نظرتون راجع به اين قالب من چيه

سلام من اين قالب رو براي يك سايته ديگه طراحي كردم كه ميخواستم ببينم نظر شما چيه
اگر اشكالي هست بگيد رفع كنم البته اين هنوز ناقصه
مرسي :oops:

پیوست ها

• temp4.jpg
    temp4.jpg
    60.7 کیلوبایت · بازدیدها: 146

Fanous

Well-Known Member
رنگش يكم مردس / خرمشر.نت بالايي رو به نظرم سفيد كني بهتره /

Ghamnevis

Well-Known Member
در مورد كليات طرح بعدا نظر ميدم.. اما !

بلوك هاي شمت چپ را نبايد ميپوشوندي..

دكمه هايي كه براي منوي سمت راست در نظر گرفتي را نسبت به انحناي حاشيه جا به جا كن..

شرمنده ولي طرح از نظر من خيلي ساده است.. زنگ بندي زياد همگن نيست..

اگر روش كار كنيد بهتر از اينها خواهد شد...

سايان

mehrdad-k

Member
راستش يه پيشنهاد..
وقتي مي خواهيد يك تمپ طراحي كنيد بايد در نظر داشته باشيد كه هر كاري رو طرح مجاز نيستيد انجام بديد هميشه بايد با نگاه يك برنامه نويس طراحي رو آغاز كنيد استانداردها از طراحي احساسي تا حدودي خارج ميشن...!!
صرفا پياده كردن يك طرح در محيط گرافيكي مثل فتوشاپ مهم نيست قابليت پياده سازي يك طرح در محيط وب هم مهمه...
موفق باشيد

مهرداد

mehrdad-k گفت:
راستش يه پيشنهاد..
وقتي مي خواهيد يك تمپ طراحي كنيد بايد در نظر داشته باشيد كه هر كاري رو طرح مجاز نيستيد انجام بديد هميشه بايد با نگاه يك برنامه نويس طراحي رو آغاز كنيد استانداردها از طراحي احساسي تا حدودي خارج ميشن...!!
صرفا پياده كردن يك طرح در محيط گرافيكي مثل فتوشاپ مهم نيست قابليت پياده سازي يك طرح در محيط وب هم مهمه...
موفق باشيد

مهرداد
مهرداد ايول........

شما هم يكم روش كارن كن درست ميشه

فرهاد:(

meh

Member
يا مدل دكمه ها رو عوض كن يا اونا رو نپوشون.
اين وسط كه سفيده قراره جي بشه؟

خرمشهر نت پايين رو هم بردار.

رنگ زمينه هم خيلي تنده. به نظرم اگر رنگ همين زمينه سايت مجيد آنلاين باشه بهتره.

Mandana

Active Member
ببخشيد مگه حرم امام رضا رو بردن خرمشهر؟تا ديروز كه سر جاش بود.در ضمن رنگ هدر كه تيره است فونت رو هم مشكي گرفتي خيلي ناجور خونده ميشه.در كل سايده است و دكمه ها هم زيادي ساده اند و به قالب هم نميان.من نظر ندم بهتره.

abtin_khosravi گفت:
ببخشيد مگه حرم امام رضا رو بردن خرمشهر؟تا ديروز كه سر جاش بود.در ضمن رنگ هدر كه تيره است فونت رو هم مشكي گرفتي خيلي ناجور خونده ميشه.در كل سايده است و دكمه ها هم زيادي ساده اند و به قالب هم نميان.من نظر ندم بهتره.

دوست عزيز لطفا درباره چيزي كه نميدوني نظر نده حرم امام رضا كجا مسجد جامع خرمشهر كجا :lol:

Ghamnevis

Well-Known Member
مجيد جان ! شما اگر انتقاد پذير نباشي نبايد در مورد كارهات نظر بخواي..

اگر قرار باشه ما به يك طرح به فرض معمولي بگيم عالي شده.. ايول .. باريك الله و ... ! چه فايده ؟

شما بايد با تكيه بر همين نظرات كارت را بهتر كني نه اينكه بيزار بشي !

سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا