نسخه جدید Mmb

silvercover

کاربر متخصص
توسعه دهندگان MMB در تلاشن تا یکی دو هفته دیگه نسخه 4.9.8 رو بیرون بدن. از مهمترین تغییرات میشه به موارد زیر اشاره کرد:

- افزودن تعداد ScriptTimer ها به تعداد 100 عدد که در نسخه جاری تنها 3 عدد هست.

- ایجاد اشیا ( منهای لیست باکس و HTML) در زمان اجرا از طریق اسکریپت. مثلا شما میتونین در زمان اجرا با کد نویسی شی مستطیل و دکمه بسازین به تعدادی که نیاز دارین.

- قابلیت لود کردن اسکریپت از خارج از MMB و از فایل های حاوی کد ها.

- بهینه تر کردن رابط و کیت توسعه پلاگ این برای سازندگان Plug-in.

- اصلاح و رفع مشکلات نسخه های قبلی.

منتظر خبرهای جدید تر باشید...:eek:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ممنون از خبر خوبي كه دادي . ولي مي خواستم بدونم كه در رابطه با كار در ويندوز و امكان گذاشتن آيكون بزرگتر بر روي فايل ساخته شده كاري نكردن ؟

با تشكر

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
یه سوال دیگه هم من دارم اونم این که این نسخه جدید کی وارد بازار ایران میشه ایا دو سه هفته دیگه میتونیم ما هم اونو بگیریم یا نه خبری در این زمینه دارین ممنون میشم اگه جواب بدین

bimO

Member
واقعاً خبر خوشحال كننده اي بود به خصوص قسمت ایجاد اشیا و لود کردن اسکریپت از خارج از Mmb كه به شدت دنبال راهي براي اين كار بودم انشاالله كه هميشه خوش خبر باشي

Little-Demon

Well-Known Member
ای ول array ها......لود میشوند .....مشکل من رفع میشه....بزرگترین مشکلم.....
آقا دم شما گرم .....هرچی دیگه خبر گیر آوردید حتما بگید .......ممنون.

silvercover

کاربر متخصص
ممنون از خبر خوبي كه دادي . ولي مي خواستم بدونم كه در رابطه با كار در ويندوز و امكان گذاشتن آيكون بزرگتر بر روي فايل ساخته شده كاري نكردن ؟

با تشكر

منظورتون کار در ویندوز ویستا هست؟

در مورد آیکن دقیقا اطلاعاتی داده نشده که چه برنامه ای برای نسخه جدید دارن؟
یکسری برنامه برای تغییر آیکن خارج از MMB هست براش که میتونین بگردین پیداش کنین.

silvercover

کاربر متخصص
یه سوال دیگه هم من دارم اونم این که این نسخه جدید کی وارد بازار ایران میشه ایا دو سه هفته دیگه میتونیم ما هم اونو بگیریم یا نه خبری در این زمینه دارین ممنون میشم اگه جواب بدین

نسخه جدید به سرعت از طریق Download کردن در اختیار تمام دنیا خواهد بود. به طبع اون چند روز بعدش هم به سرعت روی CD یاDVD توی مغازه ها عرضه میشه.

وای...باورم نمیشه.هر چیزی میخواستم بهش اضافه کردن.ولی من شنیده بودم که ورژن پنج رو میخوان بدن بیرون.

silvercover

کاربر متخصص
در ادامه خبر بالا اشیا زیر قابلیت ساخته شدن در زمان اجرا رو دارن :

TextButton
Circle
HotSpot
Line
Rectangle
Script
Text

برای عکس ها هم میتونین از Hotspot استفاده کنین.
تا بعد...:)

Alt255

Member
من دو تا سوال دارم.
1-علامت قطره چکان که در بیشتر برنامه ها وجود دارد تا از هر کجای صفحه رنگ مورد نیاز را انتخاب کنیم به نسخه جدید اضافه شده است؟
2-شکل ظاهری برنامه در نسخه جدید فرقی کرده است؟
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
من دو تا سوال دارم.
1-علامت قطره چکان که در بیشتر برنامه ها وجود دارد تا از هر کجای صفحه رنگ مورد نیاز را انتخاب کنیم به نسخه جدید اضافه شده است؟
2-شکل ظاهری برنامه در نسخه جدید فرقی کرده است؟
با تشکر

1- خیر.

2- خیر.

hossein_mmb

Member
تعداد ScriptTimer ها 1000 تا شده !!!! :shock:
اينم نمونه اي هست كه توي mmbforums قرار دادن.
( توجه كنيد كه همه اسكريپتهاش از فايلهاي txt اجرا ميشه كه ميتونيد داخل پوشه temp پيداشون كنيد. )

پیوست ها

• moretimers.zip
    386.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
ضمن تشكر از خبر خوبي كه داديد مي خواستم بدونم كه :
1) از كجا مي شه تهيه اش كرد ؟
2) كتاب آموزشي اي كه زبان آن فارسي باشد نيز دارد ؟ در ضمن اگر خريد آن از طريق اينترنت ميسر است سايت مربوطه را معرفي كنيد
با تشكر

silvercover

کاربر متخصص
ضمن تشكر از خبر خوبي كه داديد مي خواستم بدونم كه :
1) از كجا مي شه تهيه اش كرد ؟
2) كتاب آموزشي اي كه زبان آن فارسي باشد نيز دارد ؟ در ضمن اگر خريد آن از طريق اينترنت ميسر است سايت مربوطه را معرفي كنيد
با تشكر

1 - به محض اینکه اومد لینک دانلودش رو میزارم.

2 - امضای بنده رو ببینید.

silvercover

کاربر متخصص
متاسفانه یه خبر بد برای دوستان دارم. بنا به مشکلاتی که از لحاظ قانونی برای توسعه دهندگان MMB ایجاد شده در استفاده از مجوز MP3 و خسارت هایی که پرداخت کردندبه احتمال 90 درصد پشتیبانی پخش mp3 از mmb حذف خواهد شد و ناچار هستیم که از پلاگین های موجود استفاده کنیم.

اینکه نسخه جدید کی عرضه میشه باز هم دقیق مشخص نیست. اما شاید طی هفت روز آینده باشه. خبر بعدی این هست که کاربران از این پس میتونین با پرداخت هزینه ای معادل 15 دلار به صورت قانونی هر گونه ردی رو که منتهی به کشف این بشه که برنامه با MMB ساخته شده از بین ببرند. البته شاید این خبر برای ایرانی ها مضحک باشه. اما به هر حال مهم هست.

تا خبر های بعدی...

bahman.psd

Member
خبر بعدی این هست که کاربران از این پس میتونین با پرداخت هزینه ای معادل 15 دلار به صورت قانونی هر گونه ردی رو که منتهی به کشف این بشه که برنامه با MMB ساخته شده از بین ببرند. البته شاید این خبر برای ایرانی ها مضحک باشه. اما به هر حال مهم هست.

واقعا حقیقت داره ؟!! میشه یه مقدار توضیح بیشتر بدی که این 15 دلار ناقابل رو کجا باید پرداخت کرد ؟ :D:eek:

silvercover

کاربر متخصص
بله حقیقت خواهد داشت. اون مبلغ رو هم مثل موقعی که قرار هست نرم افزار رو خریداری کنین باید از طریق سایتش پرداخت کنید. این شیوه البته به هنگامی که نسخه جدید اومد راه اندازی میشه.

بالا