بی بی کد نماي مغازه فرش فروشي

creator

New Member
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان .
اين كاري كه گذاشتم مربوط ميشه به يك مغازه فرش فروشي كه تخريب و نوسازي شده . نمايي كه الان داره اجرا ميشه با اين كار كمي تفاوت داره جزييات كار بيشتر شده مدلسازيش توسط طراح اين كار با اتوكد انجام شده كه بقيه كارشو من انجام دادم البته ناگفته نماند كه خيلي چيزهارو از بچه هاي خوب اين سايت ياد گرفتم . .
خوشحال ميشم نظراتتونو بدونم خيلي ايراد دارم مخصوصا توي ساختن محيط . ممنونم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    388.3 کیلوبایت · بازدیدها: 92
  • 2.jpg
    2.jpg
    382.1 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • 3.jpg
    3.jpg
    130.4 کیلوبایت · بازدیدها: 78
  • 4.jpg
    4.jpg
    114.8 کیلوبایت · بازدیدها: 64

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه و جالبه ولی متریال دیوار مغازه بده منظورم همون که طلایی چه رنگیه

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارت خیلی خوب شده رفیق.بعضی جاها زیادی تیز شده.از chamfer استفاده کن تا درست شه.یکم م متریال سنگها بی کیفیت هست.
در مورد طراحی که نمی تونم نظر بدم چون معمار نیستم.
موفق باشی:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

حوبه ولی داری برای یه مغازه طرح میزنی

سعی کن دعوت کننده باشه وردی خوانا باشه نور ها رو همین جوری یرخی نذار چند تا مقاله در مورد نور پردازی بخون

چیزای که من میبنم تو این نما خوبه و میشه گفت تا حدی یه چیزای رو رعایت کردی در مورد آرک ویز کار بگم که شیدر ها ایراد دارن نور هم مشکل داره.
سعی کن میحط اطراف رو هم مدل کنی از دارو درخت و پرسئناژ و ماشین هم تو رندر هات استفاده کن.
در کل خوب بود و موفق باشی

creator

New Member
سلام مرسي از وقتي كه گذاشتين .:rose:
راستيتش بابت متريال سنگ بايد بگم كه اون متريالي كه ميخواستمو پيدا نكردم و مجبور شدم از يه متريال كه براي ديوار استفاده ميشه استفاده كنم به خاطر همين اون چيزي كه از سنگ ميخوايم نيست و دقيقا حق با شماست . :-?
بهزاد جان مرسي از راهنماييت اما همينطور كه گفتم طراحش من نبودم . توي طرحي كه الان داره اجرا ميشه يه سري چيزهاي كه به خوبي بهش اشاره كردي تغيير كرد مثل ورودي و شيشه ها و همچنين نور پردازي و نورپردازي داخلي كه واقعا توي فرش فروشي يكم پيچيدست .
يه نكته اي كه هست اينه كه اين مغازه دقيقا روبه روي در مترو قرار داره به طوريكه طبقه همكف مغازه اصلا از سمت مقابل ديده نميشه يه سري خوبيها داره يه سري بديها . ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا