bubo3d
کاربر متخصص انیمیشن
شما میگی کجای دنیا، منم میگم کجای دنیا یه جسم اصلی میدن همه ازش مدل کنن، یا یه موضوع میدن، یه سَری به challenge های سایت های بزرگ بکنید تا ببینید هییییچ کدومشون چنین کاری که میگید رو نمیکنن، این کار نیست این مسابقه ست و توش باید فرد دیدهنریش و خلاقیتش هم پیشرفت کنه، من این رو بهتون نشون میدم تو سایتهای بزرگ از مسابقات انیمیت گرفته تا مدلینگ و paint.توی کجای دنیا مدلساز می یاد سازه خودش رو می زنه؟
این تفکر ایرانی نیست جهانی و اثبات شده ست و اون وری ها که قبولشون دارید دارن دقیقا با همین روشی کار میکنن، منظورم تو مسابقاتهباید این تفکر ایرانی رو بریزیم دور
من نگفتم یه مدل کار باید جای اونها رو بگیره میگم باید یه دید هنری داشته باشه + خلاقیت.پس به کانسپت آرتیستهای بزرگ خودمون مثه سهیل دانش اشراقی و آریا صفارزادگان و ... بگیم کاسه کوزتون رو جمع کنین ما خودمون می دونیم باید چیکار کنیم
فکر کنم همین مثال مسابقات سایتهای بزرگی مثل CG HUB , CG society , 3D totalبس باشه بگم این گفته ی من یه دید جهانیه نه ایرانی ، منظورم از ایرانی ایرانیه اشتباه، بی احترامی نشه به هر تفکر ایرانی که خیلی هاش خوب هست.
در آخر مثال کار در یه پروژه یا دانشگاه رو نزننید مثال مسابقه رو بزنید این یه مسابقه ست نه کار توی یه پروژه یا تحصیل در دانشگاه، نخواین با به منحرف کردن موضوع کار گفته ی من رو مشکل دار نشون بدین.
ناراحت نشدم، لحنم هم کاملا دوستانه ست فقط منطقی نگاه کنید مثل اونایی نباشید که وقتی من تو پستی میگم fume بهتر از fluid طرف میاد میگه nCloth مایا بهتره کلا مایا بهتره، یعنی منحرف کردن بحث. باز میگم بحث در مورد مسابقه هست نه دانشگاه و محل کار و همه جا و همه جا و همه جا تو هر رشته ای به این صورت مسابقات رو برگزار میکنن.
حق یارت رفیق
آخرین ویرایش: