نظرسنجی exterior rendering 3+ انتخاب همکار برای مسابقه

مسابقه اکستریور رو شرکت میکنی؟

• یله

رای: 32 55.2%
  • نخیر

رای: 7 12.1%
  • شاید

رای: 19 32.8%

• مجموع رای دهندگان
    58

behrang2

Member
تــــنکس جیگر :د حتمــــا
فقط اگه بشه زودتر مسابقه رو شروع کنین خوب میشه..همین فردا پسفردا.. آخه من یکی الانا بیکارم .. هرچی بگذره وسطای ترمم میشه ..کارو بار هم از یه طرف دیگه زیاد میشه... وخت کمتر میشه دیگه... البته این حرفام ربطی ندارن آخه شرایط من مسلما خصوصین :د اما فکنم بجز من بازم دانشجو هست بین بچه ها :د
باهام همدردی کنین :-اس

I-like-DDD

Well-Known Member
آقا فرشید میخوای اونایی که شرکت نمیکنن با هم دیگه جف پا بریم تو صورتشون :green: ( به دل نگیرینا )
منم دانشجو هستم مسابقه زیاد وسطای ترم نشه بهتره ! :rose:

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
آقا فرشید میخوای اونایی که شرکت نمیکنن با هم دیگه جف پا بریم تو صورتشون :green: ( به دل نگیرینا )
منم دانشجو هستم مسابقه زیاد وسطای ترم نشه بهتره ! :rose:
:)با برخورد فیزیکی مخالفم :)
ولی موافق جفت پام
15 مهر فیکس شده...
زمان مسابقه 30 روزه ... برنامه ریزی کنین مشکلی پیش نمیاد.

آخرین ویرایش:

behrang2

Member
دقت کردین من هرچی پست میزنم فرشید تنکس نمیزنه ؟:د :د :د :دماله بقیه تنکس فرشید داره مالا من نداره :د الان عینه بچه ها میگفتم اینا رو ... حالا من که لحظه شماری میکنم مسابقه شروع شه... هرکاریم داشته باشم میذارم کنار:د
یه ترم مشروطیم بجون میخرم :د شرکت میکنم :د

60pahN

New Member
لطفا یه موضوعی باشه که همه اعم از ما مبتدی ها تا اون خوف ها بتونن شرکت کنن. لطفا فرم های پیچیده نداشته باشه که سریع جا بزنیم!

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
بهرنگ ماله خودمه :green:

من توی زمینه ی مدلینگ کار هستم کسی هست با من کار کنه؟

اگه بشه من با یکی دو نفر دیگه گروهی شرکت میکنم اگه کسی قابل ندونه هم که هیچی رامو میکشم میرم...

فرشید جون ما سه تاییم من که مبتدیم اصلا حساب نمیشم اگه میشه بزار سه تایی شرکت کنیم...:wink:

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
مشکلی نیست مجید جان ...
3 نفری کار خودتون سخت تر میشه ...
3 نفری شرکا کن .
ولی بقیه دوستان(مخصوصا معماران) سعی کنن 2 نفری و تنهایی شرکت کنن.

::reza::

کاربر VIP
منم موافقم . هر چی تعداد گروه بر بالا کار سختر میشه. میدونی بیشتر مشکل هماهنگ شدن افراد گروهه. ولی خوب اگه همگی با هم تلاش کنند مطمئنا نتیجه بهتری هم میگیرند.
موفق باشید :rose:

E-power

کاربر متخصص
احسان جان همه هستن تو هم باشی چه بهتر.

---------------------

بهزاد جان اگه بودم که بیشتر هستم باهم میشم یه گروه
.
khan6.gif

.:BehzAd:.

Active Member
بهزاد جان اگه بودم که بیشتر هستم باهم میشم یه گروه
.
khan6.gif

ایشا الله که هستی و با هم یکی از بهترین کارا رو میزنیم.مسابقه 15 مهر شروع میشه و 1 ماه هم وقت داره یه برنامه ریزی درست و حساب شده میکنیم و میریم به سوی اول شدن تو این مسابقه.

فقط خدا کنه موضوع خوبی انتخاب بشه.

max vray

کاربر VIP
از کی چندتا عکس میزارین یکیش انتخاب بشه واسه مسابقه؟
من هم بسی منتظرم تاطرح معلوم بشه فقط سایتش بزرگ نباشه تا سیستم نفتی من بکشه:lol:

*farshid*

کاربر VIP
دوستان مسابقه 15 مهر شروع میشه ...
میتونید از دوستانتون هم برای شرکت کردن دعوت کنید . حتی دوستانی که عضو سایت نیستند .
مرسی از همه

جدیدترین ارسال ها

بالا