نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

corel

Active Member
با سلام

منظورم اینه که بالای شورت رو چه جوری دوختی. قسمت کش اون رو.

همچنین ساخت اون کلاه رو توضیح بدین(لطفا!)

ببینم، درست درمون از سیستم cloth استفاده کردی دیگه. منظورم اینه که لباسش یه ژئومتری من در آوردی که نیست؟ یا هست؟!

سلام
احمد جان رنگ اون آدمه خیلی تابلوه. یه شیدری چیزی بساز که واقعا رنگ انسان باشه.اگر نمیتونی یا حوصله نداری download كن .
در کل باحاله ;)
موفق باشي

سلام بچه ها
این یه رندر از ferrari enzo هست.
هرچهی ایراد داشت بگید بگیرم.خودم دیگه از بس سرش کار کردم به چشام کامل میاد. اما یه ایرادایی هم حتما داره. خوشحال میشم بگید.یکیش که آینش هست که تار reflect ميكنه.ایراد دیگه ای دیدید حتما نظر بدید لطفا.
خیلی ممنون.
150734570RL306423140.jpg

اینم لینک size اصليش .(البته حجمشو کم کردم که زود up شه)
http://photo-origin.tickle.com/image/150/7/3/O/150734570O306423140.jpg

saeed_22

Banned
حداقل از یک نما درست حسابی بزار
اینجوری نمیشه انتقاد کرد :lol:
اما در کل به نظر خوب میاد

cs_mohsen

Member
سلام بچه ها
هرچهی ایراد داشت بگید بگیرم.خودم دیگه از بس سرش کار کردم به چشام کامل میاد. اما یه ایرادایی هم حتما داره. خوشحال میشم بگید.یکیش که آینش هست که تار reflect ميكنه.ایراد دیگه ای دیدید حتما نظر بدید لطفا.
خیلی ممنون.

به نظر خیلی خوبه
از یه پرسپ بهتر بذار

امین تری دی

Active Member
سلام بچه ها
خیلی ممنون.
150734570RL306423140.jpg

کارت قشنگه _ آفرین

در رابطه با کارای organic هم بله.انجام میدم. چندتا کار انجام دادم یادم رفت یه backup بگیرم ازشون.همش فوت هوا شد.براي همين تا يه سال بعد از اون حوصله ی مدلینگ رو نداشتم دیگه .
اما الان دارم یه head رو میسازم. فعلا مدلینگش تموم شده. رندرینگ و موها و ... مونده. ایشالا میزارم براتون.

آخرین ویرایش:

saeed_22

Banned
ایول حسین جون
میدونی من فکر کنم
اشکالش از نداشتن اشکال باشه :lol:
موفق باشی

امین تری دی

Active Member
در رابطه با کارای organic هم بله.انجام میدم. چندتا کار انجام دادم یادم رفت یه backup بگیرم ازشون.همش فوت هوا شد.براي همين يه سال بعد از اون حوصله ی مدلینگ رو نداشتم دیگه .
اما الان دارم یه head رو میسازم. فعلا مدلینگش تموم شده. رندرینگ و موها و ... مونده. ایشالا میزارم براتون.
خیلی خوبه آفرین

راستی چقدر طول کشید ساختیش ؟

cs_mohsen

Member
سعید جون خیلی ممنون.لطف داری.
امین جان منظورت head هست يا ماشينه؟ اگه منظورت head هست من اون رو تقريبا تو 2 روز ساختم.انشالا پستهای دیگه میزارم ایراداشو بگید.

اینم یه veiw دیگه از ماشین.

original size
http://photo-origin.tickle.com/image/151/1/3/O/151131621O341193996.jpg

آهان این شد یه نما
من که نمی تونم ایرادی بگیرم لورد جان
خیلی عالی شده
آفرین
موفق باشی

pixolator

Member
آقای lord_3d_world کارتون خیلی زیباست

اشکالاتش اون قدر ریز و جزیی و کم هستش که خودتون بهتر از ما می دونید :wink:

فقط یه چیزی که به نظر من یه کمی کشیده می آدش توی نمای کناری شاید هم به خاطر لنز دوربین باشه یعنی بیش از حد معمول البته شما خودتون استادید

در کل بسیار زیباست :cool:

یه سوالی هم داشتم از خدمتتون اونم اینکه nurbes هستش یا poly و یا هر دو ؟

pixolator

Member
Shark

این هنوز تموم نشده گفتم این دفعه تموم نشده بذارم هر کی هر چی می خواد بهش بگه هنوز تکسچرش کامل نیستش ولی می خوام کوچیک و بزرگ نظرات رو بدونم و تا می شه نظرات و پیشنهادات رو اجرا کنم...مثلا رنگ چراغ و رنگ بدنه و طرح و نقشی اگر فکر می کنید روی بدنه قشنگ می کنه...طرح ماشین هم از خودمه و اسمش رو به خاطر شباهت نسبی اش به کوسه گذاشتم SHARK و نتایج رو اینجا بذارم...فقط مشکل اساسی ام زمان رندر 1 ساعت و خورده ایه این یه فریم ناقابل هستش نه final gather داره و نه global illumination و فقط image base lighting هستش با light emition روشن...:wink:

پیوست ها

• g12.jpg
    g12.jpg
    96.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • g13.jpg
    g13.jpg
    118.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • g14.jpg
    g14.jpg
    122.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • g15.jpg
    g15.jpg
    126.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
سلام pixolar جان

عرضم به خدمتتون که این ماشین کلا کشیده هست. اینم عکس ماشین واقعیش.
http://w3.gazi.edu.tr/web/atunay/Tekno_dosyalar/Ferrari%20ENZO.jpg

من این مدل رو گذاشتم اینجا که هرچی اشکال داشت بهم بگید. ریز و درشت. اگه بگید لطف کردید. میخوام تو cg-cars هم بزارم. باید همه اشکالهاش برطرف بشه.البته میدونم که با این مدل زیاد تحویلم نمی گیرن :) من دیگه خدا وکیلی اصلا حوصله ی اشکال پیدا کردنو ندارم. pixolar جان هر اشكالی دیدی اگه بگی خیلی ممنونت میشم ;)

در مورد ماشینت. نمیدونم چرا این عکسات باز نمیشه .حالا database error میده.اگه بتونی تو یه سایت دیگه up كني خيلي عاليه. هروقت درست شد حتما یه نظر درست حسابی میدم.(البته اگه نظر مارو قبول داشته باشی ;)
در مورد سوالت هم این 96 درصد poly هست و بقيش nurbs.مثلا کناره های شیشه ای که پشت سر راننده هست.( یه مستطیل کوچیکی که روبه روی موتورش هست) اون با nurbs هست.همچنین تمام سیمها و لوله های ماشین.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا