سلام مرسي از نظراتون
من اول بايد يكم توضيح ميدادم بعد عكسو ميذاشتم كه اينقدر ايراد نگيريد
بنظر من از فونت مناسب تری میتونستید استفاده کنید، ضمن اینکه بنظرم بهتر هست نام باشگاه که تیتر هست از حالت یک متن ساده در بیاد و کمی به اصطلاح گرافیکی تر بشه
بک گراند کار بنظرم مناسب هست.
ضمن اینکه شما که از عبارات انگلیسی استفاده کردید، چرا کار راست چین هست، یا بهتر بگم چرا نصفش چپ چین و نصفش راست چین هست ؟ اینکار به زیبایی کار خیلی لطمه زده، روی چیدمان باید بیشتر کار کنید، کمی شلوغه
موفق باشید
تيتر رو زياد كار نكردم چونخواستم ساده باشه
طرح اوليه رو مشتري داده كه تمام نوشته ها بايد باشند نميشه خلوتش كرد
مرسي از نظرتون
حالا ، از همه ی ایراداتش بگذریم ، این وقتی مشکیه ، طرف چجوری میخواد رو این بنویسه ؟
بعد متن انگلیسیه ، چیدمان فارسی ؟ نمیشه که ... یا مثلا آدرس باشگاه پینگلیش نوشتی ...
به فرضم اگه یه همچین چیزی رو چاپ کنی ، فاصله متن از کناره ها خیلی کمه ..
این آقای محترمی که که background کار هستن هم چیزی ازشون نمیمونه تو چاپ .. خودت نگا کن .. وقتی رو مانیتور اینه ، وقتی چاپ بشه ، کمه کم تو دستگاهی که کارت ویزیت چاپ میکنه ، بیست درصد از اینی هم که هست تیره تر میشه ...
اون بالا .. اون فیگوره با اون کاغذ کهنه ای که آبیش کردی هیچ تجانسی نداره ..
انتخاب فونت ها هم که واقعا جالب نیست ..
توصیه ام اینه که تو اینترنت یه چرخی بزنی نمونه کارهای بیشتری در این زمینه ببینی ...
بك مشكيه چون با خودكار نقره اي مي نويسند
نوشته ها هم خود مشتري گفته كه اينطور باشه
اون آقاهم قرار نيست خيلي معلوم باشه تربيت بدني گير ميده
فونت رو عوض ميكنم
مرسي از نظرتون
دوست عزيز رنگ بندي كارت فونت نوشته ها عكس افكت متن تيتر راست چين بودن كلا شد همش ديگه همه مشكل داره و اينكار به هيج وجه بعد چاپ حتي نميشه بهش نگاه كرد چه برسه بدي دست يوزر كه همون مشتري هاي باشگاه باشند كار خوب خيلي خيلي خيلي بيشتر ببينيد
مرسي از نظرتون
دوست عزيز من اين اولين كارم نيست كه ندونم بعد از چاپ چي ميشه قبلا هم چاپ كردم دقيقا هميني كه ميبينيد ميشه
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
ایرادات کار شما خیلی هست .
که به نظرم از همش بد تر هم رنگ بندی هست .
از رنگ های روشن استفاده کنید .
چیدمان هم که فارسی هست .
فونت ها هم خوب نیستن .
بنظرم اول کار های دیگر دوستان رو ببینید .
بعد دوباره از اول طراحی کنید .
موفق باشید .
چيدمان فارسي هست چون ميخوان فارسي روش بنويسن
از رنگ تيره استفاده كردم چون ميخوان با خودكار نقره روي كارت بنويسند