نیمه های ناتمام

SAFIR OK

New Member
سلام خدمت همه ی بچه های سایت مجید آنلاین
ما توی کانون دانشجویی که داریم یه سمیناری برگزار می کنیم به اسم نیمه های ناتمام که درمورد روابط دختر و پسر و ازدواجه . تو برنامه های قبلی همیشه خودم پوسترها رو طراحی می کردم. ام حالا هیچ طرح و ایده ای به ذهنم نمیاد . اگه دوستان بتونن کمکی بکنن ممنون می شم . یا یه طرح اولیه ای رو بزنن یا یه ایده ای بهم بدن خیلی ممنون می شم . از کارای سارا خانم هم خیلی خوشم میاد اگه افتخار بدن خیلی خیلی عالی میشه . در ضمن از پروانه توش استفاده نشه .:)

naruto

Member
PrinceofCs عزیز راست میگه کمی بیشتر توضیح بده راجع به ازدواجهای ناموفقه یا جنبه ی مثبتو باید به تصویر بکشی؟؟:-?

SAFIR OK

New Member
هدف برنامه اینه که می خوایم روابط صحیح دختر و پسر که منجر به شناخت صحیح و پیدا کردن نیمه ی خودشون و در نهایت ازدواج درست میشه رو نشون بدیم . خوشحال و ممنونم که دوستان این همه توجه دارن . راستی وقت زیادی هم ندارم . بازم ممنون

naruto

Member
ببینید دوست عزیز طرح های زیادی به ذهنم میاد اسمش خودش کلی طرح به ذهن میده مثلا 2تا خار رو زمین دور هم که از رو زمین بلند میشن و در ححال سبز شدن بالا میان و دو تا گل میدن یا چهره زن و مرد که همدیگرو کامل کنن و از دو طرف به بینهایت برن و... اتودهاش که سری زدم جالب میشن اگه کار کنید واقعیت من خیلی وقت ندارم شرمندم:sad: ولی اگه باز به ذهن ناقصم چیزی برسه میگم شاید بعدا بدردتون بخوره:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا