نرم افزار IPT5

linuxr5

New Member
IPT ابزاری است كه به شما كمك می‌كند تا در برنامه‌هايی كه امكان فارسی نويسی ندارند و يا اگر در ويندوز غير فارسی از آنها استفاده می‌كنيد،‌ بتوانيد فارسی بنويسيد.
با اين ابزار ميتوانيد در فتوشاپ نسخه 7 يا قديمی‌تر تايپ فارسی انجام دهيد.
متاسفانه در بعضی از نسخه های فتوشاپ 7 و با استفاده از ويندوزxp نميتوان حتی با اين نرم افزار هم فارسی نوشت كه اميدواريم در نسخه بعدی آن، مرتفع شود. ولی با استفاده از همين نرم افزار و ويندوز xp، ولی اين بار در فتوشاپ 6 يا قديمی‌تر و فقط به روش مستقيم ميتوان فارسی نوشت.بعد از نصب اين نرم افزار با مراجعه به Help فارسی و جامع آن چگونگی طرز كار آن را بطور كامل بياموزيد.اين نرم افزار بصورت Shareware بوده كه در صورت لزوم ميتوانيد به ازی مبلغ 30000 ريال آن را از شركت برنا رايانه خريداری فرماييد.(قابل ذكر است كه وسيله اين نرم افزار ميتوانيد در نرم افزارهايی كه از متون فارسی پشتيبانی نميكنند مانند Director، AutoCad، 3D Studio Max,Flash هم به همين صورت فارسی نوشت)
دانلود فارسی نويس IPT5

moein273

Member
حالا شما از خود شركتي يا نه ؟ lol
اگر نيستي سريال بذاريم تا بچه ها نسخه كامل رو استفاده كنن.

Mandana

Active Member
:lol:ايول معين جان خوشم مياد به فكر جيب شركتها هم هستي.آقا 3000 تومان كه ارزش چونه زدن نداره يه سريال ناقابل هم ميذاشتي دعات مي كرديم!

moein273

Member
abtin_khosravi گفت:
:lol:ايول معين جان خوشم مياد به فكر جيب شركتها هم هستي.آقا 3000 تومان كه ارزش چونه زدن نداره يه سريال ناقابل هم ميذاشتي دعات مي كرديم!
اينم واسه آبتين عزيز

کد:
user name : UnREal
serial : 1512048573

:p

Mandana

Active Member
من نديده بيدم
ممنون معين جان ولي من از مريم بيشتر خوشم مياد.اين اصلا جالب نبيد!

moein273

Member
بله مريم خيلي بهتره و اين سريال هم خيلي قديميه ولي هدف شوخي بود !

متاسفانه در بعضی از نسخه های فتوشاپ 7 و با استفاده از ويندوزxp نميتوان حتی با اين نرم افزار هم فارسی نوشت كه اميدواريم

متاسفانه من از اين نوع فتوشاپ استفاده مي كنم :wink: و با مريم مي سوزم و مي سازم!

d@nial

Well-Known Member
حسن.س گفت:
متاسفانه در بعضی از نسخه های فتوشاپ 7 و با استفاده از ويندوزxp نميتوان حتی با اين نرم افزار هم فارسی نوشت كه اميدواريم

متاسفانه من از اين نوع فتوشاپ استفاده مي كنم :wink: و با مريم مي سوزم و مي سازم!
ورود شما رو به انجمنها تبریک میگم و امیدوارم موفق باشی.

منم با ابتین موافقم، مریم خیلی بهتره

HAACCKKEER گفت:
با فتوشاپ 7 ديگه IPT معني ندارد ...
سلام من مريم دارم و خيلي هم باهاش كار كردم و استفاده كردم فقط يك بدي داره اونم اينكه تايپ مستقيم نداره (در 7) يا شايدم من بلد نيستم :cry:

Mandana

Active Member
هكر جان با فتوشاپ 8 هم ديگه فتوشاپ 7 معني نداره.و با مريم هم ديگه مشكل فارسي نويسي معني نداره
ممنون معين جان لطف كردي.عجب مزاحي بود:lol:

Mandana

Active Member
خود فتوشاپ me مستقيم توش فارسي مينويسي
بقول معروف فتوشاپ آسيايي هاس.
الان براي ورژن 8 هم اومده.بهتر از خودش سراغ داري؟!

من كه با يكي از گرافيستا صحبت ميكردم ميگفت تو 8 نميشه فارسي نوشت حالا ....؟؟؟؟؟

Mandana

Active Member
عزيز دل برادر الان توي هستش هم هست منتها هون طور كه گفتم ورژن ME هستش.اگه واقعا ميخوايد توي فتوشاپ فارسي بنويسيد(مستقيم)بهترين حالت ممكنه.منتها فكر نكنم يك كپي و پيست كردن اونقدر ها هم زجرآور باشه!!!
من 7 اش رو دارم(ME)حيف كه سايزش زياده والا براتون ميذاشتم.توي انجمن بگردي لينكش رو پيدا مي كنيد.اگر هم ديديد به صرفه نيست بريد از بيرون بخريد

خوش باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا