بد نيست !nextworldit گفت:خيلي زيبا
ممنون
خيلي ببخشيدا مگه عكس قبلي رمانتيك بود ؟!همين جوري گفتم رمانتيك! تقصير اين MrMohi بود كه به قبلي گفته رمانتيك!!! :roll:nextworldit گفت:این عکس کجاش رمانتيک هست؟؟؟؟
این عکس عظمت يک کشور رو نشون ميده!
کشوری که مهد تمدن هست
حيف که داره از دست ميره
ترو خدا ببينيد از يک کاخ که ميتونست سالها پاورجا بمونه چی مونده؟!؟!؟
pitan گفت:خيلي ببخشيدا مگه عكس قبلي رمانتيك بود ؟!همين جوري گفتم رمانتيك! تقصير اين MrMohi بود كه به قبلي گفته رمانتيك!!! :roll:nextworldit گفت:این عکس کجاش رمانتيک هست؟؟؟؟
این عکس عظمت يک کشور رو نشون ميده!
کشوری که مهد تمدن هست
حيف که داره از دست ميره
ترو خدا ببينيد از يک کاخ که ميتونست سالها پاورجا بمونه چی مونده؟!؟!؟
اما با بقيه حرفاتون كاملا موافقم!

عکس تخت جمشید خیلی قشنگه ... البته میتونست خیلی بهتر از اینا بگیره ... هم از لحاظ نورپردازی و هم از لحاظ زاویه بندی دوربین ...
سوتي كلفت بودا

این چه ربطی به پیتن داشت؟ من با تو شوخی ندارم ... اول یه نگاه به این انجمن بنداز بعد بگو ... میبینی که من قبل از ارسال پیتن هم اینجا پستهایی داشتم ... بعد هم نمیدونم این پست منو چرا به پیتن ربط میدی ...ببینم شما که استاد عکاسی هستی نمیدونی که تو شب هم نورپردازی میکنن؟ پس این همه پروژکتور و تلق های رنگی که عکاس ها استفاده میکنن واسه چیه ؟ اصلا همین فلاش دوربین کارش چیه؟ جایی که نور به اندازه کافی و بطرز مطلوب باشه که از پروژکتور و فلاش استفاده نمیکنن ...میکنن؟ ... یه نگاه به همین عکس بندازی میبینی که تو همین عکس هم نور پردازی شده ... یه حرفی بزن که بشه ... اومدی مچ بگیری راه رفتیا ...سوتی دادی ضـــــابلوs_mehrdad68 گفت:سلام
عکس تخت جمشید خیلی قشنگه ... البته میتونست خیلی بهتر از اینا بگیره ... هم از لحاظ نورپردازی و هم از لحاظ زاویه بندی دوربین ...
بابا باز تو نظر دادي؟بي خيال بابا (حالا اگه pitan نذاشته بود عمرا عكسرو نگاه هم نميكردا)حداقل نظرم ميدي درست بده توي شب مگه ميشه نورپردازي كرد؟سوتي كلفت بودا
![]()
![]()

MrMohi گفت:این چه ربطی به پیتن داشت؟ من با تو شوخی ندارم ... اول یه نگاه به این انجمن بنداز بعد بگو ... میبینی که من قبل از ارسال پیتن هم اینجا پستهایی داشتم ... بعد هم نمیدونم این پست منو چرا به پیتن ربط میدی ...ببینم شما که استاد عکاسی هستی نمیدونی که تو شب هم نورپردازی میکنن؟ پس این همه پروژکتور و تلق های رنگی که عکاس ها استفاده میکنن واسه چیه ؟ اصلا همین فلاش دوربین کارش چیه؟ جایی که نور به اندازه کافی و بطرز مطلوب باشه که از پروژکتور و فلاش استفاده نمیکنن ...میکنن؟ ... یه نگاه به همین عکس بندازی میبینی که تو همین عکس هم نور پردازی شده ... یه حرفی بزن که بشه ... اومدی مچ بگیری راه رفتیا ...سوتی دادی ضـــــابلوs_mehrdad68 گفت:سلام
بابا باز تو نظر دادي؟بي خيال بابا (حالا اگه pitan نذاشته بود عمرا عكسرو نگاه هم نميكردا)حداقل نظرم ميدي درست بده توي شب مگه ميشه نورپردازي كرد؟سوتي كلفت بودا
![]()
![]()
)