saalek110
Well-Known Member
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
خلاصه تاپیک و مشکلات اصلی کار: ابتدا لینوکس در ترموکس با proot نصب می کنیم. اکثر بحث های این تاپیک پیرامون انتقال تصویر به بیرون دور می زند.....
تاپیک های مرتبط:
Termux ترموکس در گوشی اندروید ، برنامه نویسی
forum.majidonline.com
در تاپیک بالا ، اولین بار بود که گرافیکی کردن را شروع کردیم. خود ترموکس را گرافیکی کردیم. می توانید در تاپیک بالا ببینید چطور ترموکس گرافیکی شد. و گرافیکی کردن لینوکس نصب شده بر ترموکس هم همان کارها را لازم دارد.
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
forum.majidonline.com
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
forum.majidonline.com
شرح بعد نوشتن تاپیک دوم ......تاپیک دوم ، یعنی شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس ، تا صفحه ۶ رفته است...
حالا بعد نوشتن تاپیک دوم نگاهی به تمام صفحات این تاپیک می کنم ...
در صفحات ۱ تا ۳ ، خیلی چیزها را نمی دانستم و سوال هایی می کردم....مثل یک راننده ناشی بودم که به چپ و راست جاده می کوبیدم....من این پستها را ادیت نمی کنم ولی می تواند خواننده را سردرگم کند ،
شاید خواننده بهتر است اول برود تاپیک شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس را بخواند تا نقشه کار دستش بیاید...ولی در این تاپیک ، من سوالات مبتدی انه ای داشتم که خودش می تواند اثر آموزشی خوبی داشته باشد...کمی این تاپیک را تمیز کردم ولی می ذارم مطالب بمونه تا دوستان استفاده کنند.
Openbox به جای lxde-core :در این تاپیک دسکتاپ lxde-core روی دبیان نصب شده ، ولی بعدا در تاپیک دیگری من openbox روی دبیان نصب کردم. الان که ۱۳ روز از افتتاح این تاپیک گذشته من خودم openbox دارم. چون خیلی از نرم افزارهای دسکتاپ اصلا لازم نیست. چون ما در گوشی هستیم. و هر چی لازم باشه روی openbox نصب می کنیم.
.
.
.
.
خلاصه تاپیک و مشکلات اصلی کار: ابتدا لینوکس در ترموکس با proot نصب می کنیم. اکثر بحث های این تاپیک پیرامون انتقال تصویر به بیرون دور می زند.....
تاپیک های مرتبط:
ترموکس..پست اول سال ۲۰۲۶ آپدیت شده. در یک سایت ایرانی گفته بود از ترموکس گیت هاب استفاده کنید نه ترموکس گوگل استور . یک نفر هم گفته بود از f-droid ترموکس را نصب کنیم. https://github.com/termux/termux-app/releases/latest اولش که ترموکس را نصب کردم وقتی رفتم تنظیمات ، ۱۴۴ مگا بود ولی با نصب...
در تاپیک بالا ، اولین بار بود که گرافیکی کردن را شروع کردیم. خود ترموکس را گرافیکی کردیم. می توانید در تاپیک بالا ببینید چطور ترموکس گرافیکی شد. و گرافیکی کردن لینوکس نصب شده بر ترموکس هم همان کارها را لازم دارد.
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس در تاپیک اول نصب لینوکس بر ترموکس ، بیشتر پست ها به شکل سوال و جواب با هوش مصنوعی بود و من نمی دانستم داره چکار می کنه. تاپیک اول: نصب لینوکس در ترموکس...
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
نصب لینوکس بر ترموکس ۲ سالک ، تاریخچه : بعد از کلی دست انداز در تاپیک نصب لینوکس بر ترموکس ، من تاپیک شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس را زدم تا بگم اساس کار اصلا چی بود. بعدش این تاپیک را زدم تا بدون شرح ، خلاصه دستورات را بنویسم...بعدش دیدم lxde-core هم سنگینه برای بعضی گوشی ها ، تاپیک نصب...
شرح بعد نوشتن تاپیک دوم ......تاپیک دوم ، یعنی شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس ، تا صفحه ۶ رفته است...
حالا بعد نوشتن تاپیک دوم نگاهی به تمام صفحات این تاپیک می کنم ...
در صفحات ۱ تا ۳ ، خیلی چیزها را نمی دانستم و سوال هایی می کردم....مثل یک راننده ناشی بودم که به چپ و راست جاده می کوبیدم....من این پستها را ادیت نمی کنم ولی می تواند خواننده را سردرگم کند ،
شاید خواننده بهتر است اول برود تاپیک شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس را بخواند تا نقشه کار دستش بیاید...ولی در این تاپیک ، من سوالات مبتدی انه ای داشتم که خودش می تواند اثر آموزشی خوبی داشته باشد...کمی این تاپیک را تمیز کردم ولی می ذارم مطالب بمونه تا دوستان استفاده کنند.
Openbox به جای lxde-core :در این تاپیک دسکتاپ lxde-core روی دبیان نصب شده ، ولی بعدا در تاپیک دیگری من openbox روی دبیان نصب کردم. الان که ۱۳ روز از افتتاح این تاپیک گذشته من خودم openbox دارم. چون خیلی از نرم افزارهای دسکتاپ اصلا لازم نیست. چون ما در گوشی هستیم. و هر چی لازم باشه روی openbox نصب می کنیم.
.
.
.
.
آخرین ویرایش: