saalek110
Well-Known Member
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
سالک: شما در این تاپیک مدام اسم دسکتاپ lxde را می شنوید، علتش اینه که تبلت من توان نصب این دسکتاپ را داشت، اگر شما گوشی یا تبلت قوی تری دارید می توانید بروید سراغ دسکتاپ های دیگر ، مثلا lxqt یا xfce یا هر دسکتاپ دیگر بنا به سلیقه و نیاز خود. من هم اگر یک روز گوشی یا تبلت قوی تر بخرم ممکن است سراغ دسکتاپ قوی تری بروم.
حتی در اجرای lxde هم من مشکل داشتم و رفتم سراغ کوچک آن یعنی lxde-core.
در مورد دیسترو اش هم دبیان را توانستم نصب کنم و ابونتو زیاد برایم کار نکرد.
تاپیکهای اول و دوم قبل این تاپیک:
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
forum.majidonline.com
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
forum.majidonline.com
کار نصب لینوکس بر ترموکس به آخر کار رسیده و تاپیک زیر جایی برای دستکاری لینوکس است برای علاقه مندان:
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE
forum.majidonline.com
بعد نصب لینوکس بر کامپیوتر ، تاپیک زیر را زدم و بازدید بالایی داشت ، ولی نمی دانم چقدر بزای لینوکس نصب شده بر گوشی مفید باشد، فعلا وقت نکردم به این تاپیک نگاهی بکنم:
کارهای بعد نصب لینوکس
forum.majidonline.com
دسکتاپ lxde-core اذیت می کرد ، روی دبیان openbox نصب کردم.فرقی برام با lxde-core نداره. هر چی اونجا داشتم ، اینجا هم دارم. تاپیک زیر:
نصب openbox بر ترموکس در گوشی
forum.majidonline.com
سالک: شما در این تاپیک مدام اسم دسکتاپ lxde را می شنوید، علتش اینه که تبلت من توان نصب این دسکتاپ را داشت، اگر شما گوشی یا تبلت قوی تری دارید می توانید بروید سراغ دسکتاپ های دیگر ، مثلا lxqt یا xfce یا هر دسکتاپ دیگر بنا به سلیقه و نیاز خود. من هم اگر یک روز گوشی یا تبلت قوی تر بخرم ممکن است سراغ دسکتاپ قوی تری بروم.
حتی در اجرای lxde هم من مشکل داشتم و رفتم سراغ کوچک آن یعنی lxde-core.
در مورد دیسترو اش هم دبیان را توانستم نصب کنم و ابونتو زیاد برایم کار نکرد.
تاپیکهای اول و دوم قبل این تاپیک:
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس در تاپیک اول نصب لینوکس بر ترموکس ، بیشتر پست ها به شکل سوال و جواب با هوش مصنوعی بود و من نمی دانستم داره چکار می کنه. تاپیک اول: نصب لینوکس در ترموکس...
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی خلاصه تاپیک و مشکلات اصلی کار: ابتدا لینوکس در ترموکس با proot نصب می کنیم. اکثر بحث های این تاپیک پیرامون انتقال تصویر به بیرون دور می زند..... دو اشکال وجود دارد: دردسرهای ایجاد اتصال و قطع شدن های پی در پی آن.بعد هر بار قطع شدن باید مثلا ۵ تا چیز را چک کنیم و ده...
کار نصب لینوکس بر ترموکس به آخر کار رسیده و تاپیک زیر جایی برای دستکاری لینوکس است برای علاقه مندان:
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE نصب لینوکس در ترموکس در گوشی https://forum.majidonline.com/threads/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D9%85%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C.249278/ سالک: من گاهی در گوشی در لینوکس نصب...
بعد نصب لینوکس بر کامپیوتر ، تاپیک زیر را زدم و بازدید بالایی داشت ، ولی نمی دانم چقدر بزای لینوکس نصب شده بر گوشی مفید باشد، فعلا وقت نکردم به این تاپیک نگاهی بکنم:
کارهای بعد نصب لینوکس
کارهای بعد نصب لینوکس
کارهای بعد نصب لینوکس تاپیک ریشه: https://forum.majidonline.com/threads/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.247550/ نصب لینوکس در ترموکس در گوشی...
دسکتاپ lxde-core اذیت می کرد ، روی دبیان openbox نصب کردم.فرقی برام با lxde-core نداره. هر چی اونجا داشتم ، اینجا هم دارم. تاپیک زیر:
نصب openbox بر ترموکس در گوشی سالک: بعد نصب دبیان و lxde-core به عنوان دسکتاپ روی اون ، و اذیت کردن اون... تصمیم گرفتم openbox را نصب کنم. تاپیک زیر بعد نصب openbox و استفاده از اون است. Openbox https://forum.majidonline.com/threads/openbox.249450/ در تاپیک زیر ، چگونگی کار را مطالعه...
آخرین ویرایش: