خواهش میکنم جیــــــــگر... :d نمیخاد در بیای همونجا بمون ... :دی
nima_dsnr کاربر VIP Oct 4, 2006 #21 خواهش میکنم جیــــــــگر... :d نمیخاد در بیای همونجا بمون ... :دی
Erfan Active Member Oct 4, 2006 #22 كسي جون بارزام به مصي جان چيزي نگه ... باز دوباره ميره و ديگه تا يه مدتي پيداش نميشه ها ... مخلصيم, بارزام @
كسي جون بارزام به مصي جان چيزي نگه ... باز دوباره ميره و ديگه تا يه مدتي پيداش نميشه ها ... مخلصيم, بارزام @
nima_dsnr کاربر VIP Oct 4, 2006 #23 نه تورو خدا از رفتن کسی چیزی نگه که من طاقت دوری هیچ کس رو ندارم... من که چیزی نگفتم.... اون هم همرنگ زمینه بود کسی ندید... مگه نه بارزام... :d
نه تورو خدا از رفتن کسی چیزی نگه که من طاقت دوری هیچ کس رو ندارم... من که چیزی نگفتم.... اون هم همرنگ زمینه بود کسی ندید... مگه نه بارزام... :d
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 5, 2006 #24 نه خوب مشکل مصطفی حرفهای دیگران نبوده! مصطفی بخاطر یه سری مشکلات شخصی نمیتونست اون 2 هفته رو بیاد که خوب خدا رو شکر تا حدود زیادی مشکلاتش حل شده. ظاهرا مشکل این دوستمون یعنی آقای جولایی هم حل شده پس لطفا بحث تاپیک به بیراهه نره. تنکس از همگی!
نه خوب مشکل مصطفی حرفهای دیگران نبوده! مصطفی بخاطر یه سری مشکلات شخصی نمیتونست اون 2 هفته رو بیاد که خوب خدا رو شکر تا حدود زیادی مشکلاتش حل شده. ظاهرا مشکل این دوستمون یعنی آقای جولایی هم حل شده پس لطفا بحث تاپیک به بیراهه نره. تنکس از همگی!
mostafa_az Well-Known Member Oct 5, 2006 #25 راستم ، هر کی بره بیراهه خودم حسابش رو میرسم . فعلا که در خدمت هستیم تا ببینیم خدا چی میخواد . مخلصیم مصطفی
راستم ، هر کی بره بیراهه خودم حسابش رو میرسم . فعلا که در خدمت هستیم تا ببینیم خدا چی میخواد . مخلصیم مصطفی
arashonline Well-Known Member Oct 5, 2006 #26 mostafa_az گفت: راستم ، هر کی بره بیراهه خودم حسابش رو میرسم . فعلا که در خدمت هستیم تا ببینیم خدا چی میخواد . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... راستشو به خواهي 2 روز فقط 2 روز نميايم ! ببين چي ميشه بع خدا ور شكست ميشم ميريم زيره خاك ! مصطفي جان تازه داريم راه رو ياد ميگريم ! چرا بزنيم به بيراهه !
mostafa_az گفت: راستم ، هر کی بره بیراهه خودم حسابش رو میرسم . فعلا که در خدمت هستیم تا ببینیم خدا چی میخواد . مخلصیم مصطفی کلیک کنید تا باز شود... راستشو به خواهي 2 روز فقط 2 روز نميايم ! ببين چي ميشه بع خدا ور شكست ميشم ميريم زيره خاك ! مصطفي جان تازه داريم راه رو ياد ميگريم ! چرا بزنيم به بيراهه !