نام عكس: شب

pitan

Member
اين عكس(روستاي ماسوله) از كاراي آقاي اشين زاكاريان عكاس نجومي هستش كه از سايت نجوم گرفتم و مي خوام با اجازه ي بزرگترا عكساي نجومي هنريو تو اين تاپيك بذارم!

pitan

Member
اينم يه عكس رمانتيك ديگه از آسمان شب تخت جمشيد! :wink: كه اسم عكاسشم همون اول اسم عكس هستش.

NextWorld IT

Active Member
این عکس کجاش رمانتيک هست؟؟؟؟
این عکس عظمت يک کشور رو نشون ميده!
کشوری که مهد تمدن هست
حيف که داره از دست ميره
ترو خدا ببينيد از يک کاخ که ميتونست سالها پاورجا بمونه چی مونده؟!؟!؟

MrMohi

Active Member
عکس تخت جمشید خیلی قشنگه ... البته میتونست خیلی بهتر از اینا بگیره ... هم از لحاظ نورپردازی و هم از لحاظ زاویه بندی دوربین ...

pitan

Member
nextworldit گفت:
کشوری که مهد تمدن هست
حيف که داره از دست ميره
خيلي ببخشيدا مگه عكس قبلي رمانتيك بود ؟!همين جوري گفتم رمانتيك! تقصير اين MrMohi بود كه به قبلي گفته رمانتيك!!! :roll:

اما با بقيه حرفاتون كاملا موافقم!

MrMohi

Active Member
pitan گفت:
nextworldit گفت:
کشوری که مهد تمدن هست
حيف که داره از دست ميره
خيلي ببخشيدا مگه عكس قبلي رمانتيك بود ؟!همين جوري گفتم رمانتيك! تقصير اين MrMohi بود كه به قبلي گفته رمانتيك!!! :roll:

اما با بقيه حرفاتون كاملا موافقم!

من چیکاره بیدم ؟... چقدر رمانتیک ...
:wink:

s_h032

Member
با سلام
اين رو كي انداخته اونم توي شب
نور فلش براي آثار قديمي ضرر داره نخوندي مگه نوشته عكسبرداري ممنوع
:lol:

سلام

عکس تخت جمشید خیلی قشنگه ... البته میتونست خیلی بهتر از اینا بگیره ... هم از لحاظ نورپردازی و هم از لحاظ زاویه بندی دوربین ...

بابا باز تو نظر دادي؟بي خيال بابا (حالا اگه pitan نذاشته بود عمرا عكسرو نگاه هم نميكردا)حداقل نظرم ميدي درست بده توي شب مگه ميشه نورپردازي كرد؟ :lol: سوتي كلفت بودا :lol: :lol:

NextWorld IT

Active Member
ببخشيد اگر شما خيلی دلتون ميسوزه ميرفتيد جلوي کساييو که کيلو کيلو الماس و جواهره این کاخ رو کندند وبردند را ميگرفتيد نه عکس برداری از 4 تا ستون
حرفهايی ميزنيا......
در ضمن همين الانش هم این تخت جمشيد به امان خدا ول شده رفته....
من عاشق این بناي تاريخی هستم
حيف.......

MrMohi

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
سلام

بابا باز تو نظر دادي؟بي خيال بابا (حالا اگه pitan نذاشته بود عمرا عكسرو نگاه هم نميكردا)حداقل نظرم ميدي درست بده توي شب مگه ميشه نورپردازي كرد؟ :lol: سوتي كلفت بودا :lol: :lol:
این چه ربطی به پیتن داشت؟ من با تو شوخی ندارم ... اول یه نگاه به این انجمن بنداز بعد بگو ... میبینی که من قبل از ارسال پیتن هم اینجا پستهایی داشتم ... بعد هم نمیدونم این پست منو چرا به پیتن ربط میدی ...ببینم شما که استاد عکاسی هستی نمیدونی که تو شب هم نورپردازی میکنن؟ پس این همه پروژکتور و تلق های رنگی که عکاس ها استفاده میکنن واسه چیه ؟ اصلا همین فلاش دوربین کارش چیه؟ جایی که نور به اندازه کافی و بطرز مطلوب باشه که از پروژکتور و فلاش استفاده نمیکنن ...میکنن؟ ... یه نگاه به همین عکس بندازی میبینی که تو همین عکس هم نور پردازی شده ... یه حرفی بزن که بشه ... اومدی مچ بگیری راه رفتیا ...سوتی دادی ضـــــابلو
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pitan

Member
MrMohi گفت:
s_mehrdad68 گفت:
سلام

این چه ربطی به پیتن داشت؟ من با تو شوخی ندارم ... اول یه نگاه به این انجمن بنداز بعد بگو ... میبینی که من قبل از ارسال پیتن هم اینجا پستهایی داشتم ... بعد هم نمیدونم این پست منو چرا به پیتن ربط میدی ...ببینم شما که استاد عکاسی هستی نمیدونی که تو شب هم نورپردازی میکنن؟ پس این همه پروژکتور و تلق های رنگی که عکاس ها استفاده میکنن واسه چیه ؟ اصلا همین فلاش دوربین کارش چیه؟ جایی که نور به اندازه کافی و بطرز مطلوب باشه که از پروژکتور و فلاش استفاده نمیکنن ...میکنن؟ ... یه نگاه به همین عکس بندازی میبینی که تو همین عکس هم نور پردازی شده ... یه حرفی بزن که بشه ... اومدی مچ بگیری راه رفتیا ...سوتی دادی ضـــــابلو

آقايون محترم اينكارا يعني چي؟؟؟؟؟ :roll: آقاي سماواتي از شما كه مدير اين انجمن هستين اصلا انتظار چنين برخورديو نداشتم.
مي خواين ديگه من عكس نذارم؟يا اصلا تو اين انجمن حرف نزنم؟!اينجوري فكر كنم مشكلتون حل شه!!!
اين عكسو كه من نگرفتم دارين بيخودي بحث و جدلشو به من ربط ميدين!!! البته با اينكه سررشته اي تو عكاسي ندارم ولي مطمئنم كه ميشه تواينجور كارا نورپردازي كرد! اميدوارم بهتر از اين روي اين مسئله بحث كنين البته نه غير منطقي!!! :wink:

(در ضمن پيتان نه پيتن!!! :lol: )

جدیدترین ارسال ها

بالا