نحوه ایجادloginدر dreamweaver

من تو همه جای اینترنت گشتم اما یکجا نبود که نحوه ایجاد login برای یک وب سایت که با dream weaverساخته می شه و بگه. تو رو خدا یکی بگه داره مغزم می ترکه. یکی بگه چطوری در ست کنم

Cyletech

Member
اول اینکه دوست خوبم، dream weaver فقط یک ویرایشگر پیشرفته هست و ربطی نداره به لوگین. این هم یک نمونه پیشرفته که برات ضمیمه کردم.

پیوست ها

• Login_System_v.2.0.zip
    22.8 کیلوبایت · بازدیدها: 53
ممنون دوست گلم
اما بزار کامل براتون توضیح بدم. من اولین پروژه رو دارم انجام می دم و با این نرم افزار خیلی کار نکردم. با یکی از دو ستان که مشورت کردم گفت سوال داشتی از من بپرس
اما بعد از کلی وقت گذاشتن واسه طراحی کردن صفحات با یک مشکل بزرگ برخوردم و اونم چگئنه بتونم سایتم رو loginکنم تا بتونم توی اون تغیراتی انجام دهم. به همین دلیل به اینجا متوسل شدم اون رفیقم هم در این زمینه اگاهی کامل نداشت
دوست عزیز م یتونی بیشتر در این زمینه منو اگاه کنی؟ اینکه برای انجام همچین کاری باید چه کارها و چه نرم افزار هایی اسفاده کنم
التماس دعا دارم یا علی

Cyletech

Member
روزتون قبول برادر جان،

من ویرایشگر رو dream weaver پیشنهاد میکنم. برای برنامه نویسی و امتحان کردنش هم wamp server رو پیشنهاد می کنم. برای طراحی قالب و ... هم photoshop رو پیشنهاد می کنم. دیگه چیزی نمی مونه جز سواد و تجربیات خودتون از برنامه نویسی و وب و شبکه.

خوب ميرسيم سر يك نكته .با فتو شاپ هم مي شه قالب درست كرد؟بايد فرمت رو در اخر تغير بدم؟
چي بايد بزارم فرمتش رو؟

mohrd

New Member
سلام.
احتمال بسیار زیاد ، پس از طراحی قالب در Photoshop ، باید کد نویسی اون رو شروع کنید .. با کد های html و ... . به عبارتی باید طرحی که ایجاد کردید رو به یک صفحه اینترنتی تبدیل کنید.
البته سایت هایی هستند که این کار رو انجام می دهند .. اما هزینه ی زیادی رو طلب می کنند. در ضمن اکثرا در ایران نیستند !!!

ممنون از لطف شما دوست عزیز شرمنده کردین. مثل اینکه این عرصه خیلی پهناور هست و هر کاری که بخواهی انجام بدی باید دانش اون رو بلد باشی. به هر حال ممنون اگه کسی این کد ها رو بلد بود بزاره که بقیه که مثل من ابتدای این کار هستن یاد بگیرن. خداخیرش بده

جدیدترین ارسال ها

بالا