نظر خواهی در مورد طراحی package

adame_haji

Member
سلام و علیکم برهمه دوستان عزیزم

جریان از این قراره که ما میخوایم یه بسته نرم افزاری طراحی کنیم حالا موندیم توی طراحی اون از چه
رنگی استفاده کنیم که جالب انگیز ناک بشه این دو تا طرح و انتخاب کردم
1- آبی با سفید – این کار بنظر من زیبایی خیلی جالبی داره خیلی تو چشم میاد
2- قرمز و مشکی – این کار هم ابهت خیلی زیادی داره ( اگه ابهت غلط نوشته باشم ) بنظر میاد خیلی حرفه ا ی باشه
ولی در کل موندم کدومشو انتخاب کنم
حالا یه نظر به این کار ما بدید و یکی شو انتخاب کنید اگه میشه دلیل انتخابتونو هم بگید
رنگ سردرو
یا رنگ گرمرو
ممنون
یا علی

[URL=http://img272.echo.cx/my.php?image=offlinebox5gu.jpg] [/URL]

ToFaN

Well-Known Member
برنامه در چه زمينه مي باشد؟
خيلي مشتاق شدم اينو يه نمونه طراحي كنم خودم
يه سري براي يه برنامه عربي نويس زدم اون تو مايه هايه قهوه اي سفيد بود

adame_haji

Member
البته میدونی چیه این طراحی نسخه فاینال نیست ننسخه ابتداییه طرحه فقط تو رنگش مشکل داشتم
البته ممنون میشم اگه شما هم یه طرح پیاده کنی من جاهای دیگه هم دیدم شما خیلی به همه کمک میکنی
این برنامه نسخه فارسی شده بازی Resident Evile که خودم فارسی و برگردون به لجحه محلی خودمون که خیلی خنده دار شده
حالا میخوام نظر خواهی کنم و نسبت به آرا رنگو انتخاب کنم
نتایج تا الان یکی به نفع آبی

iman.prs

Active Member
البته !!!‌....
با اين موضوعي كه گفتي ! ..
به نظر من هيچ كدوم !‌... يعني مشكي توش باشه .. ولي همش اون قدر تيره نباشه .. اون قرمز رو روشن كني ! ..

:D :mrgreen:

mmr

Member
فکر کنم اگه روی دومی بیشتر کار کنی بهتر از اولی ه

مصطفی

ToFaN

Well-Known Member
adame_haji گفت:
البته میدونی چیه این طراحی نسخه فاینال نیست ننسخه ابتداییه طرحه فقط تو رنگش مشکل داشتم
البته ممنون میشم اگه شما هم یه طرح پیاده کنی من جاهای دیگه هم دیدم شما خیلی به همه کمک میکنی
این برنامه نسخه فارسی شده بازی Resident Evile که خودم فارسی و برگردون به لجحه محلی خودمون که خیلی خنده دار شده
حالا میخوام نظر خواهی کنم و نسبت به آرا رنگو انتخاب کنم
نتایج تا الان یکی به نفع آبی
فدات عزيز برادر
ببينم بازيه؟
عكس بازي رو ميدي؟
ميخواي اين packge رو هم چاپ كني يا نه ؟
يه توضيحاتي هم مثلا براي روي package بده نوشته چيزي هر چه كه ميخواي
فردا شب بيا دمه مغازه تحويل بگير
در ضمن منم موافق ابي ام (‌پرسپوليسي هم ها ولي نميدونم چرا از رنگ ابي خوشم مياد )‌

iman.prs

Active Member
فردا شب بيا دمه مغازه تحويل بگير
شوخي يا جدي ؟!!!! .. :D:D:D ... :mrgreen: .. (دبي <-> ايران )?!

به هر حال .. نظر من رو دوميه .. ولي نه همين شكلي كه هست .. با تغييرات ... البته به عكسي چيزي هم كه مي خواي بندازي روش بستگي داره ! ...

ToFaN

Well-Known Member
راستي يادم رفت
ان حافظه لا مثب ما هم ديگه عمرشو داده به اين ايمان بايد يه memory سفارش بدم
سايز رو هم بده (‌سايز كل package )

adame_haji

Member
آقا صبر کنید
صبر کنید
شرمنده

من یه گندی به تاپیک خودم زدم :neutral:

آقا راستیاتش میدونی چیه من اون بازی یرو ساختم ولی کامل نشده روی 80% هم موندم
ولی نمیدونم چرا این دروغو گفتم
شرمنده
این بسته مال یه برنامه دیگست که یه نرم افزاره و در دست اقدامه برای پخش در ایران بعدا هم همه میبینید چون میخواستم اسمش فعلا فاش نشه اون دروغو گفتم چون اسم برنامه رو نمیتونستم بگم .
بگذریم چون دیدم فضا داره به یه طرف دیگه منحرف میشه گفتم سریع بیام اقرار کنم و جلوی خرابی رو بگیرم آقا اگه کمک میکنین یه توضیحات هم میدم :
این برنامه Simulate شده است
شما توی طرح اسمشو Online بذارید ولی اسمش یه چیزی توی همین مایه هاست
در ضمن من یه سایتم دارم طراحی میکنم برای فروش همین برنامه که دارم روی اون کار میکنم روی خود برنامه هم کار میکنم صبحهها هم شرکت میرم فرداهم باید بیام تهران اسباب کشی خونه خواهرم اینا کمک کنم از این طرف دوستمون فیلمبرداره عقد و عروسی هارو باهم میریم فیلمبرداری یه اکیپ چهار نفرده خورده به اسباب کشی من نتونستم برم یه تابلوی فلکسی هم گرفته بودم برای طراحی که نسفه نیمه کاره مونده یه بروشور تبلیغاطی هم برای یه آرایشگاه باید بزنم این بچه محلیمون هم براش سیستم جمع کردم هر روز براش باید برم ویندوز بریزم یکی از رفیقامونم هر روز زنگ میزنه میگه بیمعرفت حالا ما از اون شرکت رفتیم تو باید دیگه ما رو فراموش کنی پدرم مریض شده از این طرف بردیمش دکتر آمپول زده داداشم هم امتحاناش شروع شده و هیچی هم بلد نیست من باید کمکش کنم خودم هم هیمنطوری چند واحد ورداشتم اصلان وقت نکردم هیچی بخونم دارم دیوونه میشم دیوونه
دیوونه دیوونه دیوونه شو دیونه
فراریم فراری از همه جا فراری ازهمه کس فرارری
خوب بسه دیگه وبلاگ نویسی
من تا حالا وبلاگ نداشتم ولی اینجا خودمو خالی کردم
از کسی هم انتظار هیچ کمکی رو هم ندارم
اگه این دوستمون آقا ToFaN هم میخواد برام طراحی کنه واقعا ازش ممنونم که وقتشو در اختیار من قرار میده
من دستم طوی طراحی خیلی بازه همیشه برای مردم طراحی کردم ولی حالا که برای خودم خواستم بسته طراحی کنم موندم
خب حالا که منو مصمم کردید من اون بالایی رو فقط برای تبلیغ در وب سایت میخوام به همون صورت سه بعدی بعدش یه طرحم برای روی package CD ميخوام كه حالا وقت ندارم روش كار كنم اونم ابعاد و اندازه ابعاد و اندازشو پایین گذاشتم باید بایکی از این شرکتهای چاپ صحبت کنم ببینم که تیغ برش حلالی رو دارن یا نه اگه نداشتن اون قسمت حلالی هم صاف میشه البته طرح رو سیدی خیلی شلوغ تر باید باشه

http://www.adame-haji.persiangig.com/image/pakage 01.zip
http://www.adame-haji.persiangig.com/image/pakage.zip

این دوتا لینک عکسهای ابعاد و اندازه های بسته بندی سیدی میباشد
اولی 179kb
دومی 64Kb
البته توشون BMP كه هركدوم 9-10 Mb ظرفیتشونه

راستی اینم به من بگید چطوری یه فایلو توی سایت مجید آنلاین attach میکنید

خب يا علي

FashisT

Active Member
حاجی جان داشتیم؟
21.gif

ولی بیشوخی داری اویل رو ترجمه و دوبله میکنی.؟
31.gif

ببینم من دوبار خوندم ولی نفهمیدم بالاخره اینو چه جوری میخوای؟
همینطوری باکسی فقط طرح بیاد روش یا تخت میخوای بگو منم به نمونه میزنم برات...!
فعلا
13.gif

adame_haji

Member
ممنون شهرام جان
اويلو ؟ آره اویل 3 هم هستش کلی از کار دوبله شده و تموم در و دیوارها هم تغییر کرده الان که فکر میکنم میبینم پسر با کمک بچه های اینجا راحت میتو نستم کل فضای بازی اولو تغییر بدم ولی حالا هم دیر نشده چون سرم شلوغه یا چند ماهی این کارو کنار گذاشتم . در حال حاضر دوبله شخصیت جیل همون دختره مونده و یه چند جا هم مال کارلوس کارلوس رو هم یکی از دوستام صداشو در میاره که لهجه ترکی رو خوب در میاره توی بازی یه جا این طوری دوبله شده : جیل به کارلوس میگه چرا تو با بابات لهجت فرق میکنه
کارلوس میگه آخه ما از پدر جدا از مادر سواییم :D :D :D :D :D
بگذریم

ببین من برای سایتم این باکس رو میخوایتم یعنی توی سایت در جای تبلیغ این موضوع عکس همین باکس
را میندازم
ولی در مورد همون اندازه و ابعاد و توی همین دو تا پست قیلی دادم میخوام قاب سیدی رو روی کاغذ چاپ کنم برای همین کار هم باید با چند تا چاپخونه صحبت کنم ببینم که تیغ برش اون طراح حلالی رو دارن یا نه - منظورم تو همون فایل دومی که برای دانلود گذاشتم یعنی http://www.adame-haji.persiangig.com/image/pakage.zip اون پایین یه برش حلالی مانند میخوره اگه چاپخونه ها اون تیقو نداشته باشند باید یه تیغ سفارش بدی دو رو ور 20-30 هزار ومن بخاطر همین اگه نداشتن اون قسمتو صاف میکنیم یعنی دیگه حلالی نمیکنیم - حالا این شد دوتا طرح من خودم فعلا طرح دومو شروع نکردم و فعلا اولویت با طرح اوله چون طرح اول قراره خو خود سیدی ازش استفاده بشه طرح هم چون آخرای کاره نیاز به اون باکسه بیشتر داره خوب من دو تا نمونه کار از شرکتهای دیگه میزارم این شرکتها فقط اینهارو برای تبلیغ روی سایتشون طراحی کردن
یا علی

vs9_120.jpg

Cute_boxshot.gif

pdf_hd.jpg

cs2_prem_left_boxshot.gif

premierebox.gif

box_dvdc.jpg

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
حاجي جون خيلي طلبه شدم باهات همكاري كنم
يكي نيست بگه طوفان اخه تو رو سننم خودش يه پا مهندسه
بهر حال حاجي جون تو پيغام خصوصي اي دي yahoo خودم رو واست سند كردم add كن تا با هم به قول معروف گپ بزنيم
maximum_ys

راستي شهرام خبري از اين ابتين نداري؟

iman.prs

Active Member
چه خبر شد يهو اين جا ؟! ... از نظر راجع به رنگ كشيده شد به عمل جراحي آب مرواريد ؟! ...

اگه باز هم نظر راجع به رنگ مي خواي! .. الان مي گم كه سفيده !! ... (اين ديگه نظر قطعيه..)

FashisT

Active Member
اویل کمدی؟
نکن بابا این بازی رو خراب نکن
10.gif

خیلی جالبه حتما اگه میخوای توضیحاتشو بهم تو یاهو بده ...
درباره اونم پس اینجوری میخوای!!
باشه یه چند تایی میزنم میزارم اینجا ولی قول نمیدم خوشت بیاد
23.gif

طوفان فكر كنم به خاطر امتحانات ترمش نمياد
25.gif

فعلا
13.gif

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
سلام
شرمنده همون طور که گفتم بودم قراره برم اسباب کشی کمک کنم
این دو روزو نبودم
ایمان جون اگه اینجا میبینی اینجوریه بخاطر اینه که اول من یه طرح پیش زمینه زدم و فقط خواستم یه نظر خواهی کنم و تمومش کنم بعد بچه ها لطف کردن و قضیه بازتر شد تا الان به اینجا رسیدیم و حالا من راستش توی رنگش موندم ولی حالا خودم هم یه طرح کاملتر میکشم میزارم اینجا با کمک و مساعت بچه ها ببینیم چی از آب در میاد

ToFan جان اون آی دیتم مشکل داشت مثل اینکه
در ضمن به قول این کاووسی مهـــــــــــــــندسم کجا بود

شهرام جان من هم شما رو add کردم ولی زیاد من صبحها آنلاین نیستم تو پیغام خصوصی یه زمان ملاقات ردیف کن تا دوتاییمونم آنلاین باشیم شب باشه بهتره

الان هم بشینم ببینم چیکار میکنم دوست دارم کارهای شما رو هم ببینم
البته خودتونو زیاد به زحمت ندازین اگه وقت داشتین انجام بدید ممنون میشم
یا علی

ToFaN

Well-Known Member
maximum_ys ياهو
اينو چك كن فكر نمكنم مشكلي داشته باشه

ToFaN

Well-Known Member
maximum_ys ياهو
اينو چك كن فكر نمكنم مشكلي داشته باشه

iman.prs

Active Member
ياهو امروز قاطيه .. اصلا Add نمي كنه! ..!!

(اينا همش مربوط به Packageه ها !!!!)

FashisT

Active Member
بهتر بیشتر از این این بحث رو ادامه ندیم.../(منظورم یاهو و ایدی هاست!)
چشم حاجی جان تو پ.خ بهت میگم.../
فعلا
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا