نمايش آخرين موضوعات ( Scroll.php ) نسخه برتر

شروع موضوع توسط Hyper ‏25 اکتبر 2005 در انجمن مقالات آموزشی phpBB

  1. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    با سلام

    براي نمايش آخرين موضوعات ارسالي در انجمن ميتونيد از اين ساختار استفاده كنيد :

    مرحله اول :

    فايلي بنام scroll.php ساخته و كد زير را در آن درج كنيد

    PHP:
    <?php
    // Basic Configuration
    // How Many Topics you want to display?
    $topicnumber = 10;
    // Scrolling towards up or down?
    $scroll = "up";
    // Change this to your phpBB path
    $urlPath = "http://www.pptforum.com/forum";
    // Database Configuration (Where your phpBB config.php file is located
    include config.php;
    // Connecting & Selecting Databases
    $table_topics = $table_prefix. "topics";
    $table_forums = $table_prefix. "forums";
    $table_posts = $table_prefix. "posts";
    $table_users = $table_prefix. "users";
    $link = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("Could not connect");
    mysql_select_db("$dbname") or die("Could not select database");
    // Perform Sql Query
    $query = "SELECT t.topic_poster,t.topic_views,t.topic_replies,t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id,
    t.forum_id, p.post_id, p.poster_id, p.post_time, u.user_id, u.username ,f.forum_name
    FROM $table_topics t, $table_forums f, $table_posts p, $table_users u
    WHERE t.topic_id = p.topic_id AND
    f.forum_id = t.forum_id AND
    t.topic_status <> 2 AND
    t.forum_id <> 30 AND
    t.forum_id <> 41 AND
    p.post_id = t.topic_last_post_id AND
    p.poster_id = u.user_id
    ORDER BY p.post_id DESC LIMIT $topicnumber"
    ;
    $result = mysql_query($query) or die("Query failed");
    // Outcome of the HTML
    // Be carefull when you edit these!

    print "<marquee dir="rtl" align="center" id="recent_topics" behavior="scroll" direction="$scroll" height="200" width="100%" scrolldelay="100" scrollamount="2" onMouseOver="stop()" onMouseOut="start()">";
    print "<div align="center">";

    print "<table width="99%" cellpadding="5" cellspacing="1" border="0" class="forumline">";
    print "<th width="35%" colspan="1">موضـــــــــوع</th>";
    print "<th width="30%" colspan="1">انجمـــــــــن</th>";
    print "<th width="10%" colspan="1">بازديــدهــا</th>";
    print "<th width="10%" colspan="1">پاسخـــها</th>";
    print "<th width="15%" colspan="1">توســـط</th>";

    while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
    $forum_no = $row["forum_id"];
    echo
    "<tr valign=middle class="row1">

    <td class="
    row1"><font face="Tahoma" size="1">
    <a href="
    $urlPath/viewtopic.php?p=$row[topic_last_post_id]#$row[topic_last_post_id]">
    <span style="text-decoration: none">" . $row["topic_title"] .

    "
    </span></a></td></font></b><td class="row2">
    <font color="#000000">
    <$urlPath/viewtopic.php?p=$row[topic_last_post_id]#$row[topic_last_post_id]>" . $row["forum_name"] .
    "</td><td class="row1" align="center"><font face="Tahoma" size="1"><font color="#C0C0C0">" .

    "</span></a></font></b>
    <font color="
    #000000">
    <$urlPath/viewtopic.php?p=$row[topic_last_post_id]#$row[topic_last_post_id]>" . $row["topic_views"] .
    "</td><td align="center" class="row2"><font face="Tahoma" size="1"><font color="#C0C0C0">" .

    "</span></a></font></b>
    <font color="
    #000000">
    <$urlPath/viewtopic.php?p=$row[topic_last_post_id]#$row[topic_last_post_id]>" . $row["topic_replies"] .
    "</td><td align="center"><font face="Tahoma" size="1"><font color="#C0C0C0">" .

    "</span></a></font></b>
    <a href="
    $urlPath/profile.php?mode=viewprofile&u=$row[user_id]">" . $row["username"] .
    "</td><font face="Tahoma" size="1"><font color="#C0C0C0">" .

    "</tr></font>";
    }
    print "<table cellSpacing=0";
    print "</table></div></marquee>";

    // Free Result
    mysql_free_result($result);

    // Close the Connection
    mysql_close($link);
    ?>
    مواردي كه قابل تغيير هستند :

    PHP:
    $topicnumber = 10;
    تعداد موضوعات جديدي كه نمايش داده ميشود


    PHP:
    $scroll = "up";
    جهت حركت scroll
    توصيه ميشود تنها از UP يا DOWN استفاده نماييد


    PHP:
    $urlPath = "http://www.pptforum.com/forum";
    آدرس مربوطه كه حتما بايد به تناسب آدرس خودتون تغيير پيدا كند

    خوب حالا فايل scroll.php رو در فهرست اصلي انجمن كپي كنيد


    مرحله دوم :

    فايل index.php رو گشوده و در انتهاي فايل كد زير رو بيابيد :

    PHP:
    //
    // Generate the page
    //
    $template->pparse(body);
    اين دستور را قبل از آن اضافه كنيد :

    PHP:
    include($phpbb_root_path . scroll..$phpEx);
    حالا با گشودن صفحه اول تغييرات را خواهيد ديد ...

    ( براي سهولت كار فايل رو ضميمه كردم ، ميتونيد دريافت كنيد )

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏25 اکتبر 2005
    DANG3R، N I M A، majid_kg و 8 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. mohammad_1ta

    mohammad_1ta Active Member

    ارسال‌ها:
    467
    تشکر شده:
    174
    امتیاز دستاورد:
    43
    دمت گرم
     
    نوشته شده توسط mohammad_1ta در ‏26 اکتبر 2005
  3. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    لطفا کلید [​IMG]

    :wink:
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏27 اکتبر 2005
  4. sayeh2222

    sayeh2222 Member

    ارسال‌ها:
    408
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    Parse error: parse error in c:program fileseasyphp1-8wwwforumsindex.php on line 455
    اقا ما ریختیم ولی این ارور اومد چه کنم
     
    نوشته شده توسط sayeh2222 در ‏27 اکتبر 2005
  5. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوباره امتحان کنید

    قطعا جایی رو اشتباه کرده اید ...
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏27 اکتبر 2005
  6. قیصر

    قیصر Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    اگر میشه در این مورد بیشتر توضیح دهید
     
    نوشته شده توسط قیصر در ‏29 نوامبر 2005
  7. Parham

    Parham Active Member

    ارسال‌ها:
    5,522
    تشکر شده:
    638
    امتیاز دستاورد:
    36
    یعنی‌ جایی‌ که سایر فایل های برنامه قرار دارن ، یعنی‌ جایی‌ که فایل index.php هستش ...
     
    نوشته شده توسط Parham در ‏29 نوامبر 2005
    toxin از این پست تشکر کرده است.
  8. قیصر

    قیصر Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    خیلی ممنون Parham جان واقعا برا خودم متاسفم که جمله به این ساده ای را نفهمیدم
     
    نوشته شده توسط قیصر در ‏30 نوامبر 2005
  9. google_p30

    google_p30 Member

    ارسال‌ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    من اون كد رو اضافه كردم اما انجمن نمي اره

    ميشه يه نمونه بهم بديد


    ممنون

    منظورم اون كد مال ايندكس هست
     
    نوشته شده توسط google_p30 در ‏7 دسامبر 2005
  10. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    قطعا کد را بدرستی و در جای مناسب فایل index.php کپی نکرده اید !

    دوباره سعی کنید ...

    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏9 دسامبر 2005
  11. google_p30

    google_p30 Member

    ارسال‌ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    اقا وارد كردم نشد

    ميشه شما يك نمونه به من بديد
     
    نوشته شده توسط google_p30 در ‏9 دسامبر 2005
  12. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    فایل index.php رو بزارید اینجا تا من براتون درستش کنم ...

    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏9 دسامبر 2005
  13. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    1.فايل ضميمه كو؟
    2.صفحه اسكرول من اين ارور رو ميده
    503 Service Unavailable
    Connection refused.
    --------------------------------------------------------------------------------
    3.صفحه اصلي اصلا ديگه وا نميشه
    4.با توجه به اينكه اكثرا ميگن اين فايل مشكل داره پس داره
    5.اقا ي هايپر با اينكه ارادت خاصي نسبت به شما دارم ولي الكي كلي وقت من گرفته شد لطفا اول تست كنيد
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏29 دسامبر 2005
  14. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    اين اندكس منه مرسي:wink:
     

    پیوست ها:

    • index.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 4
      نمایش ها:
      19
    نوشته شده توسط bache + در ‏29 دسامبر 2005
  15. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    Hyper جان ممنون
    مثل هميشه عاليه ولي کاشکي اين بخش بي بي بيشتر فعاليت کنه ميدونم تنهايي و سخت اما مطمنا از پس بر مياي منتظريم
     
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏29 دسامبر 2005
  16. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    chi shood pas?
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏5 ژانویه 2006
  17. Miesam

    Miesam Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    ببخشید این مد میره بالا ایا نمیشه در یک کادر قرار داد و بجای این که از پایین به بالا بره وایسه مثل انجمن ها حامد سافت
    ببخشید من هنوز مد نصب نکردم ولی اگر اینجوری میشه اون که من گفتم کرد؟
     
    نوشته شده توسط Miesam در ‏16 جولای 2006
  18. Hyper

    Hyper Active Member

    ارسال‌ها:
    1,478
    تشکر شده:
    286
    امتیاز دستاورد:
    36
    در فایل scroll.php این خط رو حذف کنید :

    PHP:
    print "<marquee dir="rtl" align="center" id="recent_topics" behavior="scroll" direction="$scroll" height="200" width="100%" scrolldelay="100" scrollamount="2" onMouseOver="stop()" onMouseOut="start()">";
    رضا
     
    نوشته شده توسط Hyper در ‏16 جولای 2006
  19. Miesam

    Miesam Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    اقا رضا ممنون من اون کد که صفحه قبل گفتید توی Index اضافه که میکنم ارور میده
    چه کنم؟ بعد چند خط بالاتر که قرار میدم ارور نمیده ولی هیچ چیزی هم تغییر نکرده
    راستی این هیچ کدی برای قالب نداره؟
    ببخشید همیشه به شما زحمت میدم
     
    نوشته شده توسط Miesam در ‏17 جولای 2006
  20. Miesam

    Miesam Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    اقا رضا چیشد =س؟
     
    نوشته شده توسط Miesam در ‏19 جولای 2006

به اشتراک بگذارید