سلام به همگی...درخواستهای زیادی از طرف بچه ها شده بود که مسابقه دوباره راه اندازی بشه که امروز تصمیم گرفتم که نظر سنجی
در این باره بزارم تا درمورد موضوع ، داوری و .... مسابقه صحبت کنیم...
موارد نظر سنجی به این شکله:
1. موضوع مسابقه مثل قبل تک بعدی و مدلسازی یک چیز باشه یا به صورت دیگه؟ و به طور کلی موضوعات مسابقه در چه محوری باشه ؟
2.داوری به چه صورت باشه ؟ امتیاز دهی توسط افراد متخصص ؟ داوری به صورت گروهی ( یعنی همه ی شرکت کننده ها رای بدن ) ؟
3.رندرینگ چه مقدار از امتیاز رو دربر داشته باشه؟ چند نمره از 10 متعلق به رندرینگ باشه؟
4.معیارهای داوری چه چیزهایی باشه؟
5.زمان مسابقه چند روز باشه ؟ زمانبندی چطور باشه ؟
فعلا همین 5 مورد مورد بررسی قرار بگیره تا حد زیادی کمک میکنه...هر مورد دیگه ای خارج از این 5 مورد بود هم بیان کنید..
منتظر نظراتتون هستم
در این باره بزارم تا درمورد موضوع ، داوری و .... مسابقه صحبت کنیم...
موارد نظر سنجی به این شکله:
1. موضوع مسابقه مثل قبل تک بعدی و مدلسازی یک چیز باشه یا به صورت دیگه؟ و به طور کلی موضوعات مسابقه در چه محوری باشه ؟
2.داوری به چه صورت باشه ؟ امتیاز دهی توسط افراد متخصص ؟ داوری به صورت گروهی ( یعنی همه ی شرکت کننده ها رای بدن ) ؟
3.رندرینگ چه مقدار از امتیاز رو دربر داشته باشه؟ چند نمره از 10 متعلق به رندرینگ باشه؟
4.معیارهای داوری چه چیزهایی باشه؟
5.زمان مسابقه چند روز باشه ؟ زمانبندی چطور باشه ؟
فعلا همین 5 مورد مورد بررسی قرار بگیره تا حد زیادی کمک میکنه...هر مورد دیگه ای خارج از این 5 مورد بود هم بیان کنید..
منتظر نظراتتون هستم

(اگه از اون خفتاست یه رای نظر سنجی رو کم کن!)
) من چون وقت نداشتم زیاد توی زیبراش اسکالپت کردم اما یکی از بچه ها دیدم خیلی دقیق توی مایا یه کتونی مدل کرد(نمی دونم یادتونه یا نه) من واسه دیتیل مپ داشتم و اون تمام جزییات رو مدل کرده بود