MrMohi گفت:پیتان توجه کنید این به من گیر داده ... من که باهاش کاری نداشتم... مجید خان داشته باش ... این آقا مثل اینکه یه چیزیش میشه ...
من از شما نظری نخواستم ... فقط گفتم توجه داشته باشید که این به من گیر داده ... من که با این آقا کاری ندارم ... من نظرمو راجع به عکس گفته بودم ... این آقا اومده خودشو دخالت میده... بعد من روی صحبتم با مجید بود ...pitan گفت:MrMohi گفت:پیتان توجه کنید این به من گیر داده ... من که باهاش کاری نداشتم... مجید خان داشته باش ... این آقا مثل اینکه یه چیزیش میشه ...
اينكه كسي به شما گير داده يا نه من نميتونم نظر بدم , اما عاجزانه خواهش ميكنم ديگه اين بحثو ادامه نديد. :roll:
خوب من توجه كردم ولي با اينكه يكم به من مربوط ميشه دخالتي نمي كنم چون مي ترسم مسئله بيخ پيدا كنه!MrMohi گفت:من از شما نظری نخواستم ... فقط گفتم توجه داشته باشید که این به من گیر داده ... من که با این آقا کاری ندارم ... من نظرمو راجع به عکس گفته بودم ... این آقا اومده خودشو دخالت میده... بعد من روی صحبتم با مجید بود ...pitan گفت:MrMohi گفت:پیتان توجه کنید این به من گیر داده ... من که باهاش کاری نداشتم... مجید خان داشته باش ... این آقا مثل اینکه یه چیزیش میشه ...
اينكه كسي به شما گير داده يا نه من نميتونم نظر بدم , اما عاجزانه خواهش ميكنم ديگه اين بحثو ادامه نديد. :roll:
:roll:

با سلام
آخر ما نفهميديم اين پتينه يا پيتان