آقا صبر کنید
صبر کنید
شرمنده
من یه گندی به تاپیک خودم زدم
آقا راستیاتش میدونی چیه من اون بازی یرو ساختم ولی کامل نشده روی 80% هم موندم
ولی نمیدونم چرا این دروغو گفتم
شرمنده
این بسته مال یه برنامه دیگست که یه نرم افزاره و در دست اقدامه برای پخش در ایران بعدا هم همه میبینید چون میخواستم اسمش فعلا فاش نشه اون دروغو گفتم چون اسم برنامه رو نمیتونستم بگم .
بگذریم چون دیدم فضا داره به یه طرف دیگه منحرف میشه گفتم سریع بیام اقرار کنم و جلوی خرابی رو بگیرم آقا اگه کمک میکنین یه توضیحات هم میدم :
این برنامه Simulate شده است
شما توی طرح اسمشو Online بذارید ولی اسمش یه چیزی توی همین مایه هاست
در ضمن من یه سایتم دارم طراحی میکنم برای فروش همین برنامه که دارم روی اون کار میکنم روی خود برنامه هم کار میکنم صبحهها هم شرکت میرم فرداهم باید بیام تهران اسباب کشی خونه خواهرم اینا کمک کنم از این طرف دوستمون فیلمبرداره عقد و عروسی هارو باهم میریم فیلمبرداری یه اکیپ چهار نفرده خورده به اسباب کشی من نتونستم برم یه تابلوی فلکسی هم گرفته بودم برای طراحی که نسفه نیمه کاره مونده یه بروشور تبلیغاطی هم برای یه آرایشگاه باید بزنم این بچه محلیمون هم براش سیستم جمع کردم هر روز براش باید برم ویندوز بریزم یکی از رفیقامونم هر روز زنگ میزنه میگه بیمعرفت حالا ما از اون شرکت رفتیم تو باید دیگه ما رو فراموش کنی پدرم مریض شده از این طرف بردیمش دکتر آمپول زده داداشم هم امتحاناش شروع شده و هیچی هم بلد نیست من باید کمکش کنم خودم هم هیمنطوری چند واحد ورداشتم اصلان وقت نکردم هیچی بخونم دارم دیوونه میشم دیوونه
دیوونه دیوونه دیوونه شو دیونه
فراریم فراری از همه جا فراری ازهمه کس فرارری
خوب بسه دیگه وبلاگ نویسی
من تا حالا وبلاگ نداشتم ولی اینجا خودمو خالی کردم
از کسی هم انتظار هیچ کمکی رو هم ندارم
اگه این دوستمون آقا ToFaN هم میخواد برام طراحی کنه واقعا ازش ممنونم که وقتشو در اختیار من قرار میده
من دستم طوی طراحی خیلی بازه همیشه برای مردم طراحی کردم ولی حالا که برای خودم خواستم بسته طراحی کنم موندم
خب حالا که منو مصمم کردید من اون بالایی رو فقط برای تبلیغ در وب سایت میخوام به همون صورت سه بعدی بعدش یه طرحم برای روی package CD ميخوام كه حالا وقت ندارم روش كار كنم اونم ابعاد و اندازه ابعاد و اندازشو پایین گذاشتم باید بایکی از این شرکتهای چاپ صحبت کنم ببینم که تیغ برش حلالی رو دارن یا نه اگه نداشتن اون قسمت حلالی هم صاف میشه البته طرح رو سیدی خیلی شلوغ تر باید باشه
http://www.adame-haji.persiangig.com/image/pakage 01.zip
http://www.adame-haji.persiangig.com/image/pakage.zip
این دوتا لینک عکسهای ابعاد و اندازه های بسته بندی سیدی میباشد
اولی 179kb
دومی 64Kb
البته توشون BMP كه هركدوم 9-10 Mb ظرفیتشونه
راستی اینم به من بگید چطوری یه فایلو توی سایت مجید آنلاین attach میکنید
خب يا علي