نمايش آخرين موضوعات ( Scroll.php ) نسخه برتر

شروع موضوع توسط Hyper ‏25 اکتبر 2005 در انجمن مقالات آموزشی phpBB

  1. Miesam

    Miesam Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    6
    ولی متاسفانه حالا که با کدی که شما دادید یعنی همین کد Scroll شما که اینجا دادید میکنم این ارور میاد:
    Parse error: parse error in d:\baziworld1\easyphp1-8\www\phpbb-2.0.19\phpbb2\includes\scroll.php on line 34
    اون کد تو فروم اموزش بود که من کپی کردم مشکل حل شد ولی خیلی بیریخت بود ولی وقتی این که مال شما رو میزارم با همون کد بالا که گفتم این ارور میاد و وقتی که اون کدی که شما گفتید رو توی ایندکس میزارم این ارور میده

    Parse error: parse error in d:\baziworld1\easyphp1-8\www\phpbb-2.0.19\phpbb2\index.php on line 820
    ممنون اگر بگید
     
    نوشته شده توسط Miesam در ‏19 جولای 2006
  2. Morteza Zaferani

    Morteza Zaferani New Member

    ارسال‌ها:
    15
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    ایراد کجاست؟

    من کد شما رو وارد کردم:
    PHP:
                                $posts = $forum_data[$j]['forum_posts'];
                                $topics = $forum_data[$j]['forum_topics'];

                                if ( $forum_data[$j]['forum_last_post_id'] )
                                {
                                    $last_post_time = create_date($board_config['default_dateformat'], $forum_data[$j]['post_time'], $board_config['board_timezone']);

                                    $last_post = $last_post_time . '<br />';

                                    $last_post .= ( $forum_data[$j]['user_id'] == ANONYMOUS ) ? ( ($forum_data[$j]['post_username'] != '' ) ? $forum_data[$j]['post_username'] . ' ' : $lang['Guest'] . ' ' ) : '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&amp;" . POST_USERS_URL . '='  . $forum_data[$j]['user_id']) . '">' . $forum_data[$j]['username'] . '</a> ';
                                   
                                    $last_post .= '<a href="' . append_sid("viewtopic.$phpEx?"  . POST_POST_URL . '=' . $forum_data[$j]['forum_last_post_id']) . '#' . $forum_data[$j]['forum_last_post_id'] . '"><img src="' . $images['icon_latest_reply'] . '" border="0" alt="' . $lang['View_latest_post'] . '" title="' . $lang['View_latest_post'] . '" /></a>';
                                }
                                else
                                {
                                    $last_post = $lang['No_Posts'];
                                }

                                if ( count($forum_moderators[$forum_id]) > 0 )
                                {
                                    $l_moderators = ( count($forum_moderators[$forum_id]) == 1 ) ? $lang['Moderator'] : $lang['Moderators'];
                                    $moderator_list = implode(', ', $forum_moderators[$forum_id]);
                                }
                                else
                                {
                                    $l_moderators = '&nbsp;';
                                    $moderator_list = '&nbsp;';
                                }

                                $row_color = ( !($i % 2) ) ? $theme['td_color1'] : $theme['td_color2'];
                                $row_class = ( !($i % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'];

                                $template->assign_block_vars('catrow.forumrow', array(
                                    'ROW_COLOR' => '#' . $row_color,
                                    'ROW_CLASS' => $row_class,
                                    'FORUM_FOLDER_IMG' => $folder_image,
                                    'FORUM_NAME' => $forum_data[$j]['forum_name'],
                                    'FORUM_DESC' => $forum_data[$j]['forum_desc'],
                                    'POSTS' => $forum_data[$j]['forum_posts'],
                                    'TOPICS' => $forum_data[$j]['forum_topics'],
                                    'LAST_POST' => $last_post,
                                    'MODERATORS' => $moderator_list,

                                    'L_MODERATOR' => $l_moderators,
                                    'L_FORUM_FOLDER_ALT' => $folder_alt,

                                    'U_VIEWFORUM' => append_sid("viewforum.$phpEx?" . POST_FORUM_URL . "=$forum_id"))
                                );
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        } // for ... categories

    }// if ... total_categories
    else
    {
        message_die(GENERAL_MESSAGE, $lang['No_forums']);
    }

    //
    // Generate the page
    //
    $template->pparse('body');

    include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
    include($phpbb_root_path . scroll..$phpEx);
    //
    // Generate the page
    //
    $template->pparse(body);
    ?>

    ولی error داد
     
    نوشته شده توسط Morteza Zaferani در ‏23 نوامبر 2006
  3. VANDAD_DVD

    VANDAD_DVD New Member

    ارسال‌ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    آقا میتونی ایندکس خودت که درستش کردید ( منظورم کسی که این تاپیک رو داده ) و اسکرول ات را آپلود کنی تا ما راحت بشه کارمون ؟
    گفتی که ضمیمه کردی ولی نکردی
     
    نوشته شده توسط VANDAD_DVD در ‏11 فوریه 2007
  4. teamnet

    teamnet Member

    ارسال‌ها:
    117
    تشکر شده:
    57
    امتیاز دستاورد:
    16
    منم همون مشکل ارور رو دارم
     
    نوشته شده توسط teamnet در ‏6 ژوئن 2007
  5. sanecity

    sanecity Member

    ارسال‌ها:
    138
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام
    درستش اینه
    فقط جای ادرس رو عوض کنید:

    PHP:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>آخرین ارسالهای انجمن</title>
    </head>

    <body dir="rtl">
    <?php

    $lang['ENCODING'] = 'UTF-8';
    $lang['DIRECTION'] = "rtl";
    $lang['LEFT'] = "right";
    $lang['RIGHT'] = "left";
    //
    // Basic Configuration
    // How Many Topics you want to display?
    $topicnumber = 15;
    // Scrolling towards up or down?
    $scroll = "up";
    // Change this to your phpBB path


    $urlPath = "http://www.sanecity.net/forum";

    // Database Configuration (Where your phpBB config.php file is located
    include 'config.php';

    // Connecting & Selecting Databases
    $table_topics = $table_prefix. "topics";
    $table_forums = $table_prefix. "forums";
    $table_posts = $table_prefix. "posts";
    $table_users = $table_prefix. "users";
    $link = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("Could not connect");
    mysql_select_db("$dbname") or die("Could not select database");
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $link);
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $link);

    // Perform Sql Query
    $query = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.forum_id, p.post_id, p.poster_id, p.post_time, u.user_id, u.username
    FROM $table_topics t, $table_forums f, $table_posts p, $table_users u
    WHERE t.topic_id = p.topic_id AND
    f.forum_id = t.forum_id AND
    t.topic_status <> 2 AND
    t.forum_id <> 30 AND
    t.forum_id <> 41 AND
    p.post_id = t.topic_last_post_id AND
    p.poster_id = u.user_id
    ORDER BY p.post_id DESC LIMIT $topicnumber"
    ;
    $result = mysql_query($query) or die("Query failed");

    // Outcome of the HTML
    // Be carefull when you edit these!


    print "<marquee dir=\"rtl\" align=\"center\" id=\"recent_topics\" behavior=\"scroll\" direction=\"$scroll\" height=\"150\" width=\"100%\"  scrolldelay=\"100\" scrollamount=\"2\" onMouseOver=\"document.all.recent_topics.stop()\" onMouseOut=\"document.all.recent_topics.start()\">";
    print "<div align=\"center\">";
    print "<table cellpadding='3' cellSpacing='2' >";
    while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
    echo  "<tr valign='top'><td><font face=\"Tahoma\" size=\"1\"><font color=\"#FFCC00\"><b> <a href=\"$urlPath/viewtopic.php?p=$row[topic_last_post_id]#$row[topic_last_post_id]\"> <span style=\"text-decoration: none\">" .
    $row["topic_title"] .
    "</span></a></td></font></b><td><font face=\"Tahoma\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\">by : <a href=\"$urlPath/profile.php?mode=viewprofile&u=$row[user_id]\">" .
    $row["username"] .
    "</td><td><font face=\"Tahoma\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\">" .

    "</td></tr></font>";
    }
    print "</table></div></marquee>";


    // Free Result
    mysql_free_result($result);

    // Close the Connection
    mysql_close($link);
    ?>
    </body>
    </html>
     
    نوشته شده توسط sanecity در ‏28 ژوئن 2007
  6. sanecity

    sanecity Member

    ارسال‌ها:
    138
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    میگم حالا اینو چجوری تو صفحه اول بیاریم
    phpbb 3 استفاده میکنم
    با اینی که گفتید فرق داره
    کمک کنید.
     
    نوشته شده توسط sanecity در ‏28 ژوئن 2007
  7. m_maj2004

    m_maj2004 Member

    ارسال‌ها:
    55
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    6
    این هم دستور صحیح

    خوب دوستان این مربوط می شه به دقت در برنامه نویسی که به شما توصیه می کنم حتما یه مقدار پی اپ پی بخونید واقعا برای هممون لازم هست.
    اما اشتباه ما کجا بود؟!
    اگر به دقت نگاه می کردین یک خط بالایی دقیقا مشابه همین دستور رو داده که به این شکل هست:

    include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx);
    اما شما در کدی که اضافه کردین دو تا علامت رو فراموش کردین یعنی کد صحیح این هست:
    include($phpbb_root_path .' scroll.'.$phpEx);

    این هم نمونه درست که الان در سایت من یعنی http://download.iranupload.net داره کار می کنه.
    برای کد scroll.php
    هم این پست آخری دوستمون درست هست اون رو جایگزین کنید.
    با تشکر
     
    آخرین ویرایش: ‏13 آگوست 2007
    نوشته شده توسط m_maj2004 در ‏13 آگوست 2007
  8. amir-haghighi

    amir-haghighi Member

    ارسال‌ها:
    331
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نام الله::

    آقا کد زیر که در phpbb3 من ندیدم.میشه کمی توضیح بدید .من از نسخه rc7 استفاده میکنم.

    فايل index.php رو گشوده و در انتهاي فايل كد زير رو بيابيد :

    PHP:
    //
    // Generate the page
    //
    $template->pparse(body);
     
    نوشته شده توسط amir-haghighi در ‏23 دسامبر 2007
  9. salam_ali

    salam_ali Member

    ارسال‌ها:
    319
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام
    اگه دوستان که این همه زحمت کشیدن توضیح دادن در مورد phpbb3 هم بگن که چطوری میشه که بشه؟
     
    نوشته شده توسط salam_ali در ‏22 ژانویه 2008
  10. amir-haghighi

    amir-haghighi Member

    ارسال‌ها:
    331
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نام او::
    خوب دوست عزیز یکی از دلایلش اینه که ورژن 3 تازه ریلیز شده!

    من خودم تو این چند وقته کلی با این برنامه ور رفتم و کلی از قسمتهای مختلفش سر در آوردم !

    حالا شما سوالتون در مورد چی هست مطرح کنید تا اگه امکانش بود جواب بدم.
     
    نوشته شده توسط amir-haghighi در ‏23 ژانویه 2008
  11. salam_ali

    salam_ali Member

    ارسال‌ها:
    319
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    18
    دوست عزیز منظور من
    نمايش آخرين موضوعات به صورت ( Scroll.php ) در phpbb3 است.
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
     
    نوشته شده توسط salam_ali در ‏27 ژانویه 2008
  12. amir-haghighi

    amir-haghighi Member

    ارسال‌ها:
    331
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نام او::
    شما نیاز دارید که یک مد که لازمه این کار هست رو نصب کنید.

    آیا توانایی نصب مد رو دارید؟

    اگه دارید بگید تا من مد رو برای شما بذارم.
     
    نوشته شده توسط amir-haghighi در ‏27 ژانویه 2008
  13. sanecity

    sanecity Member

    ارسال‌ها:
    138
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام
    اگه میخوای مثل این باشه
    http://www.sanecity.net/forum/

    از کد هایی که من تو صفحه قبلی گذاشته بودم استفاده کن
    این دقیقا همونیه که من تو سایتم دارم

    اگه بازم مشکلی بود من در خدمتم
    [email protected]
     
    نوشته شده توسط sanecity در ‏27 ژانویه 2008
  14. panahjoo

    panahjoo Member

    ارسال‌ها:
    152
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوستان ببینید
    کدهایی که تو این پست اومده
    http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=514982&postcount=25
    را کپی کنید توی یه ادیتور و اونو به اسم scroll.php ذخیره کنید و توی root فرومتون بریزید.
    حالا این کد رو تو هرجایی که میخواهید آخرین ارسالیها دیده بشن بزارید:
    <iframe src="scroll.php" width="100%" height="200"></iframe>
     
    نوشته شده توسط panahjoo در ‏28 ژانویه 2008
  15. majid_kg

    majid_kg New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام هر چی گشتم کد زیر رو پیدا نکردم
    //
    // Generate the page
    //
    $template->pparse(body
    );

    راهنماییم کنید
     
    نوشته شده توسط majid_kg در ‏6 آوریل 2008
  16. amir-haghighi

    amir-haghighi Member

    ارسال‌ها:
    331
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نام او::

    من هم مدتی این مشکل رو داشتم.

    این کد مربوط به phpbb2 هستش و شرط میبندم که شما از ورژن 3 اون دارید استفاده میکنید و به همین علت هم نتونستید کد مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.

    شما نمیتونید از این مد برای ورزن 3 استفاده کنید.باید مد مربوط به ورژن 3 رو پیدا کنید.
     
    نوشته شده توسط amir-haghighi در ‏6 آوریل 2008
  17. majid_kg

    majid_kg New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    خیلی ممنون از جواب شما
    حق با شماست من از phpbb 3 استفاده میکنم الان 3 ماه انجمنم رو راه اندازی کردم هر چی دنبال این مود میگردم پیداش نمیکنم کسی از دوستان این مود رو برای phpbb3 سراغ نداره اگر هست راهنماییم کنید ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط majid_kg در ‏6 آوریل 2008
  18. amir-haghighi

    amir-haghighi Member

    ارسال‌ها:
    331
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نام او::

    شما یک سایت نمونه به من نشون بدید که داره از اون مد استفاده میکنه.فرقی هم نمیکنه که phpbb باشه یا نباشه.

    من مد رو میگردم پیدا میکنم و واستون میذارم.
     
    نوشته شده توسط amir-haghighi در ‏6 آوریل 2008
  19. majid_kg

    majid_kg New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
  20. BetaMaster

    BetaMaster Member

    ارسال‌ها:
    822
    تشکر شده:
    249
    امتیاز دستاورد:
    16
    بفرمایید (به همراه آموزش فارسی)

    http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2693
     
    نوشته شده توسط BetaMaster در ‏7 آوریل 2008

به اشتراک بگذارید