نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aram145

New Member
دوباره سلام

طبیعتش با v5.1 و بقیه با مایا است.

hstg.jpg

ehju.jpg

یک نکته ایی به نظرم اومد که دیدم بد نیست با شما هم مطرح کنم و اون هم اینه که وقتی مثل مدل شما (البته اگر درست متوجه شده باشم) اول فضای چشم و صورت رو مدل سازی کنید و بعد کره چشم رو قرار بدید حالت چشم طبیعی از آب در نمی آد مگر اینکه آنقدر مدلسازی کرده باشید که به راحتی قوس لازم اعمال کنید.

pixolator

Member
سلام pixolar جان

عرضم به خدمتتون که این ماشین کلا کشیده هست. اینم عکس ماشین واقعیش.
http://w3.gazi.edu.tr/web/atunay/Tekno_dosyalar/Ferrari%20ENZO.jpg

من این مدل رو گذاشتم اینجا که هرچی اشکال داشت بهم بگید. ریز و درشت. اگه بگید لطف کردید. میخوام تو cg-cars هم بزارم. باید همه اشکالهاش برطرف بشه.البته میدونم که با این مدل زیاد تحویلم نمی گیرن :) من دیگه خدا وکیلی اصلا حوصله ی اشکال پیدا کردنو ندارم. pixolar جان هر اشكالی دیدی اگه بگی خیلی ممنونت میشم ;)

در مورد ماشینت. نمیدونم چرا این عکسات باز نمیشه .حالا database error میده.اگه بتونی تو یه سایت دیگه up كني خيلي عاليه. هروقت درست شد حتما یه نظر درست حسابی میدم.(البته اگه نظر مارو قبول داشته باشی ;)
در مورد سوالت هم این 96 درصد poly هست و بقيش nurbs.مثلا کناره های شیشه ای که پشت سر راننده هست.( یه مستطیل کوچیکی که روبه روی موتورش هست) اون با nurbs هست.همچنین تمام سیمها و لوله های ماشین.

موفق باشی.

شما درست می فرمایید...حسابی کشیده است...اشکال گرفتن ازش هم کار من نیستش...چون واقعا سخته که اصلا بشه گفتش اشکال هستش یا نیستش ...:)
ببخشید که بازم سوال می پرسم ولی یکی سیستمت رو می خواستم بدونم و یکی دیگه رنگ متالیک بدنه رو خودتون ساختید و یا اینکه رنگ آماده منتال ری هستش ؟...و اگر رنگ آماده هستش تغییری توش دادین یا نه ؟

سلام

بچه ها یکی درست درمون توضیح میده که چه جوری لب کاراکترهارو واسه حرف زدن تکون میدن؟
هر چه قدر حرفه ای تر توضیح بدید بهتره....
مثلاَ لب شرک دیدید موقع حرف زدن چقدر نرم و زیبا تکون میخوره؟.....یه همچین چیزی یا نزدیکش..
ممنون از همه شما دوستان....فعلاَ:cool:

pouyaz123

Member
اینم اخرین کارم.خودم می دونم قیافش بد شده..به خاطره اینکه از رو عکس نساختم همین جوری من دراوردیه
pirate.jpg

pouyaz123

Member
بچه ها یکی درست درمون توضیح میده که چه جوری لب کاراکترهارو واسه حرف زدن تکون میدن؟
هر چه قدر حرفه ای تر توضیح بدید بهتره....
مثلاَ لب شرک دیدید موقع حرف زدن چقدر نرم و زیبا تکون میخوره؟.....یه همچین چیزی یا نزدیکش..
ممنون از همه شما دوستان....فعلاَ:cool:

این بهترین کتابه برایهFACIAL SETUP AND ANIMATION ..اگه بتونی از یه جا گیر بیاری یا PDF شو download کنی

http://www.amazon.com/Stop-Staring-Facial-Modeling-Animation/dp/0782141293

cs_mohsen

Member
پویا جان عکست مشکل داره ؟!!
و پیکسولیتور هم که طبق معمول عالیه ولی عکسا ارور دیتا بیس می ده

saeed_22

Banned
برا اینکه خودت
تا حالا با فیلتر روبرو نشده ای
این سایتم فیلتره

پویا جان میشه بگی کتابشو از کجا میشه گیر آورد؟
اگه بگی ممنون میشم
فعلاَ

pixolator عزیز

در مورد سوالات باید بگم که سیستم من فعلا یه laptop dell centrino 1.7 هستش. با ram 512 . سيستم اصليم تو ايرانه.
در مورد رنگ ماشین هم خودم ساختم.خیلی ساده. یه کلک سادست . یه phong , سه تا ramp که 3d texture 2d texture و projection چون به درد ما نمی خوره پاک میشه. یه sampler info هم لازمه. اگر توضیح بیشتری خواستی بگو برات با تصویر نشون بدم.
موفق باشی

اینم اخرین کارم.خودم می دونم قیافش بد شده..به خاطره اینکه از رو عکس نساختم همین جوری من دراوردیه
[]

خیلی قشنگ شده... عالیه آفرین.
ببینم اونا cloth هستن دیگه؟ طرحشون از خودته؟ صورتشم قشنگ شده:wink:

موفق باشی دوست من

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سایتی که عکس ماشین هارو به صورت واقعی از نماهای ارتوگرافی نشون داده باشه سراغ دارین؟
عکس ها واقعی باشن نه به صورت خطی....
ممنون

pixolator

Member
pixolator عزیز

در مورد سوالات باید بگم که سیستم من فعلا یه laptop dell centrino 1.7 هستش. با ram 512 . سيستم اصليم تو ايرانه.
در مورد رنگ ماشین هم خودم ساختم.خیلی ساده. یه کلک سادست . یه phong , سه تا ramp که 3d texture 2d texture و projection چون به درد ما نمی خوره پاک میشه. یه sampler info هم لازمه. اگر توضیح بیشتری خواستی بگو برات با تصویر نشون بدم.
موفق باشی

یه چیزایی فهمیدم ! :D
...ممنون از توضیحتون...من خودم از ramp shader استفاده می کنم...راه شما رو هم باید امتحان کنم چون اینم جواب می ده حسابی...فکر می کنم شبیه اش رو توی ساخت متریال یه پارچه دیدم...البته شبیه اش رو چون فرق داره یه جورایی منظورم استفاده از Sampler info و خاصیت facing ratio اش هستش...بازم ممنون..:)

آخرین ویرایش:
آقا کسی عکس ماشین از چند نما نداره.....عکس های واقعی...
الانچند وقته اینو میخوام هیچکس جواب نمیده
بابا مرامتون روشکر.....

داداش من سراغ ندارم اما بهترین سایت google هست . برو قسمت image اسم ماشين رو بزن به علاوه ی نماش. مثلا ferrari enzo side
برات هر عكسي بخواي مياره.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
بچه ها کسی میدونه چرا بیشتریا به سمت مایا میان تا مکس....
چه برتری هایی داره مایا نسبت به مکس؟
کمپانی های بزرگ هم از مایا استفاده میکنن...چرا؟
ممنونم از همگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا