من میدونمرنگ سبزش هم خوبه، اما فكر كنم رنگهاي بهتري هم براش پيدا بشه. نميدونم چه رنگي :d
ها؟
حرف شما هم متین هستش اما :
اما داره اماشم اینه که ، طرحها همیشه زائیده های ذهن های متفاوت هستند ، و ذهن های مختلف هم از جنبه های
مختلفی به اثر هنری که دارن خلق می کنن ، سوق میدن ، مثلا هدف یکی از مهمترین کلیدهاست که برای یک موضووع
واحد و اذهان مختلف ، متفاوت هستش.
توی این طرح من به مقصود خودم رسیدم ، یعنی هدفم این بوده که اولا کاری باشه که بتونه در اولین نگاه ، مخاطب رو به حال
و هوای ماه مبارک رمضان ببره ، و دوم اینکه نشانه ای کوچک از مجید جون آنلاین توش باشه که تا اینجاش کاملا مشخصه ، و
مهمتر از همه اینکه فضای خاصی رو دنبال می کنه و از قالب ها کلاسیک پیروی نمی کنه ، این که شما گفتید باید؟!! به نظر
من کلمه اشتباهی است ، و شما باید تصحیح کنید ، چون معتقدم به این که ایده طرح حتی اگر بسیار ابتدائی باشه ، دارای
احترام خاصی هست که از سوی همه باید به جا آورده بشه. در مورد سادگی طرح هم ، باید دید از چه جنبه ای نگاه می کنید
، که سادگی به همراه گویا بودن و آرامش و توازن خودش ، بهترین خصوصیت یک طرح موفق هستش ( البته طرح بنده هم
بدون ایراد نیست ) : دی
نظره همه دوستان برای بنده مهم و قابل احترام هست. من هم نظر خودم رو به شما گفتم. البته ما ایرانی ها به شلوغ کردن
طرح عادت داریم ، و اونم ناشی از درک نادرست هدف و ایدمون هست.
در مورد رنگ بازهم باید حرفهای تکراری رو بزنم که از این کار اجتناب می کنم ، وشما رو به همون پست های قبلی ارجاع می دم
تا دوباره بخوندیشون البته با دقت بیشتر .