arashonline
Well-Known Member
پارسال نمایشگاه کمی از افتضاح بد تر بود، ببینیم امسال چطور میشه.
بچه ها به نظرم شما پارك پشت نمايشگاه قرار بذارين بهتره ها. اونجا هوا تميس تره، بيشتر ميچسبه اين موادي كه شما مصرف ميكنيد:دي
منم كه 4پايه نمايشگاهم، اونم از نوعه ميتينگ:دي تازه با خونمون پياده 2 دقيقه راهه:دي تازه با سپي با هم ميايم:دي
من به عنوان اولين خانوم شركت كننده، اظهار نظر كردم، خانومها آبروداري كنيد:دي
زمانش هم غير از شنبه و دوشنبه و چهارشنبه من هستم!
خوش باشيد، باي
بچه ها به نظرم شما پارك پشت نمايشگاه قرار بذارين بهتره ها. اونجا هوا تميس تره، بيشتر ميچسبه اين موادي كه شما مصرف ميكنيد:دي
منم كه 4پايه نمايشگاهم، اونم از نوعه ميتينگ:دي تازه با خونمون پياده 2 دقيقه راهه:دي تازه با سپي با هم ميايم:دي
من به عنوان اولين خانوم شركت كننده، اظهار نظر كردم، خانومها آبروداري كنيد:دي
زمانش هم غير از شنبه و دوشنبه و چهارشنبه من هستم!
خوش باشيد، باي
اينا كه گفتي يهعني چي بدن؟!دی دی دی دی دی :دی
حالا که ممولو و سپی هستن منم میام
ابرو داری میکنیم
فعلا
دی دی دی دی دی :دی
فقط در عجبم كه اين فرم با اين هم اعضا چرا اينقد خانوماش كمن
آره خداييش، چرا اينقده كميم ما؟ زشته به خدا. ناراحت شدم :غم:
وسط اين همه مذكرات مي خجالت ميكشم
فقط شماها رو می دونم مثل سایر میتینگ ها هر کدوم میاین یه روز اعلام می کنین، آخر اش هم روزی که بیشتر از همه طرفدار داشته رو اعلام می کنیم بعنوان روز میتینگ و اون روز همه میان بجز اونهایی که به اون روز رای دادن
نگي جائيا .....////وووالان ايني كه گفتي، تشويق بود يا استهزاء؟ به نفعته تشويق بوده باشه! وگرنه همه اعضاي مجيد آنلاين از ديدن من بي بهره ميشن:دي
آره خداييش، چرا اينقده كميم ما؟ زشته به خدا. ناراحت شدم :غم:
رفيق هامون رو هم با خودمون بياريم، وسط اين همه مذكرات مي خجالت ميكشمشايد تصميم بگيرم عقب نشيني كنم :غم شديد:
دوست جان Yterror، من شده درسم رو حذف بشم، به هيچ علتي اون ميتينگ رو نيام، به علت رو كم كني، ميام:دي
حالا اگه ديدم خيلي داره به روحيم صدمه وارد ميكنه، شايد هم نيام! ترجيح بدم زمينه هاي علميم رو تقويت كنم:دي
باي باي
مگه اینجا - خدایی نکرده - دور از جون اینجا - کلوب ئه !بچه کد رمز شناسایی میتینگ این عکس باشه :دی![]()
خدا رو شکر کمین ولی ماشالله هر کدوم اندازه 100000 تا مذکر جنب و جوش و ..... دارین ( ما باید به حال خودمون یک فکری بکنیم نه شما .....)
خدا کنه خجالتتون مثل ماندانا و .... نباشه وگرنه چی بشه
شیخ سعید به عنوان حامی خانمها شرکت میکنه :دی بیایید نترسید :دی
بی شوخی خیلی خوبه اگر خانمها هم وارد بشن و میتینگ کاملا یکطرفه نباشه.