سلام به همه دوستان عزیز.
خط سوم عزیز اول از همه بهتر بود چند تا ScreenShot میذاشتی ازش تا کسانی که ندیدن بهتر بتونن حرف بزنن.
حالا من یه چند تا از جاهای مهمش میذارم ، اگه کسی خواست لینک دانلود رو براش پ.خ می کنم:
اول بگم که گویا این کلیپ 2 ورژن داره.ورژن1اش همینه که می بینید و فقط از 1 سایت پخش شد و نهایت کیفیتش هم همین بود. تو هیچ شبکه ای هم پخش نشد.گویا آزمایشی بوده. بعد از چند روز ورژن اصلیش با حجم 50 مگابایت اومد و همه سایت ها گذاشتن ، راجع به شبکه ها چیزی نمیدونم خودم که ندیدم بذارن
حالا بعضی از مشکلات که اینجا بهش میپردازیم گویا تو اون ورژن حل شده که سعی میکنم اونم گیر بیارم بذارم.
این صحنه که تتلو گیتار و برمیداره و تبدیل به سعید SJ میشه :
تو این صحنه کاری که کردن،این بوده که یه بار تتلو اینجا نشسته و گیتار رو آورده و یه بار هم اون بابا.دقیقا جاشون یه جا بوده. بعد اون گیتار رو ماسک کردن و به عنوان مرز بین 2 تصویر قرار دادن که اصلا کار سختی نیست و اتفاقا چند وقت پیش Andrew Kramer همین آموزش رو توی یکی از Blog Show هاش داد که یکی بود که از ژاپن فکر میکنم رد میشد و وقتی که رد میشد پشت سرش نیویورک بود ، البته اون صحنه آسون تر بود ، چون فقط پشت سر و کیف پشتی مرده رو ماسک کرد و OK.ولی این تکنیک همیشه جواب نمیده که توی این کلیپ هم بهش بر میخوریم:
این صحنه بازگشت هست که سعید SJ گیتار رو بر میگردونه و تبدیل به تتلو میشه که دقیقا از همون تکنیک بالا استفاده شده ولی مشکلی که بهش اشاره کردم و اینجا تو تصویر دومی می بینیم که مچ سعید SJ ضایع هست چون کسی نمیتونه بازوش اونجا باشه و مچش اونجا
و اگه هم تو ویدئو دقت کنید این صحنه رو خیلی زود رد میکنن و بعدشم با یه صحنه Blur شده شروع میکنن که اون قبلی زیاد تو چشم بیننده جا نگیره
این صحنه که استفاده خیلی قوی از پرده سبز رو میرسونه که واقعا روش کار شده مخصوصا المنت های پشت پنجره. البته خیلی خوب کارکردن ولی من خودم وقتی یک صحنه رو ببینم و بفهمم که پرده سبز بوده میگم که هنوزم جای کار داشته. برای مثال اون عکسی که دوستمون راجع به کروماکی فیلم ملک سلیمان گذاشته رو اگه به خود من نشون میدادن 100 سال هم نمیفهمدم که پرده سبزه
این صحنه ای هست که 2afm عکس ها رو به طرف دوربین پرتاب میکنه و عکسها ثابت میشن و خودش به راهش ادامه میده.برای این کار (البته از نظر من) دو تا شات گرفتن با دوربین ثابت. که یکیش اینه که عکسها رو پرت میکنه جلو دوربین. و یکی دیگه که دقیقا در همون موقعیت گرفتن و حالا نمیدونم از صحنه خالی گرفتن یا با بازیگر ولی بدون عکسها. بعد اون شاتی که عکس پرت میکنه رو روی فریمی که خواستن عکسها تو هوا باشه نگه داشتن و ماسک کردن و (تو افتر افکت اینجوریه) Precompose کردن و این عکسها رو با استفاده از Time Remapping متوقف کردن.حالا جای عکسها تو فیلم خالی میشه ، اینجاس که اون شات دوم به کار میاد. اون رو رو قرار میدن لایه زیری و میشه مثل روز اولش
اینجا هم که یه چند ثانیه بعد از صحنه بالایی هست و کاری کردن این بوده که یه بابایی اومده جلو دوربین و عکسها رو پرت کرده بعد فقط عکسها رو ماسک کردن و بعد هم 2afm میاد و راه میره و عکسها رو روی ویدئو میندازن. البته این که من دارم اینجوری میگم منظور این نیست که کار آسونی هست و کار 10 دقیقه خود این کلی کار برده که گوشه ها ضایع نشه یا اگه نور یکی از صحنه ها زیاد و کم بشه باید کلی Color Correction کرد تا طبیعی بشه
چون من خودم تجربه یه چند تا از این کارار رو داشتم میدونم که خیلی پدر دربیاره
(P.s = تجربه ها همشون نا موفق بودن
)
اینجا هم دوباره یه استفاده فوق العاده از پرده سبز که کاملا با اون نمای پشت و آسمون مچ شده که کلی کار برده و قطعا هم موقع فیلمبرداری هم از نورپردازی قوی بهره بده.
ولی بازم پیداس که پرده سبزه و هنوز جای کار داشته.
اینجا هم یه صحنه دیگه که از اون تکنیک ماسک کردن بالا (گیتار) استفاده شده و این بار اون دیوار رو به عنوان ماسک مرز بین دو لایه گذاشتن و دو شات گرفتن و.... اون قسمت آبی آخر صحنه هم که همه ازش میان بیرون که کار پرده سبز هست ولی بازم خیلی قشنگ درش آوردن.
قسمتنی که از اون بالا کفتر میایه
نه ببخشید بارون میایه
این رو احتمال 99% با Particle درست کردن. چون خودمم یه همچین آموزشی دیدم آموزش ساخت بارون کاملا 3 بعدی و خیلی خفن فقط و فقط تو افتر که تمومش هم کردم ولی متاسفانه سیستم از پس رندر برنیومد
البته یه چیزی که اون داشت این بود که وقتی به زمین میخورد برگردون یا همون Splash داشت ، آب که به زمین یا هر سطحی میخورد ، واکنش نشون میداد که تو این کلیپ میبینیم که همین جوری میره تو پسر مردم
به در ماشین هم که میخوره همینه و واکنشی نداره. البته همونجور که گفتم گویا این ورژن آزمایشی هست و تو ورژن اصلی این مشکلات حل شده
این صحنه ای هست که شیشه ماشین رورد میکنه و میره تو که بازم Andrew Kramer یه آموزش برای همین مساله ساخته و طرز کار هم این هست که با شیشه پایین فیلم میگیرن ، بعد تو افتر افکت شیشه رو با استفاده از ماسک کردن لبه های پنجره میسازن ، بعد وقتی که میخوان برداشته بشه با یه Fractal Noise و چند تا افکت دیگه ازش رد میشن.
که البته تو این کلیپ به نظر من خوب کار نشده و به شخصه از این قسمت خوشم نیومد.
در آخر هم که صحنه خیلی زیبایی شده که از ابر های مجموعه Real Clouds و شاید چند تا مجموعه دیگه مربوط به Digital Juice استفاده کردن و با چند مرحله Color Correction این تصویر زیبا به وجود اومده.
خوب این نظر من بود راجع به ویدئو
ببخشید اگه طولانی بود و سرتونو درد آوردم
امیدوارم که همه کسایی که علاقه به کلیپ سازی و کارگردانی و Compositing دارن بتونن به هدفشون برسن و اسم
ایران و تو جهان ببریم بالا...
اگه وقت کردم یه روز براتون کلیپ Wayne Swiiz & Chriss Brown که اسم آهنگ I Can Transform Ya هست رو میزارم و نوبت استادان 3D اینجا هست که بیانو توضیحات رو ارائه بدن
موفق باشید