نام عكس: شب

MrMohi

Active Member
پیتان توجه کنید این به من گیر داده ... من که باهاش کاری نداشتم... مجید خان داشته باش ... این آقا مثل اینکه یه چیزیش میشه ...

pitan

Member
MrMohi گفت:
پیتان توجه کنید این به من گیر داده ... من که باهاش کاری نداشتم... مجید خان داشته باش ... این آقا مثل اینکه یه چیزیش میشه ...

اينكه كسي به شما گير داده يا نه من نميتونم نظر بدم , اما عاجزانه خواهش ميكنم ديگه اين بحثو ادامه نديد. :roll:

MrMohi

Active Member
pitan گفت:
MrMohi گفت:

اينكه كسي به شما گير داده يا نه من نميتونم نظر بدم , اما عاجزانه خواهش ميكنم ديگه اين بحثو ادامه نديد. :roll:
من از شما نظری نخواستم ... فقط گفتم توجه داشته باشید که این به من گیر داده ... من که با این آقا کاری ندارم ... من نظرمو راجع به عکس گفته بودم ... این آقا اومده خودشو دخالت میده... بعد من روی صحبتم با مجید بود ...
:roll:

pitan

Member
MrMohi گفت:
pitan گفت:
MrMohi گفت:

من از شما نظری نخواستم ... فقط گفتم توجه داشته باشید که این به من گیر داده ... من که با این آقا کاری ندارم ... من نظرمو راجع به عکس گفته بودم ... این آقا اومده خودشو دخالت میده... بعد من روی صحبتم با مجید بود ...
:roll:
خوب من توجه كردم ولي با اينكه يكم به من مربوط ميشه دخالتي نمي كنم چون مي ترسم مسئله بيخ پيدا كنه!
با اينكارايي كه شماها مي كنيداگه من بازم اينجا عكسي بذارم ديگه هيشكي نظري نميده! :roll:
حالا هر كي مي خواد بياد بگه تكليف من اين وسط چيه؟!!
آخه اين چيزام شد مشكل كه حتما آقا مجيد بايد بياد حلش كنه!!؟! :wink:

s_h032

Member
با سلام
آخر ما نفهميديم اين پتينه يا پيتان
دوم mr mohi اونجا نمي گذارند پراژكتور روشن كني و فلاشي كه بخواد اون مساحت را روشن كنه !
سوم شما بزرگتري آقاي mr mohi بالا خره يكي بايد كوتاه بياد!
بياييد و كدورت ها را كنار بگذاريد
با اميد موفقيت شما دوستان خوب مجيد آن لاين

جدیدترین ارسال ها

بالا