نمی دونم چرا انقدر زود این تاپیک دفن شد اما من می خوام بگم که خیلی خیلی عالی و افتضاحه
1. اول این که خود آقای سیلور امضاشون رو توجه کردن؟ بابا امضاتون هنوز روی نسخه قبلیه
2. برداشتن اسم title ویندوزی mmb رو از mmb به یه چیزه دیگه تغییر دادن و بخاطر همین یه سری از پلاگینا کار نمی کنه
مثلا مثالهایی که برای ارتباط ام ام بی با فلش هست رو مشاهده بکنین. . .
همش خراب میشه چون همشون به تایتل ویندوزی mmb دستور می دن نه چیزه دیگه
3. مثل اینکه اینا یه مقدار تو فضا سیر می کنن
آخه عمو جان شما توجه کنید برنامه موقع کمپایل حجم افتضاحی داره
خیلی خیلی افتضاح(البته بعد از ورود یه سری آبجکت)
4. در ضمن آقای سیلور قرار بود شما کرک و یا حد اقل پلاگبن ام پی تری این بد بخت رو بزارید. نه؟
5. چقدر من باگ از این ام ام بی لعنتی گرفتم که فقط یه سریش حل شده
6. دیگه می خواستین چی باشه این ورژن فقط یه ذره بهتره شده و خیلی بدتر شده
خدا رو شکر کاری با این برنامه بیرون ندادم
شما رو به خدا بگید...
بگید که آیا من می تونم یه تاپیک بزنم و هرچی از دهنم در می آد بهشون بگم و یکی به گوششون برسونه و جواب بده
به جان خودم اگر خودم بلد بودم بهشون می گفتم.
البته شوخی کردما منظورم اینه که می خوام عیوبشون رو بگم...
خیلی خللی زیادههههههههههههههههههههههه!
ok?
چه هیجانی!
1- توجه کنید که من توی نوشته های قبلی اعلام کردم این نسخه نسخه آزمایشی بوده و هنوز نسخه اصلی و با ثباتش ارائه نشده.
2- منظورتون رو متوجه نمیشم، عنوان کدوم پنجره رو میگین؟!
3- خیر توی فضا سیر نمیکنن و به مسائل دور و بر اشراف کافی دارن. بذارین خدمتتون عرض کنم که MMB برای شرکت مدیا چنس از صدر سود آوری خارج شده و تمرکز اصلی شرکت بر روی برنامه های مربوط به DVD و گرافیکی هست. توجه کنید که نزدیک 5 سال و یا حتی بیشتر هست که MMB داره به صورت رایگان عرضه میشه. به این معنی که کسایی که چند سال پیش یه نسخش رو خریدن الان میتونن بدون پرداخت هزینه از چندین نسخه جدیدش استفاده کنن. هر چند که این مطلب برای ایرانی ها خنده دار هست. در مورد حجم هم چون بیلدر یک برنامه ای هست که در زمان اجرا تفسیر میشه نیاز داره تا مفسرش (Player) همراهش باشه که این باعث میشه حجمش بره بالا.
4- در مورد کرک هم بنده هیچ وقت قول ندادم و شدیدا توی تالار با این مسائل مقابله میکنم. در مورد افزودن ویژگی MP3 هم ما پلاگین داریم، از جمله FreePlay که میتونین توی تالار پیداش کنین.
5- شما صرفا از MMB باگ نگرفتین و یه سری از صحبت هاتون پیشنهاد ویژگی های جدید بود و یک دلیل اضاف نکردن ویژگی های بیشتر همون مطلب مورد 3 هست که گفتم.
6- چرا خیلی بدتر شده؟ کم باهاش مجانی کار کردین و بهتون خدمت کرد؟
لطفا تامل بیشتری به خرج بدین و یک تنه به قاضی نرین.
تشکر.