نظر شما راجع به این طرح (مجیدآنلاین)

bahy_my

Active Member
سلام
آقا اگه هر کی از در وارد میشه و بدون هیچ تخصصی (خودمو دارم می گم) یه طرح می زنه ببخشید.
نظرتون راجع به این چیه ؟
گرچه هیچ کار خاصی نکردم.... از برکات براش هایی بود که سارا خانوم تو یدون از تاپیکا گذاشتن.... اون پروانه بالاییه هم که مال خود انجمنه.

majid-online-birthday.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده منتها بازم جای کار داره.

موفق باشی

مقداري يخه بدليل آبي صرفا روشن و مقداري ناقص و نا منظم چون ، نوشته هاي فارسي هم بدليل واضح نبودن درمقابل نوشته هاي انگليسي گم و كم ارزش شدن و جاي قرارگيري پروانه ، نوشته انگليسي و فارسي در بالاي صفحه نظم رو به هم ريخته و از حالت گرافيكي در آورده.

ولي خوبه :)

memol_515

Active Member
کارت عالیه،در عین سادگی. البته به نظر من اگه نوشته فازسی رو برمیداشتی بهتر بود(نمیدونم چرا انقدر با فارسی مشکل دارم:d ) . برای اینکه یه مقدار از یکنواختی هم در بیاد،خوب میشه یه نور،با رنگ ِ آبیه تیره، از منتهی الیه سمت چپ بتابونی:) شاد باشید!

bamshad

Well-Known Member
عالیه
فقط اگه بالای تصویر رو بیشتر روش کار کنی بهتر میشه
موفق باشی

bahy_my

Active Member
سلام
از همتون ممنونم.
یه تغییراتی دادم ......
نمی دونم چطور شده.... نظرتون رو بگین.

majid-online-birthday-2.jpg

کارت عالیه،در عین سادگی. البته به نظر من اگه نوشته فازسی رو برمیداشتی بهتر بود(نمیدونم چرا انقدر با فارسی مشکل دارم:d ) . برای اینکه یه مقدار از یکنواختی هم در بیاد،خوب میشه یه نور،با رنگ ِ آبیه تیره، از منتهی الیه سمت چپ بتابونی:) شاد باشید!
فارسي به اين قشنگي !‌ اين انگليسيه كه بايد جمع كنه .:D
فارسي چون خيلي هنري تره نظمش سخت تره اما اونموقعي كه زحمتش رو كشيدي هيچ انگليسي نميتونه مقابلش دووم بياره .

platina

Member
آقا تركي چطوره؟ :wink:
من همينجوري از اينجا سر در آوردم و هيچ تخصصي هم در زمينه گرافيك ندارم ولي به نظر من طرح دوم قشنگ تره.(از صاحب نظر هاي رشته گرافيك مجيد آنلاين عرذ! مي خوام)

memol_515

Active Member
اینم یه جور قشنگه. فقط یه چیزی که هست،اینه که :معمولا نور از بالا تابیده میشه:wink: اونم حالا که پروانه ها دارن بالا پرواز میکنن. دیگه خودت میدونیو ، طرحت:wink: شاد باشید

memol_515

Active Member
فارسي به اين قشنگي !‌ اين انگليسيه كه بايد جمع كنه .:D
فارسي چون خيلي هنري تره نظمش سخت تره اما اونموقعي كه زحمتش رو كشيدي هيچ انگليسي نميتونه مقابلش دووم بياره .

دوست عزیز در جواب شما هم باید عرض کنم که: " رود خشک،به خاطر گذشته اش، سپاس نمیشود " (رابیند رانات تاگور) .حالا من که حداقل از دستخط english بیشتر خوشم میهد:wink: هر کی یه سلیقه ای داره دیگه
شاد باشید

royaieabi

Member
سلام
شب بخیر
باید بگم طرحت با ذوق و سلیقه همراهه
معلومه که استعداد خوبی داری
اما از لحاظ گرافیکی ایرادهایی داره
ایراد اولت را سرد بودن طرحت میدونم
که یه دوست دیگه هم اشاره کرد
ایراد دوم در تایپ
کار در مورد تبریک تولده
گرمش کن
شادترش کن
به نظر من یه سری افکت های رنگین کمانی به وسظ صفحه متمایل به بالا بده
امیدوارم موفق باشی
شب بحیر
رویای آبی

zanyar

Member
به نظر من طرحات هر دو جالب بودن . طرح اوليت يه كم اگه رو بگگراند كار مي كردي عالي ميشد .

Hojjat-call

Member
خب طرح اول يه سري اشكالات داشت كه تو طرح دوم ديده نميشد ! مثل تميز كاري آرم مجيد آنلاين ! در هر صورت خسته نباشي !

MAJOR

Well-Known Member
از رنگ های شاد استفاده کنی بهتره در کل کار دومت بهتر بود

جدیدترین ارسال ها

بالا