صد البته، فونت های مورد استفاده ما بطوری کلی یا ttf هستند (TrueType Font) یا otf هستند (OpenType Font)
که میشه اولی شون رو امتحان کرد و اگر پیدا نشد دومی را بررسی کرد. اما نام فایل فونت (NeoSans) چیزی نیست
که تنها بشه با حدس زدن پیدایش کرد. اینجور مواقع بایستی مشخصات فونت را در این سایت های پولی
خواند، چون در آنجا نام فایل فونت هم جزو مشخصات فونت نوشته میشه.
مثلا در سایت MyFonts.com نام فونت را در حالت Regular میشه تحت عنوان PS name (یعنی PostScript Name)
خواند :
MyFonts > Neo Sans
در مورد نحوه پیدا کردن نام فایل فونت قبلا در این گفتگو هم توضیحاتی داده ام :
فونت Eurostile T Regular Extended رو نیاز دارم کسی داره؟
به همین دلیل یا نام فایل فونت در حالت Regular یا بایستی NeoSans.ttf باشد و یا NeoSans.otf
آنرا با محدود کردن در میان " و " می نویسیم، تا گوگل سایر فونت های مشابه را در جستجو رها کند :
کد:
"[B]NeoSans.otf[/B]" -torrent intitle:"index of"
Torrent و یا BitTorrent مربوط به پروتکل اشتراک فایل است، تعداد زیادی از لینک های فایلی که گوگل جستجو
می کند، مربوط به این پروتکل اشتراک فایل است، از آنجایی که حقیر از این پروتکل استفاده نمی کنم، این
لینک ها بدرد ام نمی خورند، پس با اضافه کردن - به قبل از عبارت torrent آنرا از موارد جستجو حذف می کنم.
کد:
"NeoSans.otf" -[B]torrent[/B] intitle:"index of"
همچنین سایت های پولی هم بدرد ما نمی خورند، من دنبال صفحاتی هستم که مثل یک پوشه مملو از فایل های
فونت باشند، بطوریکه به راحتی فونت مورد نظرم را انتخاب کرده و با Save As ذخیره کنم. مثلا این صفحات :
Index of People/Bos/Gladiator
Index of _michal/kudlacz/fonty
Index of /fonts
Index of /808l0g/CAD files/fonts
اگر در عنوان شان دقت کنید، تمامی این صفحات شامل Index of هستند، پس می دانیم که چه جور صفحاتی
را جستجو کنیم. از گوگل می خواهیم که تنها صفحاتی را جستجو کند که در عنوان آن صفحات (intitle) عبارت
"Index of" وجود داشته باشد :
کد:
"NeoSans.otf" -torrent [B]intitle:"index of"[/B]