نمونه های متفرقه برای مجید آنلاین

شما تا چه حدی با اصول گرافیک آشنا هستید؟

• ضعیف

رای: 0 0.0%
  • خوب

• عالی

• مجموع رای دهندگان
    1

Erfan

Active Member
باید بگم که ، بحث تخصصی اینجا تبدیل میشه به رو کم کنی ، که از طرف آقا عرفان خان مطرح میشه

راستش این وکتور پایه اصلی منابع اشیاء به کار برده شده طرح من هستش ، خوب دلیلی نداره شما

واسه اینکه گفته خودتونو ثابت کنید ( که ثابت نشد ) منبع اقتباس من رو ایجا بزارید ، و این کارتون زیاد

جالب نبود.

اگر لطف کنید خودتون یک طرح بزنید که گفته های خودتون رو توش رعایت کرده باشید ، موفق باشین

دوست عزیز شما دارید بد برداشت میکنید, من هیچ گونه قصد رو کم کنی و این چیزا با شما ندارم .... فقط خواستم راهنماییتون کنم, همین ....

اگر اون عکس رو گذاشتم فقط جنبه این رو داشت که گفته های خودم رو تا حدودی به شما ثابت کنم. من گفتم ترکیب رنگ اون طرح رو ببینید و ترکیب رنگ طرح خودتون رو هم نگاه کنید.

شما سری به پست های من بزنید طرح های زیادی رو پیدا میکنید ... که اکثراً سعی کردم توشون رعایت نظم و رنگ و آبجکت ها رو داشته باشم.

اگر قرار باشه دو نفر سر یه موضوعیی این جوری جبهه بگیرن که نمیشه گفت تالار گفتمان ... سعی کنید کمی انتقاد پذیر باشید.

موفق باشید.
عرفان

MEGA WAVE

Active Member
روبیک بهت بر نخوره ولی حق با عرفانه <
من خودم وقتی طرحمو تو این تاپیکا مطرح میکنم از خدامه که همه ازش ایراد بجا بگیرند و حتی اگه یکی مثل عرفان پیدا بشه که به این واضحی کارو برام توضیح بده ( منظورم استفاداه از رنگ مکمل هست که بهت نشون داده) ، عمری ممنونش میشم چون باعث شده یه چیزی یاد بگیرم <
و اینجاست که من از اینکه طرحمو مطرح کردم یه چیزی به دانسته هام اضافه شده ، اما اگه قرار باشه که یه طرح بزارم و همه بیان بگان خوب شده و حتی سلیقه خودشونو بیان نکنن فاییده ای نداره ، چون من علاوه بر سلیقه خودم باید به سلیقه عمومی هم دقت کنم ، چون طرحمو فقط خودم نگاه نمیکنم (البته این بحث پیچیده ای هست که اینجا جاش نیست در موردش صحبت کنیم ) <
من نه قصد نصیحت داشتم و نه چیز دیگه ای فقط لازم دیدم اینارو بگم ، امیدوارم از دستم دلخور نشده باشی <
روبیک تو استعداد خوبی داری و ایده هات جالبه یه کاری کن که افراد بیشتری از کارت لذت ببرند <<

dmoukh

Member
بابا حالا آقا عرفان یه انتقادی هم کرد به خاطر پیشرفت کارته نه ضایغ کردنت من خودم فوتوشاپ رو از همین سایت یاد گرفتم و به خاطر انتفادهای دوستان
موفق باشی
بی خیال

robic

کاربر فعال
خوب من طرح رو اینجا گذاشتم تا نظرات بقیه رو بدونم ، و فرق انتقاد رو با سایر چیزا می دونم

ولی ، اینکه آوردن این طرح ( کاملا وکتور ، که منبع آبجکت های کار منه ) رو گذاشتن جای سوال داره ، خوب می تونست رنگ

خاصی رو پیشنهاد کنه من هم به حد کافی ، تو خودم ظرفیت انتقاد پذیری احساس می کنم ، و اعتماد به نفس کافی هم دارم

ولی بازهم ، به قول شماها ، توی فروم باید انتظار هر چیزی رو داشت ، از نظرات این آقای محترم هم

استفاده کردیم ( چه استفاده ای ) که فکر می کنم ، باید به دوستای دیگه هم فرصت بدیم تا نظرات

خودشون رو بگن. منتظر نظرات دوستان دیگر هستیم.

دوستان خواهش آف تاپیک نزارن ، تا زودتر به نتیجه برسیم . ممنان

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام . چقدر جالب بود سریال این تاپیک. من که تمام پستاشو از اول تا آخر خوندم ببینم لیلی روبیکه یا عرفان!!
ولی روبیک جان به نظر من کار دومت قشنگ تر شده.
ضمناً فونتی که برای مجیدآنلاین استفاده کردی به این فضا نمیخوره. باید کمی شیک تر و فانتزی تر بشه. مثلاً یکان یا ترافیک فکر میکنم بهتر باشه.

به نظر من هم هر گرافیستی افکار و سلایق خودش رو به طرح منتقل میکنه و از این جهت کاملاً آزاده. این بحث ها فقط به دلیل افزایش مهارت در تکنیک اجراست تا بتونیم ایده های خودمون رو با پرداختی قویتر و گرافیکی تر اجرا کنیم.

موفق باشید.

robic

کاربر فعال
بله ، طعم فروم هم به همین چیزهاشه !!

بله شما حق دارید ، فونت یکمی کار داره ، چون یک فونت بالنی آماده استفاده کرده بودم ، دیگه فرصت نشده تغییرش بدم ،

فونتهایی رو که گفتید رو تست می زنم ، بله احتمالا باز حرف شما درست باشه ، چون طرح اولی کاملا اونی هست که من توی

ذهنم مجسم کرده بودم و بعدش اجرا کرده بودم ، به خاطر همین روش تاکید داشتم ، ولی از لحاظ بعضی چیزها که شما هم

چندتایش رو گفتی نیاز به تغییرات دیدم که فکر کنم ، با این تغییرات ، کمی بهتر تر بشه طرحه .

Erfan

Active Member
خوب من طرح رو اینجا گذاشتم تا نظرات بقیه رو بدونم ، و فرق انتقاد رو با سایر چیزا می دونم

ولی ، اینکه آوردن این طرح ( کاملا وکتور ، که منبع آبجکت های کار منه ) رو گذاشتن جای سوال داره ، خوب می تونست رنگ

خاصی رو پیشنهاد کنه من هم به حد کافی ، تو خودم ظرفیت انتقاد پذیری احساس می کنم ، و اعتماد به نفس کافی هم دارم

ولی بازهم ، به قول شماها ، توی فروم باید انتظار هر چیزی رو داشت ، از نظرات این آقای محترم هم

استفاده کردیم ( چه استفاده ای ) که فکر می کنم ، باید به دوستای دیگه هم فرصت بدیم تا نظرات

خودشون رو بگن. منتظر نظرات دوستان دیگر هستیم.

دوستان خواهش آف تاپیک نزارن ، تا زودتر به نتیجه برسیم . ممنان

دوست عزیز گذاشتن اون طرحی که من گذاشتم هیچ گونه جنبه رو کم کنی و به قول خودتون سردرگمی دوستان نیست, این طرح و امثال این روی نت به وفور یافت میشه و این دلیل نمیشه.

من میخواستم ترکیب رنگ ها رو شما دقت کنید تا با توجه به این عکس شما یه رنگ مکمل دیگه ای خلق کنید. حالا هم شما به دل نگیر .. شما استاد ما ..

دیگه هم نه نظری میدم و نه پیشنهادی برای بهتر شدن کارتون... چون میدونم آخر این تاپیک هم به قفل شدن ختم میشه.

موفق باشید.
عرفان

robic

کاربر فعال
در مورد پست قبلی : (شما خودت رو بزار جای من . موفق باشید) اوهوم

طرح بعد از تغییرات دوباره:

3n3c4yul5nv6vwxk6t3.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا