیغ کردن
چرا کسی اخطار نگرفت!
اخرشم دعوا شد گفتم پاک کنن پستو !
خوب وقتی اینجوریه هرکسه دیگه ای هم جای من بود همین کارو میکرد و مثل بقیه رفتار میکرد:cry:

SME

Banned
با تشکر از تعامل دوستان...
بهتره یک کمی به تاریخچه پستهای یوزرا نگاه کنی ماندانا خانووم...آخه من یوزر 1818 مجیدآنلاین هستم.وقتی آمدم اینجا عضو شدم به درخواست مستقیم مجیدعلویزاده بود. که همکار میخواستن. و چون اوون موقع من فقط تو امنیت و شبکه تخصص داشتم و نه در گرافیک نتونستم همکاری کنم.
به هر حال فکرشم نمیکردم که یه همچین جریاناتی پیش بیاد.
امیدوارم به کسی هم برنخورده باشه. شخصا با گرفتن این اخطار هیچ احساس ضعف و ناراحتی نمیکنم.چون به غط گرفتم. و بعد از 3--4 سال تو مجید آنلاین بودن بالاخره اگر من اشتباه نکنم یکی باید یه اشتباهی بکنه که من اخطار بگیرم.
حرفی نیست..
موفق باشید/

Mandana

Active Member
این درست
همین اش و همین کاسه بود
چرا کسی اخطار نگرفت!
خوب وقتی اینجوریه هرکسه دیگه ای هم جای من بود همین کارو میکرد و مثل بقیه رفتار میکرد

دوست جانم گزارش می دادن خوب.درسته همیشه آنلاین نیستم اما سعی می کنم اغلب سر بزنم.بهر حال دوست جان p30tip که قبول کردن.

امیدوارم به کسی هم برنخورده باشه. شخصا با گرفتن این اخطار هیچ احساس ضعف و ناراحتی نمیکنم.چون به غط گرفتم. و بعد از 3--4 سال تو مجید آنلاین بودن بالاخره اگر من اشتباه نکنم یکی باید یه اشتباهی بکنه که من اخطار بگیرم.
حرفی نیست..

البته منهم جای مهران بودم اخطار رو می دادم.در این شکی نیست، چون توی تاپیک کس دیگه تبلیغ کردن، به نظر منهم کار درستی نیست.بهر حال اگر دوست داشتین بعد از یک هفته در صورتی که مورد دیگه از از این قبیل اشتباهات پیش نهومد، اون اخطار رو بر می دارم.البته باز هم رضایت خودتون مهم هستش
دوست جان محمد هم که بنکلن فکر کنم قبول کردن
با اجازه تون پستهای اضافه رو فردا پاک می کنم چون خداییش ربطی به این تاپیک نداشت.حالا نمی خواین جواب سوال این بنده خدا رو بدین؟

enovin.net خوبه یا بد؟
1656.gif

SME

Banned
Enovin خوبه.
اما برای انتخاب هاست اول از هر چیزی پیشنهاد میکنم به مشخصات سرور توجه کنید.
چون ممکنه یه یوزری که مثلا روی enovin هاست شده، سایت خیلی معمولی داشته باشه ولی شما سایتتون قرار باشه مثلا روزی 4--50 هزار تا هیت داشته باشه و روزی 10---12 هزار با کویری از دیتابیس بگیره و در نهایت سرور از پسش بر نیاد.
ولی با دیدن مشخصات سرور و اینکه بدونید دقیقا چی میخواید حتما میتونید یه هاست خوب انتخاب کنید.
بعد از مشخصات سرور، مشتری های هاست شده.
بعدش امکاناتی که ارایه میدن.
بعدش پشتیبانی که خیلی راحت قبل از مشتری شدنتون هم میتونید تستش بکنید.
بعدش قیمت.
فعلا اینا به نظرم اوومد...

websamancom

Well-Known Member
با سلام
من تو دو سه ماه گذشته دو بار هاستینگ عوض کردم بازم راضی نیستم
یکم تحقیق کردم دیدم enovin هم قیمتهاش خوبه و هم جزو هاستینگ های معروفه
کسی اطلاعاتی داره بده .تا ببینم بلاخره یک هاستینگ خوب که اکثرا up باشه گیرم میاد البته با قیمت خوب
ممنون
از نظر پشتیبانی خیلی ضعیف هستن ولی سرورش خوبه چرا از persianservices استفاده نمیکنی حداقل میدونی یک فروم گلفت رو جوابگوه

آخرین ویرایش:
این درست
همین اش و همین کاسه بود
چرا کسی اخطار نگرفت!
خوب وقتی اینجوریه هرکسه دیگه ای هم جای من بود همین کارو میکرد و مثل بقیه رفتار میکرد:cry:
از اونا انتظار میره .... :)
ولی از شما که خیلی وقته اینجا فعالیت دارین و سری مینو سرها دارین نه ! :neutral:

websamancom

Well-Known Member
دوست گرامی
آره زنگ بزنی یک زن جواب میده ولی هرچی میپرسی گیج میزنه یک ایمیل بدین جوابی که میاد بی ربط هستش و یا اصلا جوابی نمیبینید

ahmad881

Member
من چند روز پيش مي خواستم هاست انتخاب كنم تو گوگل گشتم و به يكي يكي ايميل زدم
اي نوين هنوز جواب نداده واسه همين قيدشا زدم
حالا رفتم تو نخ آيروايران هنوز نخريدم ولي پشتيابنيش بدك نيست تا حالا تو دو رز دو-سه- تا جواباما داده

abyzn

Member
ممنون از همگیتون که جواب دادید
پس معلومه Enovin زیاد جالب نیست
میشه بگید از کجا میشه فهمید طرف ریسلری هست یا خودش هاستینگ اصلی هست
ممنون

kookookhan

New Member
سلام.
من قبلا که سرور نداشتم از این شرکت ارتباطات نوین که شما گفتین هاست گرفته بودم که الان هم تعدادی رو هنوز دارم و اصلا ازش راضی نیستم.
علتش هم اینه که ( یعنی مهمترین علتش ) اینه که دیتابیس سرور این هاستینگ کمپانی خیلی محدودیت داره و ضعیفه و مثلا من که یکی ازسایتهام دریک لحظه فقط 5یا 6 نفر آنلاین روی یک سایت مامبویی داشت ، یهو نشون میداد که صفحه سفید است و بخاطر کم بودن اتصالات دیتابیس بوده است. بارها هم تماس گرفتم که کلافه شدم ولی نتیجه ای نگرفتم.
حالا مجبور شدم که خودم یک سرور از آمریکا بخرم که الان از این سرور کاملا راضی هستم. من فقط به تعدادی از سایتهای خودم و دوستام خدمات میدم ولی ازاونجایی که حجم این سرور من خیلی زیاده اگه شما بخواین من میتونم خدمات به شما بدم.
اگه خواستین یک اکانت براتون ایجاد میکنم و تست کنین اگه راضی بودین ( که فکرکنم راضی خواهید بود چون من که خودم خیلی مشتری حساسی بودم از سرور خودم خیلی راضی هستم ) میتونین بعدا از سرویس من خریداری کنید.
اگه خواستین به ایمیل من خبربدین:
[email protected]

kookookhan

New Member
ببینین استاد. تمام شرکت های هاستینگ که درایران فعالیت میکنند به نوعی ریسلر شرکتهای برزرگتر آمریکایی هستند. چه آنهایی که به شما هاست معمولی میدهند چه آنهایی که به شما اکانت ریسلری میدهند و شما را ریسلر خودشون میکنند و چه آنهایی که به شما dedicated server می دهند.

حالا رفتم تو نخ آيروايران هنوز نخريدم ولي پشتيابنيش بدك نيست تا حالا تو دو رز دو-سه- تا جواباما داده

من از ایروایران هاست دارم به چند دلیل پیشنهاد می کنم ازش هاست نگیری
1.سی پنلش مشکل داره(البته اگه تحریم نشده باشه) یعنی از در حقیقت چون سی پنل آجاکسی داره که خیلی ایراد داره
2.ثبات قیمت نداره تو یه ماه اخیر قیمتش چند برابر شده!!!!!!!!!!!!
3.خیلی ادمای پول پرستی هستن و تقریبا برا همه چی پول می گیرن..یادمه قبلا که بلد نبودم پرتال نصب کنم ازشون خواستم e107 رو برام نصب کنند و در ازایش براشون در سایت تبلیغ کنم گفتند نخیر باید 10000 تومان بدی.اخه یه پرتال برا منی که ازشون هاست دارم می خواستن 10000 تومن بگیرن

ولی وجدانا پشتیبانیشون عالیه....برا همه پلن ها 100 گیگ پهنای باند می دن

alidvb

New Member
ويرايش شد
سعي كنيد دفعه بدي با دليل و مدرك حرفهاتون را به اثبات برسونيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا