Fa نمایش تمام صفحه ویدیو

mohammad407

New Member
سلام

دوستان چه جور میتونم وقتی ویدیو رو در مالتی مدیا بیلدر باز میکنم ، ابعادش رو کوچیک کنم و وقتی مثلا روش دوبار کلیک کنی بزرگ بشه و فیت تصویر بشه.
راهی هست برای این کار؟

البته در مثال هاش همچین چیزی هست اما بدجوره. ویدیو باید حتما در یه قسمت خاصی از تصویر باشه تا فیت صفحه بشه.

محمدمهدی

Well-Known Member
بله و به نظرم میرسه که با یه جستجوی ساده مثال های بسیار زیادی که در این انجمن و سایر سایت ها وجود داره رو می تونستید پیدا کنید. مثل من که تا جستجو کردم این سه تا لینک اول بود :
http://forum.majidonline.com/threads/205948-مشکل-در-سیک-بار-در-هنگام-فول-اسکرین-ویدئو
http://forum.majidonline.com/threads/67372-تغيير-اندازه-ي-ویدئو-با-كليك-بر-روي-ان!!!!
http://forum.majidonline.com/threads/189517-مثال-Full-screen-کردن-فیلم-در-MMB
و...

ir4mt

Member
همه این ویدیو پلیرها دارای ایراد هستن

میشه بگید از کدوم استفاده باید کرد که هم درست حسابی تمام صفحه بشه و هم موقع بزرگ و کوچک شدن ویدیو صفحه سیاه نشه!

بدون عیب ترین و ساده ترینش کدومه؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
انجمن رو سرچ کنید پلاگینش رو پیدا میکنید خودش کنارش نمونه مثال هم داره و بدون هیچ مشکلی فول اسکیرن هم میشه

ir4mt

Member
انجمن رو سرچ کنید پلاگینش رو پیدا میکنید خودش کنارش نمونه مثال هم داره و بدون هیچ مشکلی فول اسکیرن هم میشه

ممنونم.
فکر کنم این مثال بهترین چیزممکن باشه.

فقط آیا مقدوره براتون جای دکمه برای ویدیو پلی لیست بهش اضافه کنید و پیوست کنیدش ؟ هرکاری کردم نشد.

شرمنده .
:rose:

پیوست ها

• xtmedia.zip
    218.6 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Singular

Active Member
سلام... بفرمایید. اینم یه نمونه با لیست باکس

پیوست ها

• xtmedia.rar
    219.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24

ir4mt

Member
خیلی لطف کردید واقعا Singular

منتها من مد نظرم این بود در لیست باکس یکسری لیست عناوین ویدیو باشه، نه اینکه با یک دکمه مسیر ویدیو هارو باز کنیم.

برای اینکار چه کنیم؟
شرمنده من خیلی حرفه ای نیستم و با لیست اصلا کارنکردم

shigr

Member
دوستان با تشکر از همهگی یه سوال اینجا بود این پلاگین قابلیت فول اسکرین رو نداره ؟؟؟

ir4mt

Member
بفرما دوست عزیز

خیلی زحمت میکشی واقعا لطف کردی

یه سوال فنی، من مسیر فراخوانی ویدیوش رو تغییر دادم مثلا به پوشه ای که 50 تا ویدیو داره. تا اجرا میکنی برنامه رو مدتی هنگ میکنه تا ویدیو ها لود بشه، راهی نداره اینجور نشه؟ اگر ویدیو ها بیشتر بشه خب خیلی هنگش طولانی میشه...

من کد اسکریپت load Film رو که اینجوری بود :

SongListReset()
a$='D:\\'
ListBoxDeleteItem("SongList","-1")
SearchForFiles("a$","*.avi")
ListBoxAddItem("SongList1","<List>")

به این حالت مسیرش رو تغییر دادم:

SongListReset()
a$='C:\Users\MT\Downloads\Compressed'
ListBoxDeleteItem("SongList","-1")
SearchForFiles("a$","*.avi")
ListBoxAddItem("SongList1","<List>")

آخرین ویرایش:

Singular

Active Member
script timer که توی page گذاشتم رو زمانشو زیاد تر کن

باید روش کار کنی..میتونی خیلی کار ها کنی...مثلا لودینگی واسش طراحی کنی

ir4mt

Member
script timer که توی page گذاشتم رو زمانشو زیاد تر کن

باید روش کار کنی..میتونی خیلی کار ها کنی...مثلا لودینگی واسش طراحی کنی

فکر عالی هستش. ممنونم واقعا
زیاد کردن زمان هم که اشاره کردید خیلی جواب داد .
ممنونم ازت

کاش بیلدر ورژن های جدید میداد بعد مدتی..

ir4mt

Member
خواهش دوست عزیز

واقعا ..کاش بیلدر خودشو ارتقا میداد ..امنیت فایل کامپایل شدشو بهبود میداد...

جالبه که سالهاست بیلدر در ورژن 4 مونده. از اولین باری که یادمه تا الان ورژن 4 رو ارتقا داده.

انقدر ورژن 4 رو دستکاری کرد که آخرش شده همچین چیزی : 4.9.8.13!!!
آخه این دیگه چیه !

عمده ضعف بیلدر رو توی مشکلات گرافیکی میبینم. کمی سنگین بشه کار صفحه هنگه ...

با اینکه چندین بار بهترین نرم افزاز اتوروان سازی شده اما نمیدونم علت عدم پشتیبانیش چیه. البته یک زمانی مرتب ورژن میداد اما الان ..

ir4mt

Member
دوستان یه مشکلی هست

وقتی در این مثال که دوستمون پیوست کردن ، داخل صفحه ای که پلاگین xtmedia هستش وارد بشیم ، و دکمه ای بزاریم که برگرد صفحه قبل یا یک صفحه دیگه ، نمیدونم چرا کادر اجرای ویدیوی این پلاگین هم نمایش داده میشه

صفحات دیگه مشکل ندارن. فقط وقتی به این صفحه اجرای ویدیو میری و از اون صفحه میری به صفحه های دیگه ، اولین صفحه ای که میری کادر این پلاگن هم رویت میشه.

چه کار کنم؟

ir4mt

Member
یکی کمک کنه دوستان
چه کنم صفحه اجرای پلاگین xtmedia بعد رفتن به صفحه دیگه کلا بسته بشه و نمایش داده نشه؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا