نظرسنجی برای محل تور مجیدآنلاین در مشهد

نظر شما درباره ی محل تور مجیدآنلاین در مشهد چیست ؟

• کلات

رای: 7 29.2%
  • اخلمد

رای: 1 4.2%
  • زشک

رای: 4 16.7%
  • نغندر

رای: 1 4.2%
  • طرقبه

رای: 0 0.0%
  • شاندیز

• بوژان

رای: 11 45.8%
  • نیشابور

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش

هه هه :lol:
بنده خدا من مشکل داشتم و الی اومدنم کنسل بود، قول داده بودم و گفتم بدقول نشم :دی
اگه دقت کنی، موقع رفتن می زیاد دل و دماغ نداشتم، ولی موقع برگشت از آهار کلی شارژ بودم و هی مصطفی رو اذیت میکردم :دی موقع برگشت مشکلم حل شد :oops::oops::oops:
بهدش میدونی خونه ما کجای تهران هست، اگه یه ربع دیرتر اومده بودم توی ترافیک گیر کرده بود :دی
تو و علی که اول صبح خوب دل و قلوه میدادی :oops::oops::oops:

بهدش یه آمار بگیر ببین کوله کی سنگین تر بود !! هاهاهاهاهاها :lol::lol::lol:
:sad:من بنده پروردگار ، شب هم نخوابیده بودم و.... اگه نه که من اهل ورزش هستم و خیالم نیست (الکی) :دی : پی
ه ــــــ مشکل من فقط این بود که نمی دونستم مسیر انقدره و فکر می کردم خیلی کوتاه باشه و....
آره ، خوب کوله تو هم سنگین بوده گویا ، کاربر بد جنس :)
:cool:.......

YTERROR

Active Member
سلام عادل جان
توی چند برنامه اخیر که گذاشته شد فقط از شما نق و نوق دیدیم، چه تور آبشار آهار و چه این تور که قراره برگزار بشه.
شما هم یک عضو مانند دیگر اعضا هستید، میتونید نظر خود رو اعلام کنید و با دیگر نظرهای دوستان مقایسه و جمع بندی بشه.

حنای شما که از حنای بقیه بچه ها رنگینتر نیست :دی

عرفان جان من نظرمو می گم و انتظارم ندارم نظر من به تنهای برنامه رو تغییر بده

به همین دلیل تور تهران نیومدم چون دیدم مکان مورد نظر باب میلم نیست و تور مشهد هم باب میلم نبوده و نمی رم

+ نظر دوستان قابل احترامه و همین طور هر کس حق انتخاب داره

امیدوارم روز خوبی داشته باشید

موفق و پیروز باشید

L-B

Well-Known Member
بابا عادل جون این بحثا رو ول کن ! بیا اونجا باب میلت میشه ! از اون 7 تومنیا هم داره با طعم سیب :دی
باب میلت میشه :)

L-B

Well-Known Member
حالا 1 هزار تومن توفیقی نداره برای اقا عادل | که وضعش خوبه ×

alionline1366

Active Member
والاه اگه می گفتی میام تعجب می کردم همیشه ی خدا ساز مخالف می زنی:green: ...دلیلشو نمی دونم اما اینجوری خودتو اذیت می کنی دوست جون...:rose:
می به شخصه معتقدم باسه خوش گذشتن به خوده آدم، باید طوری رفتار کنه که به دوستاش خوش بگذره...به بقیه که خوش بگذره به خودش هم خوش میگذره ...

:دی عجب جمله ی فلسفی ای در کردم!!!

/

با بچه های تهرانی هماهنگ شده...دو تاشون که از حالا بلیط گرفتن مجید هم فکر کنم العان مشهد باشه اما اگه برگرده تهران باسه تور میاد مشهد...مشکلی نیست...انیمیشنز جونه منم میهاد ...بقیه رو نمی دونم اما هر کی بیهاد قدمش روی چشم مجید :دی
رفت و امد هم باسه اینه ه مهمون داریم هی مجبورم برم پیش اونا و بیهام اینجا :دی
امروزم تا ساعت 4 اینا بیرونیم...نه که خعلی عاشقه مهمونی ام!!!! هی به سرم میاد :دی
فهلنا...
:rose:

پس میشه حال این تهرانی ها رو گرفت مرسی بابت هماهنگی

این تور هم مثل تور تهران فقط 10 دقیقه پیاده روی داره دیگه ، اونم از نوع سبک....:lol: (10 به توان N)
بنده هم اگه شرایط مناسب باشه و در اون زمان کار هم نداشته باشم شاید اومدم ؛ البته اگه اون 10 دقیقه هم مشخص بشه
و بعد لای نون ها رو هم توی تور چک کنید یه وقت آدامس نباشه }...:wink:...{

:green: :green: :green: :green: :green:

نترس از من یاد بگیر چه خوب پیاده روی میکردم بیا بهروز حال میده ها از آدامس هم نترس من هواتو دارم

آهای پادشاه، نق نداشتیم ها !!
حالا خوبه که تو و علی ساعت 4 صبح توی محل قرار حاضر شدین :دی چقدر هم ذوق میزدین :دی

بهدش هم پیاده روی که خوبه !!
می که عاشقش هستم، مخصوصاً اگه بارون هم بیاد :cool:مهدن

گفته باشم، اینقدر اون قضیه نون رو وسط نکشین !!
بنده خدا عذاب میگیره !!

می هم کلی عذاب میگیرم که اذیتش کردم :lol:

اولا من ساعت 4 نبودم از ساعت 3 بودم و نفر اولم بودم دوما خوب چیکار کنم زود رسیدم تهران 2.30 رسیدم نگرانم نباش این دفعه تو رو اذیت میکنیم سوژه بشی تا میتینگ بعدی :green:

به به !!
میبینم که ناهار تور آهار بهت چسبیده !!
فقط حیف کم بود !!

هنوز وقتی عکسهای ناهار خوردن رو میبینم، کلی خنده ام میگیره !!:lol::lol::lol::lol:

بله که چسبیده کم نبود که کلا من غذای کثیف دوست دارم

:-"
سوتـــــــــــــــــــــــــــــــ :دی
شما هنوز نرفتین :mad: برین دیگه :cry:
:paint: شوخی بودا :p

alionline1366

Active Member
وسایل تفریح هر چی حال میکنی بیار میز پینگ پنگ میز بیلیادر دروازه واسه فوتبال منچ و مار پله :green:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
تاس . پنکه . لپتاپ . مودم برای وصل شدن به مجید انلاین . تخت . میز . جعبه کمکهای اولیه تا آخریه .
بعد من تاس منچم گم شده خود منچم هم نیست . چه کار باید بکنم ؟؟؟ :)

Erfan

Active Member
تاس . پنکه . لپتاپ . مودم برای وصل شدن به مجید انلاین . تخت . میز . جعبه کمکهای اولیه تا آخریه .
بعد من تاس منچم گم شده خود منچم هم نیست . چه کار باید بکنم ؟؟؟ :)

هه هه :lol:
الکی نقشه نکشید، این حرفا رو میزنید، مطمئن هستم توی تور همتون از راه رفتن کلافه میشین :دی
اگه یه بحث مفید کردید اسمم رو عوض میکنم :دی

فقط مواظب باشید لای نونتون چیزی نباشه :دی

:rose:

alionline1366

Active Member
بابا نیشابور تازه داره یک سیستم وایرلس برای اینترنت اففتاح میکنه بزار هر وقت افتتاح شد میشه از بوژانم به نت وصل شد :) برای منچ و تاس هم میشه یه کار کرد بقیه رو بیار این رو یکی دیگه از بچه ها میاره :green: ولی بقیه رو یادت بره همونجا آتیشت میزنیم از روت میپریم

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
الکی نقشه نکشید، این حرفا رو میزنید، مطمئن هستم توی تور همتون از راه رفتن کلافه میشین :دی
اگه یه بحث مفید کردید اسمم رو عوض میکنم :دی

چیه همه دارن از پیاده روی مینالن ؟؟؟؟؟
فقط مواظب باشید لای نونتون چیزی نباشه :دی

قضیه این یکی چیه ؟

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
بابا نیشابور تازه داره یک سیستم وایرلس برای اینترنت اففتاح میکنه بزار هر وقت افتتاح شد میشه از بوژانم به نت وصل شد :) برای منچ و تاس هم میشه یه کار کرد بقیه رو بیار این رو یکی دیگه از بچه ها میاره :green: ولی بقیه رو یادت بره همونجا آتیشت میزنیم از روت میپریم

اونا رو گفتم بقیه بیارن . من فقط کفشم رو میارم . خودمم شاید نیاوردم . :lol:

alionline1366

Active Member
بابا اینا که مینالن سوسولن تهران همش سر جمع 2-3 ساعت از تپه بالا رفتن بعضی ها داشتن جون میدادن بحث مفید هم میکنیم عرفان نگران نباش اون با من اون قضیه ی نون هم برو تو تاپیک تور تهران میفهمی جریان چی بوده یکی از بچه ها نزدیک بود مسموم شه کلی هم شد سوژه خنده نمیگم اسمش مصطفی بود ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا