میتیگ دوباره بچه های مجید آنلاین ::

کدام شهر به نظر شما مناسب تر است؟

• مجموع رای دهندگان
    44

SPD

Member
اصفهان منم هستن .....

دوستان قرار میتینگ بین تاریخ 25 تا 30 شهریور بزارید ها ... فقط زود باشید رای اصلی رو بگیریم .

تا تاریخ و روز ساعت معلوم کنن ..
:rose:

Saeed

Well-Known Member
من اصفهان بهـ اندازهـ کافی رفتم ، یهـ 3،4 ماهی میشهـ مشهد نرفتم ، پس با یهـ تیر 4 تا نشون رو میزنم ، جاست مشهد الرضا :rose:

to remember sb

مدیر انجمن
سلام دوستان
راستش من نمیتونم میتینگ بیام ...
ولی چون خواسته بودن نظر میدم :
من نمیدونم کجا دوستان بیشتری میتونن بیان اما من خودم به شخصه اصفهان رو خیلی دوست دارم واقعا شهر زیبایی
تو نظر سنجی گفتم اصفهان اما چون جناب LB خواستن میگم شیراز یا مشهد :green:
ایشالا هرجا که هستید خوش باشید و بهتون خوش بگذره ... جای منم خالی کنید حسابی

• Like
Reactions: SPD

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
یک سوالی که برای من پیش اومده

50 + 30 + 45 = 125 % :-?

download.php

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
آرا که مشکلی نداره چون هر نفر میتونه 1 تا 3 تا رای بده دیگه . ولی درصدا منو کشته :green:

alionline1366

Active Member
منم به شیراز و اصفهان رای دادم مشهد هم شهر خودمونه در هر صورت هرجا باشه 100٪ میام

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
ایـــــــــــــــــــهیـــــــــــــــــــم:cool:
ای بابا یه نگاه به این تاپیک بندازید انگار اومدین دم ترمینال وایسادین.یه تصمیم گیریه ها:-?
اون رای گیری هم که به درد .... می خوره هرکس 3تا رای میداد خودشا راحت می کرد دیگه:green:
اینجور که ملومه اصفهان با اکثریت آرا انتخاب شده(بعضی ها رایشون سوپر دو لوکسه بعضی ها هم ایران پیما محسوب میشن دیگه)

دیگه حالا تصمیم بگیرید میاین اصفهان :::
1-تور خارج از شهر(کویر ها.آبشار ها.آب گرم.بافت ها و شهرهای تاریخی سنتی)البته نه همش اینا آپشن ها بود.

2-تور داخل شهر و دیدن آثار تاریخی

3-یه جای دنج و راحت و میتینگ های مجیدآنلاینی:wink:
هرچه زودتر مشخص کنید فقط که بشه به بهترین شکل برنامه ریزی کرد.هرکدوم میشه 1روزه انجام بشه
براتون تور میبندم باقلوا:cool:
از تاریخ 27 شهریور به بعد چون قبلش من نیستم

آخرین ویرایش:

Fa

Well-Known Member
مهم نیست کجا میتینگ میخواید بذارید!! فقط اگه غیر از تهران بود ، یک بلیط هم برا من بگیرید! :دی

بیزحمت برای من هم بگیرید . هواپیما باشه ممنون میشم . آخرین میتینگی که من رفتم سال 84 فکر کنم تو نمایشگاه بین المملی بود . با سخنرانی مداح گرافیست شهرام فاشیست ( برای روحش فاتحه ای بفرستید )

حالا چرا تهران نه ؟؟؟؟

alionline1366

Active Member
اصفهانو سریع ردیف کنید وگرنه مجبورم خودم از اهرم فشار استفاده کنم مانی و عرفان و مهدی و مجید رو کلافه کنم

sortme

Member
hون نظرسنجی اون بالا نقش هویج رو ایفا می کنه؟
آخرشم به می ئه طفلک میخواستین زور بگین که بذارم اصفهان چرا گفتین رای گیری کنم خو؟:( :mad:

مانی مظلوم نمایی نکن :دی

تعجب کردم این همه نظر دادن ولی برای نظر سنجی نظر ندادن :eek:: :دی

مخصوصا این سری باید یه اتوبوس فقط برای آب معدنی بیاد یه امبولانس هم بیاد

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
hون نظرسنجی اون بالا نقش هویج رو ایفا می کنه؟
آخرشم به می ئه طفلک میخواستین زور بگین که بذارم اصفهان چرا گفتین رای گیری کنم خو؟:( :mad:

خب راست ميگن ديگه ...

نظر سنجي نشون ميده مشهد بيشترين راي رو داره. حالا كه قرار نيست بريم شيراز پس بياين مشهد ... :دي

اصلا يه پيشنهاد جديد... يه تور يك هفته‌اي بزاريم از مشهد به اصفهان و بعدشم شيراز ... :دي

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا