نور پردازی در پرده سبز

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
سلام
من فکر نمیکنم بد صحبت کرده باشم

اگه سوئ تفاهم شده من شرمندم

ولی من واقعا سوالتون رو متوجه نشدم

اگه دوباره واضحتر بپرسید ممنون میشم

شاید اصلا من بلد نباشم برم یاد بگیرم یا شما کمک کنید یاد بگیرم

آخرین ویرایش:

mohammad_1ta

Active Member
سلام مهرداد عزیز، نکاتت خیلی عالی بود...

نظرت راجع به بیرون از خونه چیه؟ (فیلم برداری با پرده سبز زیر نور آفتاب)

جالب در میاد؟

چون میخوایم اینکارو انجام بدیم. واسه سایه ایناشم از 2 طرف، نور ماشین میندازیم که حذف شه.

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
جنس پرده ای که میگم پرده سبز حالص

برای حارجی محمد جان
شما پرده رو بک به خورشید میگیرید
و از رفلکتور های بزرگ برای نور پردازی پرده استفاده میکنید

مخلصیم

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
دوستان گل و گلاب یه نکته ای قبل از استفاده از پرده نقره ای
حتما اونو تمییز کنید
با دستمال تمییز میشه

اول دیمر رینگ رو تا آخر بزارید
بعد دیاف رو بیارید پایین
شاتر رو تنظیم کنید و بعد دیاف رو به اندازه ی لازم برسونید

در استفاده از پرده ی نقره ای حتما باید مانیتور داشته باشید که به فیلمبردارتون بگید میزان شاتر و دیاف رو
چونکه خیلی دقت بالایی رو میطلبه

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه یک یا دو تا منیع نور (ترجیجا سفید ) نور از بالای سوژه به بازیگر تابیده بشه نتیجه خوبی میده برای جدا کردن سوژه از پرده

bahman.k70

Member
نه این طور نیست در کل ربطی نداره این به key light یا color key و مهارت شما ربط داره در پرده سبز باید اول نور واقعی صحنه ای رو که قراره دستکاری کنید در نظر بگیرید + نور نرم استفاده کنید + پشت کاراکتر رو نور پردازی کنید دوباره
+ توضیح بیشتر اگر دوست داشتید بگم

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
خوب بچه ها همه ی اینارو تو پست های اول گفتم ها

برید تو صفحه اول هم در رابطه با نور جدا کننده گفتم و هم در رابطه با سافت لایت

hosein0251

اگه یادم مونده باشه zebra تو دوربین های سونی وجود داره .
دورربین من که 550d هست zebra نداره . یه نظرتون نرم افزاری تو افتر وجود داره که zebra رو نشون بده تو افتر افکت ؟

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
زبرا برای اینه که بفهیمی کجاهای تصویر سوخته
زبرا رو برای این گذاشتن که فیلمبردار از رو ال سی دیه کوچولوی دوربین بتونه تشخیص بده که کجا ها سوخته
شما که مانیتور داری و خودت نور پردازی میکنی احتیاج زیادی به زبرا نیست
زبرا رو وقتی روشن میکنی هاشور میزنه
اونجاهایی رو که نور کمتره زیاد تر و اون جاهایی رو که نور زیاده هاشور نمیزنه
فکر کنم اگه از روشی که من از اول تا آخرشو تو این همه پست توضیح دادم استفاده کنی
مشکلی نخواهی داشت
تو این عکسی که گذاشتم من از پرده نقره ای استفاده کردم
پرده سبز پورتابل استفاده کردم
البته حواستون باشه که فاصله بدید از پرده بازیگر رو
من جا نداشتم چسبوندم به پرده

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    15.5 کیلوبایت · بازدیدها: 163

hosein0251

ممنون داداش گلم خیلی آقایی .
اطلاعات خوب و بالایی داری . :wink:
راستی تو DSLR داری ؟ یا ...

lordmostaan3

New Member
سلام
من پرده سبز گرفتم با سایز 576*720 ولی اصلا نمی شه خوب حذفش کرد . البته یه ایرادایی تو تصویر برداری داشتن که باید رفع بشه . می خواستم از تجربتون استفاده کنم اگه بشه .
ممنون

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

باور کنید این جور بحثا رو که کاربرا میان از تجربیات (حتی تازه کارانهء) خودشون می گن، خیلی بیشتر از بحثای تخصصیو مقاله های طولانی و معمولاً کپی شده از سایتای دیگه دوست دارم.

از اونجایی که من (به جز چند موردی که مثلاً دوربین دست گرفتم) فیلمبردار نیستم و تجربهء کاری ندارم، ولی از همکارا یه سری اطلاعات درمورد این قضیه گرفتم، بهتر دیدم اونایی که می دونم هم به شما بگم.

تمام مطالبی که توی پست های بالا گفته شده کاملاً درسته و همه جا از همین روش استفاده می کنن.
ولی این تکنولوژی پدر سوخته (!) همیشه کاری می کنه که کارا راحت تر و آدما تنبل تر از قبل می شن.

attachment.php

جدیداً تکنیک استفاده از پردهء سبز پیشرفت غیر قابل باوری کرده که حتی می شه اسمشو "تغییر اساسی" گذاشت.
دیگه گذشت اون زمانی که با کلی دنگ و فنگ پردهء رنگ مناسب جور می کردن و با دقت نصب می کردن و با زحمت نور زمینه رو یه دست در می آوردن که توی تدوین، درست حذف بشه.
الان دیگه هم جنس (بهتره بگم نوع) پرده ها عوض شده و هم روش نورپردازی شون.

تغییری که توی بافت پرده های به وجود اومده اینه که در بین تار و پود الیاف، کریستال های کروی خیلی کوچیکه که تمام سطح پرده رو پر کردن؛ ولی کاملاً بی رنگ هستن.
به همین خاطر و به برای اینکه رنگ زمینه روی سوژهء اصلی تأثیر نذاره، پرده به صورت خاکستری رنگ دراومده.

attachment.php

نکتهء قابل توجه این روش، استفاده از نورپردازی خاص این پرده با استفاده از لامپ های LED سبز رنگه.
این لامپ های کوچیک و قدرتمند، به صورت یه ردیف حلقه ای، دور لنز دوربین قرار می گیره تا بتونه نور رو دقیقاً هم زاویهء تصویر ورودی به دوربین، روی پرده بتابونه.

attachment.php

وقتی که نور این لامپ ها به پرده می رسه، همون دونه های کریستالی روی پرده، چون به کشل کره هستن، نور رو تقریباً به همون زاویه ای که تابیده شده، بر می گردونن.
نتیجه این می شه که هر جایی از تصویر که این پرده دیده می شه، کاملاً سبز رنگ می شه و جاهای دیگهء تصویر که سوژه وجود داره، چون اون دونه های کریستالی نیستن که نور لامپ های LED رو برگردونن، تصویر سوژه دیده می شه.

attachment.php

به این ترتیب، چیزی که به دست میاد، یه تصویر با زمینهء سبز خالصه که حتی Notepad هم می تونه زمینه شو حذف کنه. :دی

نکتهء جالبش اینجاست که چیزی که چشم ما از پردهء در حال فیلم برداری می بینه، با چیزی که توی دوربین دیده می شه کاملاً متفاوته. یعنی به چشم ما، رنگ اون پرده کاملاً سبز نمی شه؛ ولی توی دوربین سبز دیده می شه.
اگه گفتید چرا؟

مطمئناً از اون عکسایی که موقع فلاش زدنم دوربین عکاسی، چشم مردم قرمز شده زیاد دیدید؛ و حتماً می دونید که این قرمزی به خاطر برخورد نور فلاش دوربین به رگ های خونی انتهای چشم هستش که بازتابش توی دوربین به این صورت درمیاد.

این پردهء سبز (در ظاهر خاکستری) جدید هم از همین روش استفاده می کنه که اسمش هست LED Green Screen System.

attachment.php

می دونم می پرسید که توی ایران هم هست یا نه! ... بله هست و به خوبی هم دارن ازش استفاده می کنن.
توی اینترنت سرچ کنید چیزای جالبی ازش می بینید.

التماس دعا
یا علی

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    39.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2,111
  • 02.jpg
    02.jpg
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 763
  • 03.jpg
    03.jpg
    315.8 کیلوبایت · بازدیدها: 721
  • 04.jpg
    04.jpg
    78.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1,566
  • 05.jpg
    05.jpg
    98.6 کیلوبایت · بازدیدها: 566

shirani

این کتاب هم شاید بتونه کمکتون بکنه

کد:
http://depositfiles.com/en/files/qwh8mz99d

یا

کد:
http://uploading.com/files/e9bdb2mb/GFX-The.Green.Screen.Handbook.rar/

پیوست ها

• green screen.gif
    green screen.gif
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 98

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
به این پرده میگن پرده نقره ای
من برای اون کلیپه از پرده نقره ای استفاده کردم

جنسش خیلی خاصه
یه چیز تو مایه های فلوروسنته که نور مستقیم رو به خودش جذب میکنه
با چشم معلوم نیستا
اما تو مانیتور کاملا سبزه

خیلی عالیه

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
این رینگ ال ای دی آبیش هم هست

اما نورپردازیش سخته یه ذزه چون سریغ میسوزه ( از نظر نوری )

perper

New Member
از اونجایی که مشکل خیلی از بچه هاست نور پردازی در پرده سبز
بران شدم تا اطلاعات خودم رو بنویسم

اگه درسته که تایید بشه و اگه هم که غلطه اصلاح بشه تا هم من به اشتباهاتم پی ببرم و همه کسانی که زیاد مطلع نیستند مطلع شن.

دوستانی که کار کردن بشتابند

توی این عکس نحوه اجرای عملی نورپردازی توی پرده سبز رو میبینید.

نور اصلی با زاویه 45 درجه از کاراکتر با بیشترین شدت و اگه شد با اسپنگلاس یا سافتر های دیگه

نور پوششی برای از بین بردن سایه ی بینی و زیر چانه کاراکتر با زاویه 90 درجه از نور اصلی و یک استپ پایین تر

نور بک یا جدا کننده با دو استپ پایینتر از اصلی

نور بگراند برای ایجاد یکنواختی در پرده

نور s که خودم معمولا استفاده میکنم اما جایی نوشته نشده که باید همچین نوری داد

سعی کنید از سافت ها زیاد استفاده کنید که نور تیز نداشته باشید

کلوین سنج برای اینکه متوجه بشیم دور تا دور کاراکترمون یکنواختی رنگی داریم
کلوین سنج رو باید به سمت لنز دوربین نگه دارید نه نور
یه غیر از نور بگراند که باید به شمت پرده نگه دارید.
سعی کنید چندتا مارکر هم بزارید تو پرده سبز شاید بعدا بخواهید ترک کنید مارکر ها هم دو استپ روشنتر از خود پرده
جنس چرده هم تو ایران به اسم پرده سیدی معروفه که لمبرت باشه یعنی مات باشه نه براق

البته اینا تماما به صورت کالجی هست خود من معمولا از روش بیلیاردی تو نور پردازی پرده سبر اسنفاده میکنم

در ضمن اگه موقع جدا سازی زیاد خوب در نیومد اضلا نگران نباشید

توی افتر افکت با کرو میشه دستکاری کرد حذف کرد و پلاگین رو دوباره ریست کرد تا نور دلخواه رو بدست اوورد.

بهترین پلاگیم هم به نطر من برای جدا سازی key light 1/2
دوستان اطلاعات عملی خوذشون رو قرار بدن لذتشو ببریم.
با سلام _ لطف بفرمایید درباره اینکه آیا ساختن کليپ (ترانه خوني) رپ و پاپ اون هم در داخل کشورمون ایران یه توضیح مختصری به من بدید و آیا میتونیم مجوزش رو بگیریم؟ که کارمون مجاز باشه_ و اگه میتونیم که مجوز بگیریم راه های اداری این کار رو برامون شرح بدید با تشکر _ اگه زحمتی نیست پاسخ رو به ایمیلم سند بفرمایید: [email protected]

ALI3D69

Member
ما برای یه کار مستند به این چند تا سوال بر خوردیم یه جا این ها رو پرسیدم که کسی جواب نداد تا اینکه اومدم اینجا و از خوندن پست های شما به این جوابها رسیدم و به بعضی ها هم نرسیدم. اگه می شه بگین درست فهمیدم یا نه و جواب بقیه رو هم بدین.

1. فاصله پرده تا پشت طرف چقدر باشه؟
جواب: به اندازه ای که سایه روش نیفته.
2. روشنایی پرده چقدر باید باشه؟
جواب: باید کاملا یکدست باشه. مهم نیست که روشن یا تاریک باششه.
3. روشنایی فرد چی؟
جواب: یه نور اصلی با شدت زیاد از سمت راست و یکم بالا به شخص و یه نور پوششی با شدت کم از سمت چپ و یکم بالا. از پایین چیزی نمی خواد؟
4. آیا باید از پشت شخص به سمت دوربین نور باشه؟
جواب: بله یه دونه از بالا و به سمت نور اصلی. شدتش چقدر باشه؟ نورش چه رنگی باشه؟
5. اشکال نداره فکوس رو شخص باشه و پرده تار بشه؟
جواب: پیدا نکردم.
6. یه سوال هم الآن پیش اومد. کلوین سنج با نور جدا کننده چه فرقی می کنه؟ کلوین سنج روی پرده باید باشه؟

برای بعد از کار:
7. باید عکسی که جایگزین می کنم رو تار کنم؟
8. اگر جواب سوال چهار مثبته، باید اون نور که از پشت روی لبه های شخص افتاده رو پاک کنم؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا